נו מה יהיה עם הצלצול הזה...(ב"ש)

veiga

New member
הכל עניין של גיל?!

כן כן, כמוני כמוכם... גם נאי לא צריכה להתפקד בבאר שבע שוב. שאלה של גיל? יכול להיות... רק שאצלי, נתנו לי את ההרגשה שנאי צעירה מדי. ילדה קטנה בת 20. אני לא חושבת שהם צודקים. אם הם פיתחו דוקטורינות לגבי גיל ינקות וגיל בלות אז זה כבר מחוץ לשליטתנו... או שלנו יש הרבה בעיות (מלבד זה שלא התקבלנו) ואנחנו חושבים שהכל קונספירציה מטורפת נגדנו. יאללה, יהיה טוב... (ככה אומרים...)

natalysh

New member
מה לגבי אוניברסיטאות אחרות?

yael781

New member
הי חמודה,

כנ"ל אצלי, רק שאני כבר בת 28 (באוקטובר). ואין לי שום ספק שאני הולכת על זה בכל הכוחות שעוד נשארו לי, ובטח שגם את!!! אז מה קרה? בסה"כ - אנחנו עובדים עד גיל 67. זה המון המון. אז תסיימי התמחות בגיל 40 ולא בגיל 39. רבאק, יישארו לך רק 27 שנים לעבוד כמומחית ולא 28. אין לי ספק שאנחנו נצליח, זה פשוט משהו שאני יודעת אותו. ותאמיני לי שאני אחרי ים של דמעות בשתי עיני, הפלאפון הפך ליחידה ביולוגית בגופי, הראיון היה יותר ממדהים, אבל פשוט - היו עוד הרבה טובים, חלקם טובים ממני. אין מה לעשות. בראיון של שעה, יהיו אנשים שיתאהבו בך, ויהיו אנשים שלא תהיה להם כימיה איתך. זה לא איפה פקששת, זה פשוט מרחב הסתברויות מאוד גדול. לכי עם החלום. יעל.

מועמדת55

New member
יעל היי...

רציתי לדבר איתך בתור אחת שגם איבדה תקווה וגם קצת יותר מבוגרת פה מכולם... אם את יכולה, צרי קשר במייל: [email protected] ביי בינתיים, אביטל

קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני כל כך מבינה את התחושה הזאת, את המצב שבו את נמצאת עכשיו. עברתי את זה בשנה שעברה, וזה ממש לא כיף. אני מתארת לעצמי שאת עכשיו קצת בהלם, קצת כועסת, קצת מתוסכלת והרבה מבולבלת ולא ממש יודעת מה לעשות עם עצמך. קחי לך כמה ימים, תירגעי, תנקי קצת את הראש מהכל ותחליטי אם את עדיין רוצה רפואה או לא. אם תגיעי להחלטה שלמה שאת עדיין רוצה את זה, עצות על מה לשפר, מתי ואיך תוכלי לקבל כאן, את רק צריכה לשאול. יהיה בסדר, זה באמת לא סוף העולם, את תראי.

tbaba

New member
תשובות לראיון ראשון ב- 25.6 באב"ג

רק כדי לקבל אישור סופי: מישהו מהמרואיינים אתמול (25.6, ראיון ראשון) קיבל כבר זימון טלפוני לראיון השני ?

michyish

New member
יש עוד סיכוי לקבל זימון לראיון שני?

עד עכשיו לא קיבלתי תשובה מהם....

למעלה