ניתוחים פלסטיים

Piren

New member
הממ

אוקיי, אבל על מה אתה מדבר? מה זה משנה אם הילד צריך להסכים או לא?

Piren

New member
לפי מה שאתה אומר

אם עצם העובדה שככה הם בחרו להתנסח מציין משהו, אז בוא נבחר כמה חוקים ראנדומלים, ונתן להם את המשמעות, בטכניקה שלך: מתוך תקנות התעבורה "שמיעת הבקשה: משנמסר למשיב עותק הבקשה, יקבע רשם בית המשפט מועד לשמיעה ויודיע על כך לבעלי הדין." כפי שאתה רואה, רשום בבירר "שמיעת הבקשה" ובשום מקום לא מצויין שמלבד השמיעה, תהיה גם הקשבה, או הבנה של הבקשה. לכן, לפי החוק, אחרי שאתה מערער על דו"ח, כל מה שצריך השופט לעשות זה לשמוע אותך עם חצי אוזן, לבטל, וללכת הביתה. ואולי נלך לדיני הפסקת הריון? "(ה) פנתה הפונה לעובד סוציאלי, יגיש תסקיר בכתב לועדה." כפי שאתה רואה, החוק כתוב בלשון זכר. מספיק כי תפנה הפונה לעובדת סוציאלית, ואין שום צורך להגיש תסקיר (WTF?) לועדה. (לידיעתך, אין ציון לגבי העובדה כי החוק נכתב ללא מין, ולכן, נפרש אותו כפי שאתה מפרש - אם המילה לא צוינה, כנראה זו לא הכוונה). הופה, וקצת תקנון דין פלילי "9. זכות להליכה יומית במקום המעצר (א) עצור זכאי במשך שעה מדי יום, בשעות היום, להליכה באויר הפתוח במקום המעצר, אם תנאי מקום המעצר מאפשרים זאת, בכפוף לאמור בתקנות משנה (ב) ו-(ג). " כפי שאתה רואה, זכאי ל "הליכה באויר הפתוח". לא מצויין פה שום משטח הליכה, ולכן אם אתה עצור, ואתה דורש ללכת באויר הפתוח, תהיה אתה רשאי לצאת החוצה.. בתנאי כמובן ולא תגע בריצפה. הרי אין פה אף ציון לריצפה, ולשון החוק ברורה לא? הליכה באויר הפתוח. אני מניח ש"תנאי מקום המעצר מאפשרים זאת", הכוונה לבית כלא מוטס, ויוציאו אותך מן המטוס בשביל ההליכה
קיצר, הבנת את הפואנטה שלי? זה שהמילה לא הופיעה שם, לא אומר כלום.

L y c a n

New member
תקשיב תקשיב

אני פעם שלישית אומר לך שאני מסכים איתך ואמרתי שעצם המילה פוגעת ובגלל זה לא השתמשו בה, לא אמרתי שלא התכוונו אליה!

Piren

New member
אה חחח

דווקא היה דיון משעשע
(חוץ מזה, מוזר לי שעדיין החלפת את המילה "בבעלותם" ל "בפיקוחם" של ההורים, מילים שאינן בעלת אותה משמעות כלל). מה שכן, אין שום קשר בין כך שהיא "פוגעת" לכך שהיא אינה רשומה שם
זה שהיא פוגעת זו רק דעתך, לא של המחוקקים

דעתיייי

אני בעד הניתוחים פלסטיים, זה עושה רק טוב!! כמובן, לא בהגזמה כמו הפוקס הזאת שהציצי שלה הולך לפניה. גועל נפש! לא עשיתי שום ניתוח. ואם יכולתי הייתי עושה, למה לא. בקשר לחוק אני מסכימה, בשביל מה נגיד לילדה בת 16 לעשות הגדלת חזה!?!?! זה אחלה שמגיל 18 כי כבר ההחלטה יותר בוגרת.

לפי דעתי..

גברת אורית נוקד לא התחשבה במשהו שנקרא צבא... שנגיד בגיל 18 מתגייסים.. ואז אם אתה רוצה לעשות ניתוח זה קצת בעייתי.. קיצור.. אני חושב שגיל 17 או 17 וחצי זה יהיה בסדר.. בקשר לניתוחים.. לפי דעתי כל עוד אתה בנאדם שעשה ניתוח ולא ניתוחים שעשו בנאדם... אז.. זה בסדר..

Cobe Anan

New member
סידרו לי עכשיו את הצורה של הראש..

הוא היה גדול ומוזר כזה, עכשיו הוא נורמלי. כפרה על הדוקטור לשיער הזה... אניווי, אני לא כל כך מחבב פלסטיקות, הרפואה האסתטית נראית לי חיונית רק במקרים בהם האדם באמת זקוק לשינוי חיצוני כדי להיות שלם עם עצמו, או במקרים בהם החיצוניות פשוט הושחתה באכזריות ע``י פגיעה חיצונית או מחלה. אני שמח שהעניין הולך להיות מעוגן בחוק, מפני שבנות 16 שמסתנוורות מחלום המראה הנוצץ לא באמת מבינות את המשמעות והסיכונים של לשנות משהו בגוף. ובכלל, מה יש לילדות עם חזה גדול ואף סולד? זה לא באמת מה שישנה להן את החיים..

Piren

New member
המממ

אני לא בטוח שכולם הבינו פה את הכוונה של החוק. החוק אוסר על הניתוח לגמרי, גם אם ההורים מאשרים. אפילו בחורות שיש להן פגיעה גופנית (למשל שדיים בגדלים שונים,שד שלא התפתח או עיוותים לאחר תאונות) לא יוכלו לעבור את הניתוח, כי החוק פשוט אוסר את הניתוח לגמרי. באותו האופן, אפשר לאסור על קעקועים עד גיל 18, פירסינגים וכו'.

pain is MY love

New member
זה באמת דפוק!

אם ילדה מסכנה עברה תאונה לא יעשו לה ניתוח כדי לשפר את מצבה?!?! אני חושבת שהחוק הזה מטומטם. מי שרוצה לעשות ניתוחים שיעשה וישא בתוצאות. אם הילדה צעירה מדיי שההורים שלה ידאגו לא לממן לה את הניתוח ולמנוע ממנה לעשות אותו... איש באמונתו יחיה! אני גם עושה ניתוח בשנה הבאה אחרי שאני אשתחרר מצה"ל. אז אני חיכיתי עד גיל 21 אבל הייתי מוכנה לעבור אותו גם בגיל 18..

Piren

New member
אני היחיד פה

(לא, לא באתי להגיד מושלם.. זה שמור לאחרים פה
) שלא ראה את מרינה? או בעצם.. לא ראיתי בערך 99% מהפורום הזה, וביחוד את המנהלת הנודעת

pain is MY love

New member
אל תסחף

לא הרבה ראו אותי.. רק קובי וזוהר ואולי גם מיטל אני לא זוכרת חחחח ואני גם לא ראיתי את רוב הפורום אז זה בסדר

Zoharrr

New member
מה מצחיקה?את כוסית!!!

עזבי את עצמך במנוחה! רוצה ניתוח? בואי אליי לבית ניקח ותך למחסן נראה לך מזה ניתוח!!

אם זה למטרה כזאת

של ניתוח אחרי תאונה או אסטתיקה אז זה כמובן באישור ההורים. אבל סתם הגדלת שדיים בגיל 16 אפילו באישור ההורים לא חושבת שזה רצוי!!

למעלה