לא יודע באיזה עולם אני חי
שאצלי זה שונה, אבל בעולם שלי, ממש לא כול הבנות (או אפילו הרוב, או אפילו חצי) שואפות להיות הרואין שיק. האופנה הזו עברה, לא קיימת כבר מעל ל-2 עשורים, ולא קשה לדעת מה עושים למי שכן נראת ככה, ראי ערך קליסטה פלוקהארט. אם כבר, בשנים האחרונות, מה שבהחלט שולט במראה שאליו "רוב" הבחורות ישאפו אליו - זה המראה השחור\לטיני - תחת גדול. אז את בוכה ומלינה על הרואין שיק, כשבתכלס, הרוב המוחלט של האנשים בכלל לא שואף להיות ככה, אלא להיות כמו 99% הדוגמניוות האחרות - שהן בהחלט בריאות. אז עשי טובה, זה שיש מיעוט ששואף להיות מיעוט, לא אומר שכל העולם מקולקל וכולם רוצים להיות ככה. לגבי בעיות עיניים, שאלתי רופא, בדומה לכך שישנן מחלות עיניים שלבעלי עיניים בהירות יש יותר הסתברות לקבל, ישנן גם מחלות שבעלי עיניים כהות יקבלו. בסופו של דבר, זה די מתאזן. אין שום קשר בין השאיפה להיות כמותם אגב, לבין הבחירה במסלול המהיר מאשר לאכול בריא וכו'. הבחירה נעשית אצל הבן אדם עצמו, ולא קשורה בכלל זה שהוא רוצה להיות רזה. מה זה משנה מה הסיבה להיות רזה? מפורסמים תומכים איך שהוא בלעשות רק ניתוחים ולא ספורט? נראה לי דווקא שאצלהם, ניתוחים זה מה שמחביאים ולא מספרים עליו (לפחות אצל רוב המפורסמים.. אני יודע על פמלה, תודה) או שגם הוליווד שאני מכיר שונה משלך? (שלא נדבר על ערוצי הקניות, שמלאים במפורסמים שמפרסמים מוצרי ספורט שונים). לא ידעתי אגב שבתרבות הספרדית, להיות שמנים זה האידאל והשאיפה, ולהיות רזה זה מכוער... או שגם פה את שוב משווה לרזון קיצוני שאינו משקף שום דבר? לא יודע, אני בערך האשכנזי היחיד מתוך החברים שלי, וכולם די רוצים את הבחורות הרזות. לשאוף להיות כמה שיותר יפה, זה ממש לא פיגור אגב, ולכי את תסבירי לי, למה את מתאפרת ומתלבשת יפה, אם את לא שואפת להיות כמה שיותר יפה (במסגרת המגבלות שלך). זה שלדעתך את צריכה להגביל את עצמך ולא לשאוף להיות אפילו יותר יפה מהמגבלות הטבעיות שלך, זו כבר בעייה שלך. זה ממש לא פיגור, שאנשים אחרים רוצים להיות ככה. זו בדיוק כמו כל שאיפה אחרת למצוינות, ונראה אותך מסבירה למישהו "איטי", שאין טעם שישאף להיות חכם יותר מכולם, כי זה פיגור לשאוף לזה. "עזוב, למה להיות כמו מיעוט, תהיה מטומטם כמו כולם, תהיה שמח יותר". הדוגמניות הישראליות אגב, מנסות נואשות להיות כמו חו"ל... רוב התרבות המודרנית בארץ, בנויה על מה שקורה בחו"ל. אבל אמרתי, אני ואת מכירים הוליווד ואירופה שונים לגמרי.. כנראה שאצלך כל האירופאיות והאמריקאיות שהן דוגמניות ו\או שחקניות- אנורקסיות..