ניתוחים פלסטיים

גבר אמיתי יודע שאישתו היא לא פוטושופ מהלך

ולפעמים נחוצים עזרים חיצוניים.

לא חייבים לספר הכל (כי זה אפילו לא ממש מעניין את כל הגברים), אבל שבן זוג מחמיא באופן קבוע על משהו- להסתיר זה לא הפתרון.
בדיוק כמו נשים ששמות עדשות צבעוניות. הן לא יגלו אף פעם לבן הזוג שלהן? אוי ואבוי.

Berethor

New member

Berethor

New member
ראוי לשתף אותו, ובמלא זה כמו אבן על הלב אצלך

כנראה העובדה שהוא כל כך אוהב את האף שלך זה מה שמפריע לך עוד יותר ואפשר להבין למה, את חושבת שאם הוא היה יודע תאמת או אם לא היית עושה תניתוח האם המצב היה אחרת. בכל אופן לדעתי עדיף לגלות לו וזהו, התגובה שלו יכולה להיות בשני צורות הפוכות, א' או שלא אכפת לו שעשית ניתוח העיקר שהאף עכשיו כמו שהוא אוהב, ב' יפריע לו שזה לא טבעית ככה אלא רק אחרי ניתוח, ואולי הוא מעדיף נשים עם מראה טבעי אפילו במקרים שהוא פחות מרשים. בכל אופן זה אחד הסיכונים שלוקחים עם ניתוחים פלסטיים, אין מה לעשות, יש שאוהבים את זה ויש שלא. תתנחמי בזה שאם היה מדובר בניתוח הגדלת חזה זה היה אפילו יותר בעייתי, בגלל ששם הניתוח יכול להשפיע לו רק על שינויים במראה אלא גם על דברים פרקטיים יותר.

מישהו אמר פעם:

"אני מנסה לבנות קשר רציני איתה. אני לא יכול לספר לה את האמת !!"

לא מבין מה ייצא מזה?
האם את רוצה לשמוע ממנו את המשפט הבא: "איזה מזל שחתכת אותו אחרת לא הייתי מסתכל עלייך!" ?

בכל מקרה , שיהיה בהצלחה.

Berethor

New member
כנות ופתיחות הן תכונות חשובות בקשר רציני

דווקא אם התגובה שלו תהיה לטובת הניתוח היא תצא מרוצה, אבל התגובה גם יכולה להיות לרעת הניתוח, בכל מקרה אני מאמין שעדיף לברר את זה כל עוד הקשר בשלבים ראשוניים, במיוחד שבמלא הוא מתמקד כל כך באף שלה שאין לה הרבה בררה חוץ מלהסתיר את זה בכוונה ממנו.

אני לא מאמינה שלא סיפרת לו את זה מיד בהתחלה

או לפחות ברגע שהוא ציין כמה האף שלך נפלא... זה לא משהו שאמור להיות סוד אבל בגלל שלא סיפרת זה התפתח להיות סוד וזה לא טוב.
אני במקומך הייתי לוקחת אותו לשיחה רצינית ובה הייתי מסבירה לו שבלי כוונה יצא שלא סיפרת לו על ניתוח האף שעברת, שזה לא סוד או משהו כזה וזה ובעינייך גם לא איזה ביג דיל או משהו שצריך לשנות ליחסים שלכם, אבל את לא רוצה שיהיה ביניכם משהו שהוא "בחזקת סוד" ולכן חשוב לך לספר לו את זה כדי שזה לא יעיק עלייך וכדי שאם הוא כן חושב שזה ביג דיל אז חשוב שתדברו על זה עכשיו (ולא כאשר יוולד ילד שנראה כמו קרוב משפחה של גונזו...)

חשוב לי לציין שהבעיה לא בניתוח אלא בסוד

עובדה שעם הניתוח את שלמה במאה אחוז, אבל אם את מהססת אפילו לרגע אם לדבר איתו על זה או לא, הרי שיש פה משהו בעייתי וזה לא האף...

למעלה