ניתוחים פלסטיים

בריט86

New member
מה כוונתך בין גוף לאף? לא רואה

הבדל? וחוץ מזה מראה חיצוני בעל משמעות בחברה כיום ויש לו השפעה על נפש האדם. לא חושבת שעשיתי רע. כמו כן היופי כידוע לך הוא בר חלוף. מגיל 30 לערך מתחילים להזדקן. קרחת לגברים. כרס וכו. אז?

Berethor

New member
עכשיו את סותרת את עצמך

קודם את טוענת שמראה לא חשוב ועכשיו את מודע שהוא כן חשוב. היופי הוא לא בדיוק בר חלוף, זה חצי אמת וחצי שקר, יופי כן נשאר לאורך השנים, אדם שיפה בצעירותו יראה לרוב יפה לגילו גם שיזדקן, ברור שפחות יפה משהיה צעיר אבל יפה לגילו. אז אלא אם כן הו יעבור תאונה שתשחיט את כל הגוף שלו, ככה זה ישאר. חוץ מזה יופי או חוסר יופי גם עוברים בירושה, לילדים, זה גם הדרך של הטבע לשמר אותם. גם החיים הם "בר חלוף" לא רק היופי או הבריאות. עם הזקנה גם הבריאות יורדת לא רק היופי. חוץ מזה את יודעת שאת לא עשית ניתוחים פלסטיים בגלל זקנה, כי את עדיין צעירה יחסית, אלא בשביל שינוי של מראה, יש אנשים שעושים ניתוחים פלסטיים כדי לנסות לשמר על המראה שהיה להם שהיו יותר צעירים, אבל זה לא קשור עליך.

ואני בטוח שאתה מתחיל עם כל מכוערת בתקווה

לגלות שיש לה אישיות נהדרת.

בחייך...

רוב האנשים (ואני בתוכם) שיטחיים ואוהבים גם את הגוף. תחשוב על אישתך/חברה שלך . עכשיו דמיין את הכי מכוערת שאתה מכיר. עכשיו תחשוב על המכשפה הרעה שבאה ומעבירה את הנפש של אישתך לגוף המכוערת. לא תתבאס?

Berethor

New member
אכן התחסדות

מעט מאוד אנשים בעולם אשכרה לא אכפת להם מגוף, ואפילו אם זה באמת ככה זה לא כזה נבון לדעתי. הגוף הוא חלק מאיתנו לטוב ולרע, לא רק האישיות, ומעשה הגוף הוא הרבה יותר מוחשי מהנפש, במיוחד מבחינה מדעית.

בריט86

New member
אין ספק שלמראה חיצוני יש משקל וחשיבות

אבל זה לרוב משפיע ברושם הראשוני. וכמובן כל אחד והטעם שלו. מסקרן אותי לראות תמונות של החברות שלכם וגם הלשעבר

בריט86

New member
שאלה: מה חשוב יותר?

הגוף? שתהיה רזה ומחוטבת אבל מכוערת או יפהיפה בטירוף אבל פילה?

Berethor

New member
התשובה, הכל חשוב

אופי ומראה, שניהם חשובים בסופו של דבר, ומי שטוען אחרת לרוב מתחסד. גם לך מראה חשוב ואת מתחסדת בנושא, אין מצב שאם עברת אפילו ניתוחים בשביל מראה שונה, שזה לא חשוב לך. אם זה לא היה חשוב לך, אז לא היה אכפת לך גם איך שהאף היה בלי הניתוח, הרי לא עשית את זה מסיבה בריאותית אלא בשביל ניטו בשביל מראה. אני אישית הייתי מעדיף יפהפיה בטירוף אבל פילה, פשוט כי משקל אפשר להוריד בלי ניתוחים, וגם באופן אישי אין לי בעיה עם נשים מלאות, עד גבול מסוים כמובן.

בואי נסתכל על זה ככה, ממה יש לחשוש?

במקרה הכי גרוע הוא ממש יתאכזב, ירד לו ממך ואת תביני שהוא היה שם בגלל.. האף שלך? לא הייתי רוצה לבלות את המשך חיי עם גבר כל כך שטחי.

דווקא, לדעתי, ניתוח אף זה נחשב שינוי הרבה יותר "קליל" מאשר לספר לגבר שהשתילו לך בלוני סיליקון.

בריט86

New member
חחח צודקת! ואגב הוא באמת לא

טיפוס שטחי כזה שרק המראה חשוב לו אבל ותעני לי בכנות: האם לספר ? מתי ואיך ? תודה :)

לא מבינה בכלל איך אפשר לא לספר

מישהו שלא קשור אליי שהיה מחמיא, הייתי אומרת "תודה" ושותקת. אבל בן זוג קבוע? בטח שמספרת ולא עושה מזה ביג דיל.
אם הייתי במקום חבר שלך, הייתי מתבאסת שחיכית שנה כדי לספר והופכת עכבר לפיל.

שורה תחתונה- כן, לספר.
מתי? אתמול עבר, היום עומד להסתיים אז כנראה שמחר.
איך? באווירה טובה, להגיד פשוט את האמת בלי דרמות מיותרות. "מאמי/אהובי/ ניק חיבה כלשהו/.. לא אמרתי לך כי התביישתי/ כי לא ייחסתי לזה חשיבות/ כי עבר מלא זמן.. שהאף שלי כזה מושלם הודות לשיפוץ שעשיתי לפני 7 שנים".

סה טו

Berethor

New member
"ויפה שעה אחת קודם"

Hermineh

New member
לדעתי לא חייבים לספר הכל לבן הזוג.

פתגם סיני עתיק: גבר אמיתי לא שואל את אישתו מה היא עושה כדי להיות יפה.

Hermineh

New member
חייבת להוסיף שאני לא חושבת שזה ישנה לו

אם האף שלך טבעי או ניתוח. אצלי הציצים זה ניתוח ואני מספרת חופשי לכל מי שיש לו אזניים ואף פעם זה לא הפריע למישהו.

Berethor

New member
את עושה תדבר הנכון שאת מספרת

ואני שמח בשבילך שלאף אחד זה לא הפריע שעשית ניתוח, למרות שקיימים אנשים שזה יכול להפריע להם, אבל שוב זה משהו שעדיף לברר מראש, למעשה אפשר לומר שזה גם שאלה של התאמה פה, למרות שזה משהו שכביכול "שולי", זה לא באמת כל כך שולי.

Berethor

New member
כן זה יותר קשה להסתיר מניתוח אף

כי הרבה גברים יודעים לזהות. לפי מראה או תחושה.

Berethor

New member
הוא לא צריך לשאול אם את אומרת לו לבד..

חוץ מזה תרצי להכיר בזה או לא אבל יש אנשים שניתוחים מפריעים להם, כמו שיש תומכי ניתוחים ועושי ניתוחים, יש גם בדיוק ההפך, ויש גם כמובן שנטרלים בנושא. מין הראוי שתברר עם הבן זוג שלה לאישה מחנה הוא שייך בנושא הזה, אחרת בהמשך התגלית יכולה להיות יותר בעייתית לשניהם, זה כמו סוד שהיא מסתירה ממנו במודע, ומשהו שהוא דיי ממוקד בו.

למעלה