נייטוויש- עד כמה הם באמת מדכאים

ממ ליריקה לא ממש מעניינת אותי,

אז אני מתייחסת רק ללחן, אם הוא שמח יותר או עצוב. אבל גם זה לא ממש משנה לי במצבי רוח
כשאני עצובה אני כבר אשמע איזה גות', או אדאג'יו שמתאימים פשוט לכל מצברוח (שמחה, עצב, כעס ועוד ועוד).

dralan

New member
/tapuzforum/images/emo45.gif

גם אני חושב שהלחן והאווירה לפני הליריקה. ואממ כשאני עצבני או בדיכאון אני הולך על שירי גראולים למיניהם...

אבל דווקא כשהכי מדוכאים לשמוע שירים מדכאים זה

הכי מעודד... לפחות אותי, ככה לא מרגישים לבד, וככה מרגישים הכי קרובים למילים. אם לא אמרתי את זה כבר מיליון פעם, ואני בטוחה שאמרתי את זה כבר מיליון פעם, הליריקה זה אחד הדברים שאני הכי אוהבת בנייטוויש, מאוד מתוחכמת מאוד מאוד טובה, כל המטאפורות וכל המוטבים...
Dead boy's poem זאת פשוט גאונות טהורה מבחינה לירית. וגם feel for you ולא חסר להם עוד הרבה שירים גאוניים אחרים. שירים אופטימיים? האממ אני מצליחה לחשוב כרגע רק על Know Why The Nightingale Sings יש בו הרבה שורות ממש אופטימיות כמו: "I swear the heaven's in my reach", "The Eden I found will forever last" ובמיוחד החלק הזה: "My soul has finally found peace Doesn't matter that man has no wings As long as I hear the nightingale sing..." חוץ מזה, הרבה פעמים גם בשירים המדכאים יש סוג של נקודת אור, נגיד בDevil and the deep dark ocean מדברים על המפלצת הנוראית, ועל סוף העולם, אבל מה קורה בסוף? "The eternity will begin once again in peace" בbeauty and the beast הוא מתאר את עד כמה שהוא מכוער ושהיפה לעולם לא תרצה אותו, וכל מה שהוא רוצה הוא לעולם לא יקבל, אבל מה הוא אומר לקראת הסוף? "However cruel the mirrors of sin. Remember beauty is found within" לא משנה עד כמה אתה מכוער המראה החיצוני הוא לא מה שחשוב, היופי בא מבפנים. בend of all hope שאפילו מהשם שלו ברור הכול, סוף כל התקווה, נאמר שהכול יגמר בלידה, הכול יתחיל מחדש, ככה שאפילו כשהתקווה נגמרת לגמרי זה רק סימן שהיא עתידה להיוולד מחדש.

Super Alonit

New member
בהחלט!../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

אני מתה על הפורום הזה! אתם אחלה אנשים, אחד אחד!^^

LadySilkworm

New member
אני לא חושבת שהפורום דכאוני בגלל השירים XD

בכל מקרה, אין לי זמן אז אני אכתוב בקצרה: אני חושבת שנייטוויש מתאימים לרגעים הקשים, כי ברגעים של משבר אנחנו צריכים מישהו שיזדהה איתנו, ומאוד קל להתחבר ולהזדהות עם השירים של נייטוויש במובן הזה. לדעתי הם מנחמים, אותי הם מרגיעיםוגם מעודדים [כי מוזיקה מרגיעה אותי בכללי..].

skipp

New member
מממ... אז ככה

בגדול אני אדם דיי אופטימי ואני לא נכנס הרבה למצבי דיכאון, בכל אופן אני כמו ורד, מקשיב בעיקר למוזיקה ולא למילים עצמם, ובקטע הזה השירירם שעושים לי את זה במיוחד הם, OTHAFA(למרות שהוא קאבר),Wonderlust..... AR (המקורי, אני יותר מעדיף אותו), ואני גם דיי מחבב את TC

תכלס! אחלה אתגר!

המממ.. ואי לנייטוויש אין רק שירים שמדכאים אותך או גורמים לך לרצות לבכות עוד יותר , לפעמים הם גם מחזקים איכשהו. ואני לא יודעת לתת דוגמאות כרגע, אבל היו רגעים שפשוט המילים והמנגינה שלהם חיזקה אותי והראתה לי שיש המשך לכל דבר.. בכל אופן משפטים שלדעתי הם ממש יפים שעודדו אותי ברגעים כאלה ואחרים, או אפילו בסתם רגעים ששמעתי נייטוויש P: הם - bless the child- "think of me long enough to make a memory" "Remember, my child: Without innocence the cross is only iron," hope is only an illusion & Ocean Soul's nothing but a name..." wish i had an angel- "I took a step outside an innocent heart" -white night fantasy Love is here" Right here under my wings" "Through the shroud of snow I saw Paradise Peace No more lies" swanheart- Be my heart a well of love" Flowing free so far above" ever dream- Would you do it with me" Heal the scars and change the stars Would you do it for me Turn loose the heaven within" מקווה שהאתגר עבר בהצלחה לכולם D:

למעלה