נו מה יהיה עם הצלצול הזה...(ב"ש)

יוסי n

New member
מצטרף, בתשובה.

חברים, אם מזמנים היום עד 17:30, ז"א שכל עוד השעון אינו מראה 17:31, יש סיכוי שתזומנו. להבנתי, אין חשיבות למועד קיום הראיון הראשון. נסו להישאר רגועים, עוד יהיה טוב. בהצלחה לכולכם.

Corpus Magnus

New member
אושרית הטלפון לא מגיע !!!!

נשארו פחות מ - 3 שעות והם עדיין לא צלצלו. אני מתחיל לצאת מדעתי כאן.

אח שלי, קודם כל תירגע

זה לא סוף העולם, שהדי במרומים. גם אליי לא התקשרו, אצלי זאת היתה הפעם השנייה שהגעתי לראיון באב"ג, ולכן אם אכן נדחיתי, לא אוכל להירשם שוב. בגלל זה ובגלל כמה סיבות נוספות שאין זה המקום לפרט, נראה לי שמצבי גרוע משלך, אבל עדיין לא יצאתי מדעתי. אם אתה לא עובד, תמצא משהו שיעסיק אותך. לא בטוח לגבי לנשום עמוק, אבל עצירת נשימה מבוקרת בהחלט עוזרת (לשאוף אוויר ותוך כדי נשיפה לעצור את הנשימה ככל האפשר). תרגיל יוגי נחמד. אפשר גם לעמוד על הראש (כן, אני רציני, אם לא הייתי בעבודה עכשיו, גם אני הייתי עומד על הראש לכמה דקות). ואולי יעזור אם אזכיר לך שאתה בכלל לא אוהב את ב"ש, ורצית לנסוע לדרום אמררריקה...

asiuta

New member
די.

אני מציעה לך ללכת להרגע קצת... אני אצל חברה, מבכה את מר גורלי... חוץ מזה תחשוב על זה ככה- יש לך עוד שנה לנוח. מעודד? לא? לא נורא... לפחות ניסיתי.

kontsy

New member
אסיה - אני מחזיקה לך אצבעות ../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

asiuta

New member
תודה מירי'לה

אבל אני כבר מיואשת...

morancho1

New member
אסיה היקרה:)

אמרתי לך נפלת על מראיינים מרושעים..פשוט ראו על הפנים שלהם שהם באו לפרק פה למישהו את הצורה..הם ממש הפחידו אותי כשעמדנו במעלית..הם נראו יותר כמו מכסחי השדים בגרסת האימה מאשר מראיינים.. אני בטוחה שביום אחר מול אנשים אחרים כן היית עוברת. אבל אין מה לעשות, כל תהליך המיונים הזה מבוסס הרבה על מזל וכימיה עם מראיינים..ובמקרה שלך, קיבלת קלפים לא טובים כבר על ההתחלה. בכל מקרה, יש עדיין את ירושלים, וזה מקום מצויין לכל הדעות אז FU*K ב"ש.. מחזיקה לך אצבעות לירושלים!!!

asiuta

New member
אני מקווה שאת צודקת

אבל האמת שלא יצאתי עם הרגשה ממש נוראית. דווקא האמנתי שאני יכולה לקבל זימון.. לכי תביני. ותודה על התמיכה :)

LiL06

New member
נכון שרשמית עדיין מחכים, אבל...

יש אנשים שהתקשרו אליהם בשעות כאלה? ממה שקראתי עד כה, מדובר על שעות בוקר מאוחרות צהריים מוקדמות. נראה לי ש 17.30 זה רק מרווח ביטחון להשיג את כל אלה שלא תפסו אותם מייד.....

sparks80

New member
ולאן עכשיו??../images/Emo7.gif

אני מהחברים הסמויים בפורום. אלה שרק קוראים את ההודעות של כולם ומתעדכנים במידע כמו - עד מתי מלכה מתכוונת להתקשר, אם לא. אבל עכשיו... עכשיו אני כבר לא יכולה להישאר סמויה. כי נראה לי שקצת קשה לאנשים שלא ממש חווים את הדחייה הזאת לתפוס את הכאב והתסכול. אני בת 26. סיימתי תואר במקצוע פרה- רפואי ויש לי עבודה במשרה מלאה בתחום אחר. אבל השנה החלטתי ללכת בעקבות החלום. עשיתי פסיכומטרי וקרעתי את התחת בשעות לא שעות כדי להגיע לסכם סביר. הראיון לא היה רק טוב. הוא היה מ-צ-ו-י-ן. אני לא יכולה לחשוב על פרט אחד שלא היה פשוט מושלם בו. ובכל זאת... מיום ד שעבר הטלפון הפך לחלק אורגני מגופי. הולך איתי לכל מקום. כל צלצול מקפיץ. כל שיחה לא מזוהה מביאה להתקף לב. ...וכל יום שעובר, כל שיחת שווא, רק מבהירים יותר את התמונה: התשובה היא לא. פשוט לא. לא בריבוע. בחייאת האם אם של ה@@@@@#$^&&*** . במה לא הייתי בסדר? איפה פיקששתי? אני אפילו לא יודעת מה עליי לשפר(אם אחליט שזה באמת סביר מבחינתי להתחיל ללמוד בגיל 27). איך מתמודדים עם זה? מה עושים עכשיו? ומה לכל הרוחות אהיה כשאהיה גדולה? פאק$%# אני כבר גדולה! ועכשיו הדמעות.

sparks, מצבי לא שונה בהרבה משלך

וכן גם אליי לא התקשרו. יש לי תחושה שהם פשוט דוחים את "הקשישים" - ואם כך זה ממש לא יפה מצדם, ולו משום שגיל הוא עניין יחסי, ואפילו כשהיתה מגבלה רשמית (שבוטלה), היא היתה עד גיל 35. אני שמעתי על אנשים שהתחילו ללמוד רפואה בגיל 30-32. אחד מהם, אלברט שווייצר, אפילו זכה בפרס נובל, אם כי לשלום ולא לרפואה. נדמה לי שהוא התחיל אפילו בגיל 35. בכל מקרה אני מציע שתנסי להתמיד ומאחל לך הצלחה.

adva sharon

New member
יש הרבה דגים בים

כלומר עוד שלוש בתי ספר לרפואה בישראל... גם אני נדחיתי כנראה, למרות שאני עדיין צעירה... שיהיה לשניכם הצלחה, ואני באמת מאמינה במה שאימא שלי אומרת: כל עכבה לטובה.

למעלה