נייטוויש- עד כמה הם באמת מדכאים

mary06

New member
נייטוויש- עד כמה הם באמת מדכאים../images/Emo35.gif

כפי שבוודאי שמתם לב, המסרים והנושאים בשירי נייטוויש "דביקים ואופטימיים" כמעט כמו פרק שלם של "דובוני אכפת לי". קל להבין למה יש לנו פורום כל כך שמח וחיובי
ועכשיו ברצינות, בין End Of All Hope ל-Angels Fall First, מ Dead Boy's Poem ועד Two For Tragedy, אדם שפוי ויציב נפשית יכול להפוך בקלות ל"חבר בפורום נייטוויש" (ואני לא מתכוונת לזה בצורה טובה
). אז אולי הליריקה האפלה והמלנכולית קוסמת לכולנו, אבל האם נייטוויש מתאימים גם לרגעים הקשים?
נסו לענות על השאלה הזאת, וחפשו דווקא מסרים מעודדים וליריקה שאינה עוסקת במוות, כישלון או יאוש. צטטו את הקטעים שעושים לכם טוב בלב (וציינו מאיזה שיר הבאתם אותם, כדי שנדע להקשיב להם בתקופת השפל הבאה
)
אז יאללה, נגבו את הדמעות, הפעילו את הווינאמפ ותתמקדו בדברים חיוביים לשם שינוי
<מקווה שלמצוא דברים אופטימיים בשירי נייטוויש מהווה מספיק אתגר עבורכם
>

Itay Simons

New member
קודם כל,

לא צריך לצפות מנייטוויש להיות אופטימיים. אחרי הכל- הם פינים... ואמממ..קטעים שעושים לי טוב בלב: Bless me, undress me" Pick your pray in a wicked way "God, I must confess....I do envy the sinners!
"Come, Cover me with you..." כל Riddler בערך
בינתיים זהו
לא אופטימי במיוחד...
אחלה רעיון

dralan

New member
באמת רעיון מקורי :]

ואממ אין לי כוח לחפש כרגע P:

Itay Simons

New member
אממ

כי זה העם הכי מורבידי שקיים, בערך?
שיעורי ההתאבדות שם הם הגבוהים בעולם, אם אני זוכר נכון

mary06

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

תראו מה זה, אני מנסה לגרום לכם לחשוב חיובי ולחפש דברים מעודדים ואתם מגיעים לשיעורי התאבדות!! סתמו ולכו לראות דובוני אכפת לי

אלאנקה

New member
הם רוכבים על עננים-.-

ויוצאים להם קשתות בוהקות כאלה מתוך הבטן.. ברר

אלאנקה

New member
זה מה שאני אומרת כל הזמן!!

ואפחד לא מקשיב לי
היזהרו לכם מדובוני האיכפת לי!!

dralan

New member
חחח

בואו נאגד את הפורום ונצא למסע ציד דובונים... (;

נו זה בגלל שקר שם ואין הרבה שמש

אז לרוב האנשים יש דיכאון חורף בגלל המחסור בשמש ומלא מתאבדים.. וזה לא רק ם.. זה גם שוודיה, נרווגיה וכל הארצות הקרות והמדהימות שם

למעלה