ניתוחים פלסטיים

Berethor

New member
לא מסכים איתך

לגוף יש חשיבות לא פחות גדולה בשביל מרבית האנשים, מה גם שזה צבוע לצפות שלא יהיה אכפת לו מהגוף בעוד שהיא בעצמה לא אהבה את הגוף שהיה לה בעבר ולכן גם עשתה ניתוחים פלסטיים, אז כמו שזה חשוב לה, זה יכול להיות גם חשוב לו.

לא אמרתי את זה

ברור שקשה להיות בקשר עם אדם מכוער, אבל הנפש והרגשות של האדם הם החשובים לו בטווח הכולל. אדם רוצה שיהיו טובים אליו, הוא רוצה להיות עם אנשים שהוא אוהב ושנחמד לו אתם. כולנו זקוקים לאהבה. רגשות של אנשים הם דבר חשוב מאד, בין עם זה שמחה עצב, אהבה או רגשות אחרים. נפש האדם הרבה יותר מורכבת מהגוף. אמנם יש אנשים שמדי פעם בחייהם מחפשים דברים פשטניים, אבל באיזשהו שלב בכל משך החיים הם זקוקים למשהו רציני. האדם יותר חשוב מהגוף, הוא לא תמונה ולא כלי.

Berethor

New member
זה לא סותר, רוב האנשים רוצים גם וגם

גם גוף טוב וגם אופי טוב, קשה מאוד להתפשר על האחד או האחר. חוץ מזה במקרה הספציפי לשניהם חשוב הגוף, אז הם אין פה מקום להתחסדות, היא זה חשוב לה כי עובדה שהיא עשתה ניתוחים פלסטיים, והוא זה חשוב לו כי עובדה שהיא אומרת שהוא "מאוהב באף שלה". עכשיו השאלה אם הוא ימשיך להיות ככה גם אם הוא ידע את האמת, ובסופו של דבר יש סיכוי לא רע שהאמת תתגלה בכל מקרה, אז לטווח קצר אולי יותר קל לה יותר לא לספר לו, אבל אם הוא יגלה את זה לבד, הוא יכול להרגיש ששקרו לו, ואז האפקט יכול להיות הרבה יותר קשה.

כל שאני אומר

שאם הוא יאהב או יחבב אותה בגלל האופי, ייהנה להיות אתה בלי תלות במראה גופה. אם הוא לא מספיק אוהב אותה, הקשר לא יצליח.

Berethor

New member
יש רק דרך אחת לבדוק את זה

אם היא תגיד לו את האמת והאם הוא עדיין יאהב אותה אחרי זה.

אומר שוב

אם הוא לא אוהב אותה, אין הרבה תועלת שיהיו בקשר. אם לא ירצה קשר, אין מה לעשות. נקווה שהוא מספיק אוהב אותה לא לעזוב אותה בגלל האף.

Berethor

New member
זה כבר עניין שלה

אבל שוב מישהי שעשתה ניתוח פלסטי זה יהיה צבוע מצידה "לכעוס" על בחור שיחס לניתוח הזה חשיבות לטוב או לרע.

Berethor

New member
נושא הרגשות בכלל לא עלה פה משום צד

הדבר היחיד שידוע שהוא אוהב את האף שלה, אחרי הניתוח שהוא לא מודע עליו. חוץ מזה זה יומרני לקבוע אם יש טעם בקשר שאין בו האהבה או לא, יש מספיק זוגות שהם בזוגיות גם בלי הרבה אהבה, לא נורא. גם אהבה לא תשנה כלום לגבי אם הוא בסדר עם זה שהיא עשתה ניתוח פלסטי או לא, אהבה לא מפצה על הכל, זה תמים או מיתמם לחשוב ככה.

בריט86

New member
אשמח אם תוכלו לעזור לי לברר

מה דעתו על ניתוחים פלסטיים אבל באופן עקיף כי לצערי הוא דיי חד הבחנה

Berethor

New member
לברר באופן עקיף זה באמת לא כזה פשוט

את צריכה להיות מתוחכמת בשביל זה, תראי לו כתבה על מישהי אחרת עם מקרה דומה או סתם תעלי פעם תנושא הזה לדיון באופן כביכול שלא קשור עליך אלא סתם שיחה כללית, ככה אולי תוכלי לברר בלי לגלות לו.

בריט86

New member
אני מאמינה שיישאר אבל

חוששת ממידת ההשפעה ואיך תשפיע עליו

בריט86

New member
זה רק ניתוח אף!! אחד!! ותבין שיש

הבדל בין הגוף ליופי, לפנים. לי, עד שהכרתי אותו היה לי חשוב בעיני לא הפנים של הגבר אלא שיהיה בנוי לתלפיות אבל שאתה מתאהב... נו הרי האהבה היא עיוורת ואתה דיי קיצוני בדעות שלך על שינויים קוסמטיים. הרי זה שכיח. מאוד! ואיפור. פן לשיער וכו לא סוג של שקר? הסתרה?

Berethor

New member
אם זה נראה לך כזה שולי ומועט למה לא להגיד לו?

אל תמכרי לי קלישאות של אהבה עיוורת, אם היא הייתה עיוורת לא היו עושים "שינויים קוסמטיים".

Berethor

New member
את בטוחה?

וזה לא דבר חדש שלאנשים יותר חשוב הגוף של הצד השני מאשר שלהם, לא לכל האנשים יש יכולת של ביקורת עצמית לטוב ולרע. שוב אם הגוף באמת לא חשוב לו אז מה יש לך לפחד מלהגיד לו תאמת?

למעלה