ניתוחים פלסטיים

בריט86

New member
ניתוחים פלסטיים

עשיתי לפני 7 שנים ניתוח אף ( היה לי אף דיי ענקי) ומיד אחריו עברתי עיר כך שכיום הסביבה שלי לא יודעת ואציין שמנתח פלסטי טוב הוא אט שהמראה הוא טבעי ובטוחה שנתקלתם בכאלו שברור אף/ שפתיים מנותחים ובעיני זה נראה מפחיד כזה. בכל אופן בזוגיות שנה. החבר מאוהב באף שלי- ממש מאוהב- ומכיוון שזה רציני אז חשבתי לספר לו אבל מאוד חוששת מהתגובה בבקשה עזרו לי!!

רואה 6 6

New member
בלי לחץ.לא הכי חשוב בעולם.

זה לא שתתעוררי מחר והאף הישן יחזור אז שידע מראש...

FineSilverMan

New member
מזכיר משהו את הסצנה מ"Spaceballs"...

נתקלתי עכשיו בפרופיל של מישהי באתר הכרויות ששם היא ציינה שלפני שנה היתה שמנה פי 2, או משהו בסגנון... זה גרם לגבתי להתרומם בפליאה.

הבעיה היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא, אם יהיו לכם ילדים עם אפים גדולים מדי והוא לא יבין...

לא הייתי מספר על דבר כזה סתם כך.

אף פעם לא הסתכלתם על תמונות ישנות שלך?

Hermineh

New member
אם לא תתן לי את הקוד, ד"ר שלוטקינס

יחזיר לה את האף הקודם שלה!!!!!!

ענק!!!!!

Berethor

New member
טוב מין הסתם זה לא בר שינוי

סביר להניח שהוא יהיה מודה לכך שזה לא ניתן לשינוי לטוב ולרע, אבל זה שמשהו לא ניתן לשינוי עדיין לא אומר שהצד השני יקבל אותו, כי גם זה שלא ניתן לשנות משהו זה לטוב ולרע, זאת אומרת מצד אחד הוא יבין שזה המצב ואי אפשר לשנות אותו, מצד שני תמיד יש לו את האפשרות להיפרד אם זה כל כך מפריע לו. בכלל ניתוח פלסטי משול לעישון בקטע הזה, מהבחינה של אם עושים את זה אז זהו, זה כמו שאלה בסגנון האם עישנת אי פעם ומי שעישון לא יכול להגיד שלא, אלא אם כן הוא משקר. ככה גם מי שנשאלת אם עשתה ניתוחים פלסטים, באופן כללי או בכל איזור ואיזור ספציפית. אפילו אם היא הייתה רוצה להחזיר את מה שהיה קודם מה שסביר להניח שהיא לא רוצה, זה כבר לא היה משנה הרבה.

בריט86

New member
לא מסכימה עם חלק מדברייך

אנשים תמיד משתנים בין אם זה משקל. שיער. לבוש. דת ועוד ועוד. שאלתי היא האם ראוי/צריך/מומלץ לספר? אולי בעתיד הרחוק יותר סביר שאספר. הבעיה היא שהוא ממש מעריץ את האף. ממש גאה בו ואין יום שהוא לא מחמיא לי עליו. כאילו אם הוא לא היה כזה אובססיבי איתו לא הייתי ככה חוששת לספר

Berethor

New member
שינויים יש מסוגים שונים, ואת עדיין צעירה

אז הניתוחים שלך הם ניטו לשינוי מראה ולא למשל בגלל שינויים שקשורים לגיל, בכל אופן ניתוח פלסטי זה נחשב לשינויים הכי גדולים שיכולים להיות ואת יודעת את זה. לעשות תספורת שונה או להתלבש בצורה שונה לא מתקרב בכלל לשינויים של ניתוח. אפילו לעלות או לרדת המשקל בדרך כלל נעשה בלי ניתוחים. בכל מקרה יש כאן הסכמה כמעט גורפת על כך שעדיף לספר לו, ככה א' תגלי אם הוא בסדר עם זה שעשית ניתוח אף, ולא ככה מלידה/באופן טבעי, ב' אפילו אם הוא בסדר את זה הוא עדיין יכול לא לאהוב את זה שאת מסתירה את זה ממנו, והוא עלול להפגע מהסוד יותר מהתגלית עצמה. הדבר העדיף פה הוא בהחלט לגלות לו תאמת, אפילו אם זה לא קל, קחי דוגמה מההודעה הזאת של Hermineh, היא תמיד מספרת על הניתוח שעשתה. עדיף שכל הקלפים היו על השולחן, ותראי אם הוא מקבל את זה או לא כבר עכשיו, ובלי סודות ממנו.

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=30&messageid=175390244

Berethor

New member
בסין היה גבר שתבע על זה וזכה בתביעה

אז עדיף לברר מראש אם זה מפריע לו או לא, עבור שבילם שניכם.

http://news.walla.co.il/?w=/16/2581899

בריט86

New member
כתבה מעניינת וסיפור הזוי

אבל רשום שהיא עברה מגוון ניתוחים פלסטיים שאכן יכולים לשנות קיצוני מראה אדם שנית אקרא אחכ התגובות ואולי אחקור דעת גברים בנושא. במקרה הנדון ילדים לא תמיד דומים לשני ההורים יחד או גם לא דומים בכלל. ויש ילדים. יפים שמתכערים ולהפך ובכלל לא כדאי שבוא יהיה אבא אם דואג ליופי במקום לבריאות בתו ודעתך? איך היית מגיב ?

Berethor

New member
"הזוי" אבל הגיוני

בתכלס אני מבין את האב, באמת רימו עליו, כי היא לא ספרה לו על כל הניתוחים שהיא עברה לפני החתונה ולפני שהילדה נולדה, ואחר כך הסוד התגלה בעזרת הילדה. הקטע הוא שניתוחים פלסטיים לא עוברים בירושה, זה בניגוד ליופי טבעי, זה אחד החסרונות שבדבר. דווקא הילדים בדרך כלל דומים להורים שלהם, סביר להניח שהילדה נולדה ככה בגלל האמא שלה. לא יודע איך הייתי מגיב, אבל אני מבין למה זאת הייתה התגובה של האב, ואני גם מבין למה הוא זכה בתביעה. בקיצור תגלי לבן הזוג תאמת וככה הוא לא ירגיש מרומה. אומנם היה עדיף לגלות לו את זה כבר מזמן, אבל עדיין לא מאוחר, עדיין אין חתונה או ילדים וצריך לראות אם הוא בסדר עם זה כבר עכשיו. גם לא צריך להתחסד, אישה שעושה ניתוחים פלסטיים דואגת ליופי שלה לא פחות, וניתוחים פלסטיים זה גם לא בדיוק דבר בריא ובטח שלא למטרות בריאות, גם מי שעושה ניתוחים פלסטיים יופי חשוב לה, וגם מי שיוצא עם מישהו שעשתה ניתוחים פלסטיים לרוב היופי חשוב לו, השאלה היא רק איזה יופי יותר חשוב לו, טבעי או זה שמושג בעזרת ניתוחים, ויש גברים שמעדיפים מראה טבעי ויש כאלה שלא אכפת להם כל עוד היא נראת באופן שהם אוהבים, יש גברים שאפילו יעודדו בת זוג שלהם לעשות ניתוחים פלסטיים, להבדיל יש גברים שיופי לא טבעי דוחה אותם. את צריכה לברר לאיזה קבוצה הבן זוג שלך שייך, ולמזלך עדיין מדובר רק במאפיין פיזי אחד ולא בהרבה אבל עדיין.

היה גם פרק כזה

ב"פרייזר"
עם האבא של התינוקת של רוז. שני ההורים שלו התגלו כבעלי אפים ע נ ק י י ם.
היא אכלה סרטים מזה :)

למה להלחיץ את הבחור סתם? אם ייצא ילד עם אף -16 אז שתסביר.

בריט86

New member
שני ההורים עשו ניתוח כן?

ותכלס צריך לספר על מחלות ומומים כלשהם. לא על החיצוניות

Berethor

New member
מה לעשות שבשביל חלק גדול מהאנשים

גם דברים שקשורים למראה לא טוב לא פחות מפריע ממחלות או מומים.

לא

היא נכנסה להריון מבחור שהיה חתיך, ואז הם קבעו פגישה להכיר את ההורים שלו.
ואז הם הגיעו וראו שהיו להם אפים ענדיים והיא לא הבינה איך יכול להיות שלבן שלהם (זה ששכבה איתו) אין. קיוותה שהוא מאומץ. גילתה שלא, בסך הכל דילג עליו. במשך כל ההריון אכלה סרטים על האף הגדול שייצא לילדה שלה :)

את בבעיה בכל מקרה.
אם לא תאמרי עכשיו ותחכי עד לחתונה נניח, הוא ירגיש במקרה הטוב מרומה, ובמקרה הרע שאת חושבת שהוא כל כך גרוע ושיטחי שהיה זורק אותך (יוצאת רע).
אם כן תאמרי עכשיו, והוא יחליט לזרוק אותך כי הוא לא רוצה ילדים עם אף גדול, הוא אמנם יוצא דפוק אבל את מפסידה אותו. (האם זה באמת הפסד?)
כמובן שהלתי-יאמן עשוי לקרות והוא יגיד: "למה הקטנת את האף?? היה נהדר!!! אפים גדולים זה הפטיש שלי! " ואז יזרוק אותך בגלל הניתוח :)

ואולי, רק אולי, הוא שפוי, ולא שיטחי, ואפילו חו"ח אוהב אותך שכל זה לא ישנה לו :)

בריט86

New member
אממ יש הבדל. משקל הוא

תמיד משתנה ולרוב השמנים לשעבר ממהרים להודות בזה , הם גאים בעצמם ואף שמים תמונה לפני בארנק. בנוגע לילדים זה אולי כי הם יורשים גם את הגנים של הסבים וכמובן האב ומכיוון שאנו לא הרבה אצלי אז אין לחץ מדי על אלבומים. עם זאת הוא רוצה (מאוד) לראות תמונות מלפני אז לספר? בנות לא רוצות שיידעו על דבר כזה ואתה יכול גם לקרוא בפורומים פה

Berethor

New member
צודקת, שינו במשקל זה לא ניתוח פלסטי

יש דרכים טבעיות לחלוטין לעלות או לרדת במשקל, בלי שום ניתוח. זה דבר שהוא טבעי לחלוטין.

FineSilverMan

New member
האם את מרגישה בנוח עם זה?

מלבד השינוי הפיזי והחיצוני, אולי היה פן פסיכולוגי...

אז לפני שאתם צופים ביחד בתמונות מהעבר, תספרי לו
אבל סתם כך, לא הייתי יוזם שיחה שכזו.

למעלה