נו מה יהיה עם הצלצול הזה...(ב"ש)

E L E A N O R

New member
נו מה יהיה עם הצלצול הזה...(ב"ש)

שיגיע כבר.. למה ההרגשה שנוצרה אצלי היא שלפני כל דבר טוב שקורה,צריכים לסבול? כמו איזה סוג של טיהור בסבל,שרק שנעבור אותו,נהייה ראויים לדבר לו ייחלנו...מתאים קצת לתפיסת העולם הפולנית:)

לפי תיאוריית הסבל הזו

כמה מהאנשים בפורום הזה היו צריכים להתקבל כבר יותר מפעם אחת...

Corpus Magnus

New member
הגעתי להחלטה !!!

כמו רובכם אני צמוד לטלפון יומם ולילה, ועדיין לא קיבלתי את השיחה המיוחלת. ככל הנראה, אם אני אכשל בלהתקבל לאב"ג, אני אשפר עד ינואר בגרויות במתמטיקה ואנגלית, אלמד ספרדית, אעשה קורס פרמדיקים וקורס קייט סרפינג, ארשם מחדש ואסע בפברואר עד יוני לקוסטה ריקה ודרום אמריקה. ככה לפחות אני לא אתבאס מאיבוד השנה.

נשמע מעולה

דרך אגב, ספרדית אתה יכול להתחיל ללמוד כבר מרגע זה, רק תפתח את ערוץ ויוה

menooo

New member
למה לא ללמוד מקצוע אחר השנה?

ובשנה שלאחריה תנסה עוד פעם להתקבל לרפואה... כי בכל מקרה גם אם ממוצע הבגרות שלך 120 והפסיכומטרע 800 אינך יכול להיות בטוח שתתקבל לרפואה! בהצלחה...

Corpus Magnus

New member
כי החיים שלי מתכלים לריק..

וזכותי להיות מאושר. אז אני הולך לנצל אותם עד תום. מקצועות אקדמיים אחרים לא מעניינים אותי. אני אתקבל לרפואה בסופו של דבר.

menooo

New member
גם אני מקצועות אקדמיים אחרים לא ..

מעניינים אותי אבל אני לא רוצה להפסיד עוד שנה... אלמד משהו ואנסה רפואה בשנה הבאה כי אני לא בטוח שבסופו של דבר אתקבל לרפואה (כמוך)

kontsy

New member
אז בהצלחה בשיפורים ../images/Emo140.gif

מה תעשה אבל אם בכל זאת תתקבל לב"ש השנה? אתה הרי לא תרצה לבלות 6 שנים במקום שאתה שונא...

Corpus Magnus

New member
אני משער שאני

שאני אעשה את הדבר המושכל - אלך ללמוד, ואראה כיצד זה מתפתח - אולי אני אוהב את זה, מי יודע ?

harbor

New member
הפסד שלהם :\

לא לקבל מלגזן כמוך זה פשע! אני לגמרי בעד לעשות חיים וללמוד דברים חדשים. לך על זה

Corpus Magnus

New member
אלוהים ישמור מה הלחץ הזה עושה לי.

התכוונתי לכתוב : "קייט סרפינג נשמע לי רעיון מעולה"

למעלה