נו מה יהיה עם הצלצול הזה...(ב"ש)

harbor

New member
בעצם.. ישמצב שזה בטעות

ה ע' היא ממש מתחת ל-א' במקלדת

ohad60

New member
אך, דרום אמריקה.....

אחלה גישה לחיים: קמים ב-9 בערך הולכים לעבודה עד 12:30-13 ואז סיאסטה כמובן עד ארבע לפחות, שוב עובדים עוד איזה שעה שעתיים חוזרים הבית לנוח או לראות איזה משחק כדורגל בעשר ארוחת ערב ב12 יוצאים לפאב וב-3 למועדון.... זהו, החלטתי!!!! אני הולך ללמוד בבואנוס, אלא אם הטלפון הגואל ממלכה יגיע בטעות..........

dorin276

New member
שבוע טוב וראיונות מוצלחים לכולם

היום כולנו פותחים שבוע חדש - ונקווה שגם דף חדש לכל המצפים לטלפון מבאר-שבע, לכל מתראייני הראיון הראשון האחרונים, ולכל מתראייני הראיון השני - הבא עלינו לטובה (בתקווה)... בהצלחה לכולם

oshratush

New member
הלחץ גובר

התקשרו אליי הביתה עכשיו פעמיים ממס' חסום אין לי מושג מי זה אפילו..... והייתי בשרותים פאק!!!!!!!!

Corpus Magnus

New member
מלכה !!! למה את לא מתקשרת אלי ?

איך שאת מסננת אותי, ואני חשבתי שהיה לנו חיבור מעולה, שהיה קליק. חשבתי שתבואי ותגידי : "אני רוצה אותך לידי ל - 7 השנים הבאות" חשבתי שתבואי ותגידי : "אני לא יכולה לחכות שתגיע לבקר שוב בין ה - 25 ל - 30 לחודש" חשבתי שתבואי ותגידי : "יש לי פטיש לגברים צעירים בחלוקים לבנים" (טוב את זה אולי רצוי שלא תגידי) אבל את לא מתקשרת !!!! תדעי לך, שאם לא תתקשרי עד יום שני בערב, מבחינתי גמרנו, ואני לא רוצה לראות אותך יותר ! לפחות עד שנה הבאה ! זהו אני הולך ליבב בחדר.

mazuzboy

New member
יש עוד ראיונות בבוקר הזה

הם כנראה על הבוקר עסוקים בראיונות.

dorin276

New member
אל ייאוש ../images/Emo13.gif

לא מתייאשים לפני מחר בלילה! אני מקווה שיצלצלו אלייך בהקדם....

דודשי

New member
תגידי לטינית, התקשרו למישהו היום?

אם הראיון שלי היה ב- 14 יש לי עוד למה לחכות?

לא ידוע לי על מישהו שהתקשרו אליו

היום. גם לא ראיתי שיש קשר בין מי שהתקשרו אליו עד עכשיו והתאריך שבו היה הראיון שלו. אין מה לעשות חוץ מלחכות עד מחר בערב ולראות.

LiL06

New member
../images/Emo4.gifזה רק אני או ש...

לילה טוב! ניסיתי לפתוח את המסמך של ראיון קבלה באתר באב"ג, אך נתקלתי בטעות (יש לציין שגם אני עדיין ממתינה ומקווה לטלפון המיוחל לסבב ב'), בכל מקרה, מופיעה לי הודעת ERROR. מרמז על משהו או סתם בגלל שמסמך כבר לא עדכני?!?!?

גם לי זה כתוב, כנראה משהו גלובלי

אני כבר הפסקתי לחכות לטלפון הזה, משם לצערי לא תבוא הישועה...

itsish

New member
זה לא אומר כלום

היה לי את זה לפני שבוע...יש להם איזה מערכת שמנתבת אותך אל המסמך של הזימון והיא עושה בעיות בלילה...אם תנסי מחר בבוקר תראי ששוב מופיע הזימון לראיון הראשון...)

iloushy

New member
שאלת פאניקה (למזומנים לראיון שני)

השתנה לכם הנוסח של המכתב באינטרנט באתר של אב"ג? (אתם יודעים... זה שבבדיקת מצב הרשמה...) תודה!

iloushy

New member
תודה...../images/Emo7.gif

לא התחלפו לי הפרטים... כנראה שנכנסתי לקטגוריית מאוכזבי ב"ש. (קצת בא לי למות עכשיו)

למעלה