ניתוחים פלסטיים

Zoharrr

New member
אם יש לך ריכוזי שומן

במקומות מסויימים את יכולה לשנות אותם עם תרגילים ממוקדדים, לי יש בעיות לשבת זקוף,אז אני צכה להתאמן על מכשירים שיחזקו את שרירי הגב שלי,מבינה? ואת בטוחה לגביי: "גם אם מדובר בדיאטה ששולבה בפעילות גופנית אינטנסיבית, את החלקים האלה ניתן להעלים **אך ורק** בעזרת הליך כירוגי" ?

Piren

New member
הממ

ואילו תרגילים את מכירה שגורמים לעור להעלם? גם כשהשומן לא שם, והשרירים התחזקו, כמות העור תשאר אותו הדבר. שמנים, שמאבדים את מסת השומן, יהיו בעלי עור רפוס.. וזה למה כל ניתוח של שאיבת שומן גדול, מצורף אליו nip tuck קטן. אגב, לא ניתן להעלים שומן מאיזורים ספציפיים. תרגילים ממוקדים עובדים על השרירים האלו בלבד, אבל השומן ישרף בכל הגוף ובדיוק באותו האופן שהוא ישרף אם תעשי תרגיל ממוקדם באיזור אחר לגמרי.

זכוכיות

New member
פיראן צודק ואני מוסיפה,

כמה תרגילים ממוקדים שתעשי, זוהר, הגוף והגנטיקה שלך הם אלו שיכריעו מאיפה וכמה שומן יעלם. כלומר- אם את גנטית בחורה עם ריכוז שומן מסויים בבטן, את יכולה לעשות כפיפות בטן מעכשיו ועד עולם, הם אכן יעזרו לך לחטב את שרירי הבטן אבל השומן ישרף בדיוק באותו האופן שבו הוא היה נשרף אם היית עושה כל פעילות אירובית אחרת, אז יהיו לך שרירי בטן מחוטבים- שלא יהיה ניתן לראות כי הם יהיו מכוסים בשכבת שומן. הבנת?

Piren

New member
חחח

לגרום לאנשים היפים להיות החריגים והמיעוט זו הטכניקה הכי מעניינת שראיתי עד עכשיו
מיעוט מיעוט, אבל מיעוט שלפי הגדרת התרבות (וכנראה גם גנטית), טוב ואיכותי יותר

Zoharrr

New member
איזה שטויות

זה עובדה שהמיעוט באוכלוסיה הם לא מושלמים כמו דוגמנים!!! איפה קיימות בחורות בגובה 1.80 עם משקל של 50 קילו? זה בקושי קיים אורי. אני לא מדברים על סתם אנשים יפים, אני מדברת עם השאיפה לשלמות. ל בחורות שנראות כאילו הן לא אוכלות ובגובה כמו שהן... גנטית,אנשיים רזים כל כך הם חלשים יותר אורי, גנטית, אנשים עם עיניים בהירות סובלים מיותר בעיות. גנטית??? אולי מבחינת התרבות הם יפים ומדהימים,וגם,לפי איזה תרבות? העיתוניים והמדיה קובעים מה יפה בלי באמת לשאול את כל מי שנחשב חלק מהתרבות שלנו. מה הקישקוש הזה שדפקת כרגע? "גנטית"? רק דבר אחד אל תנסה לעשות, ללמד אותי גנטיקה.

Piren

New member
פחח חיה בסרט

קודם כל, התייחסתי לאנשים יפים בכללי, ולא לדוגמניות מסלול שאת כל כך שונאת. השאיפה של הרוב המוחלט בציבור, הן לא דוגמניות מסלול (שהן אלו הבנות 50 קילו שאת מדברת עליהן, וגם הן נדירות בימינו) אלא דוגמניות "כלליות" (מגזינים, ביקיני וכו') שאינן כלל וכלל, אנורקסיות או מתקרבות לכך, או מפורסמות למיניהן (שחקניות זמרות וכו') ששוב, אינן רזות בטירוף כמו שאת מדברת עליהן. ההרואין שיק, נעלם בשנות ה-80, וגם הוא, תקף רק לגבי דוגמניות מסלול, מכיוון ואצלהן יותר חשוב צורת הבגד, מצורת הגוף - בניגוד לחלוטין לשחקניות, זמרות, או דוגמניות ביקיני וכו' שמהוות את החלק הארי של "שאיפות" הציבור. חוץ מזה, עצם העובדה שאת קוראת לזה "השאיפה לשלמות" מראה שזה המראה האידאלי. בקושי קיים אגב, זו ההגדרה של מיעוט - זה שמשהו בקושי קיים, לא אומר שהוא לא רלוונטי. וכפי שאת בעצמך אומרת ,זה מה שאנשים שואפים אליו - זו המושלמות. קיצר, את חייבת להחליט נגד מי את, אנשים יפים, שכולם רוצים להיות כמוהם, או דוגמניות מסלול אנורקסיות, שהן ממש לא השאיפה של כולם, אלא של מיעוט אחר גם כן, וממש לא רוב הציבור? אגב, מאיפה הוצאת את זה שאנשים עם עיניים בהירות סובלים מיותר בעיות (את מתכוונת אולי לבקנים)? העיתונים והמדיה הם חלק לא קטן מהתרבות שלך, תצטרכי לסבול אותם. אם הרוב המוחלט של התרבות המערבית (שישראל חלק ממנה בימינו) החליט שזה מה שיפה, בעייה שלך, תתמודדי עם זה. רוצה להיות מחוץ לזה? זכותך, אבל זה לא סותר בכלל את העובדה שהתרבות עצמה, מהללת את האנשים האלו, וזו בעייה שלך שאת מרגישה רע עם זה. ועשי לי טובה, אני יכול לשלוף לך מספיק מאמרים שמוכיחים שיופי להגדרותיו, הוא בין השאר, עקב אספקט גנטי ורצונות לצאצאים בריאים. אז כן, אני יכול ללמד אותך משהו בגנטיקה. אגב, מה עושה אותך כזו מומחית בגנטיקה, שאי אפשר ללמד אותך משהו?

Zoharrr

New member
זה לא עניינך מה עשה אותי כזאת

מומחית בגנטיקה. "יופי להגדרותיו" שוב,לא מי שאני דיברתי אליו, ההתייחסות שלי היתה בהחלט להירואין שיק שממש לא נעלם,עובדה שיש עדיין המון כאלו על מסלולים והמון כוכבי קולנוע כאלו והמון אנשים ששואפים להיות כמותם. וותשאל כל רופא עיניים,אנשים עם עיניים בהירות(לא רק לבקנים) ובעיקר כחולות,הם אנשים שהעיניים שלהם רגישות יותר ומעדות לבעיות. ואני לא נגד האנשים האלו,הוא אנשים יפים וסבבה להם, אני רק אומרת שהם מיעוט(ואני כן מדברת על דוגמניות מסלול) ולשאוף להיות כמותם זה טיפשי בהתחשב בזה שהם המיעוט! והשאיפה להיות כמותם הביאה רק הרבה דברים רעים,כי אנשים לא מבינים,לא הולכים ועושים ספורט ואוכלים נכון בצורה מבוקרת ומנסים להיות רזים,הם הולכים על המסלול המהיר(שלהם,שהם מוצאים ובוחרים)לרזון וגם לחיים לא בריאים ולמוות. אני לא מרגישה רע עם זה שמהללים את האנשים האלו, אני גם לא חושבת שהם לא יפים,אני כן. אבל אל תשכח שכמה שאני נמצאת בתרבות מערבית אני באה מבית מזרחי עם המון השפעה מספרד, אצלנו, אישה יפה היא ממש לא קייט מוס. זאת,חלק מהתרבות שלי. אני פשוט לא שואפת להיות כזאת ובכלל המראה החיצוני שלי הוא לא ממש הנושא שאני עובדת עליו הכי חזק כדי להגיע למה שאני רוצה בחיים שלי. השאיפה לשלמות זה לא המראה האידאלי,זה פיגור. אי אפשר להיות מושלם,זאת לא אופציה(לשמחתי ואני מקוה שלשמחת כולם). ושוב,אני לא מתייחסת לסתם אנשים יפים או לא יודעת,לדוגמניות הישראליות,אני מדברת על דוגמניות אירופאיות,על מפורסמים מחו"ל,על התרבות שבאה מחו"ל.

Piren

New member
לא יודע באיזה עולם אני חי

שאצלי זה שונה, אבל בעולם שלי, ממש לא כול הבנות (או אפילו הרוב, או אפילו חצי) שואפות להיות הרואין שיק. האופנה הזו עברה, לא קיימת כבר מעל ל-2 עשורים, ולא קשה לדעת מה עושים למי שכן נראת ככה, ראי ערך קליסטה פלוקהארט. אם כבר, בשנים האחרונות, מה שבהחלט שולט במראה שאליו "רוב" הבחורות ישאפו אליו - זה המראה השחור\לטיני - תחת גדול. אז את בוכה ומלינה על הרואין שיק, כשבתכלס, הרוב המוחלט של האנשים בכלל לא שואף להיות ככה, אלא להיות כמו 99% הדוגמניוות האחרות - שהן בהחלט בריאות. אז עשי טובה, זה שיש מיעוט ששואף להיות מיעוט, לא אומר שכל העולם מקולקל וכולם רוצים להיות ככה. לגבי בעיות עיניים, שאלתי רופא, בדומה לכך שישנן מחלות עיניים שלבעלי עיניים בהירות יש יותר הסתברות לקבל, ישנן גם מחלות שבעלי עיניים כהות יקבלו. בסופו של דבר, זה די מתאזן. אין שום קשר בין השאיפה להיות כמותם אגב, לבין הבחירה במסלול המהיר מאשר לאכול בריא וכו'. הבחירה נעשית אצל הבן אדם עצמו, ולא קשורה בכלל זה שהוא רוצה להיות רזה. מה זה משנה מה הסיבה להיות רזה? מפורסמים תומכים איך שהוא בלעשות רק ניתוחים ולא ספורט? נראה לי דווקא שאצלהם, ניתוחים זה מה שמחביאים ולא מספרים עליו (לפחות אצל רוב המפורסמים.. אני יודע על פמלה, תודה) או שגם הוליווד שאני מכיר שונה משלך? (שלא נדבר על ערוצי הקניות, שמלאים במפורסמים שמפרסמים מוצרי ספורט שונים). לא ידעתי אגב שבתרבות הספרדית, להיות שמנים זה האידאל והשאיפה, ולהיות רזה זה מכוער... או שגם פה את שוב משווה לרזון קיצוני שאינו משקף שום דבר? לא יודע, אני בערך האשכנזי היחיד מתוך החברים שלי, וכולם די רוצים את הבחורות הרזות. לשאוף להיות כמה שיותר יפה, זה ממש לא פיגור אגב, ולכי את תסבירי לי, למה את מתאפרת ומתלבשת יפה, אם את לא שואפת להיות כמה שיותר יפה (במסגרת המגבלות שלך). זה שלדעתך את צריכה להגביל את עצמך ולא לשאוף להיות אפילו יותר יפה מהמגבלות הטבעיות שלך, זו כבר בעייה שלך. זה ממש לא פיגור, שאנשים אחרים רוצים להיות ככה. זו בדיוק כמו כל שאיפה אחרת למצוינות, ונראה אותך מסבירה למישהו "איטי", שאין טעם שישאף להיות חכם יותר מכולם, כי זה פיגור לשאוף לזה. "עזוב, למה להיות כמו מיעוט, תהיה מטומטם כמו כולם, תהיה שמח יותר". הדוגמניות הישראליות אגב, מנסות נואשות להיות כמו חו"ל... רוב התרבות המודרנית בארץ, בנויה על מה שקורה בחו"ל. אבל אמרתי, אני ואת מכירים הוליווד ואירופה שונים לגמרי.. כנראה שאצלך כל האירופאיות והאמריקאיות שהן דוגמניות ו\או שחקניות- אנורקסיות..

Veruna

New member
לא אוהב

פשוט לא אוהב ניתוחים פלסטיים. אני מבין שזה יכול להוסיף ולתקן ולשפר את מה שהטבע לא עשה ולסדר דברים שמפריעים לבנאדם, אבל...פשוט לא אוהב את זה. הייתי מעדיף טבעי ככל האפשר, אלא אם באמת מדובר בבעיה קריטית.

אני..

כמובן שבעד. אם אדם יכול להיראות יותר טוב ולהרגיש יותר טוב בעקבות ניתוח פלסטי לסוגיו אז אין שום סיבה לפסול את האפשרות לעבור אותו. אם כי חשוב שנדאג אנחנו לעבור אותו במרפאה מוכרת ומתמחה ובכך למנוע סיבוכים וכל היוצא בזה. אישית לא עברתי ניתוח פלסטי אבל אם ארצה,אעבור. בקשר להצעת החוק שדובר עליה מקודם, זה משהו שאפשר להתוכח עליו הרבה, כי מצד אחד זה כמו לאסור על נערה לעשות פסים בשיער לפני גיל 18 והרי מי הכנסת, שיגידו לה איך להיראות. מצד שני לא כל נערה כזו מסוגלת להגיע להחלטה אחראית בין אם לעבור ניתוח בסדר גודל כזה.

Scept

New member
לא הבנתם את הצעת החוק, ב-כ-ל-ל

NRG העדיפו לעשות רעש, ולהצניע את המציאות- החוק בא לאסור השתלה של שיתלי סיליקון, משום שהם חשודים כגורם לסרטן השד ובעיות נוספות. הוא לא אוסר השתלה של שתלים מסוגים אחרים, שנפוצים מאוד כיום מהסיבות האמורות. אני חוזר- מותר ניתוח. מותר שתלים. אסור סוג מסויים, שעלול להיות מסוכן, של שתלים. נו באמת.

Artboy

New member
בטח שאני בעד ניתוחים פלסטיים..כנסו

הרי ניתוחים פלסטיים לרב הופכים אנשים ליפים ומשופרים יותר(במיוחד במקרה של ניתוחי פנים), ולכן, כמה שזה לא נעים לאמר את זה, היופי היום קובע הרבה מאוד, ובעצם לא רק היום, תמיד היופי היה מרכיב חשוב בחיים כי זה כיף ונעים להסתכל על גבר/אשה יפים מאשר על מכוערים. אני אישית גם עשיתי ניתוח אף,לפני 5 שנים,אני כיום בן 22 ואני מרוצה מאוד. אני מאוד נגד החוק החדש, שפוגע בחופש של האדם להחליט על גופו, ועל כן יש לא לקבל את החוק הזה ולמחוק. ניתוחים פלסטיים זה אחד הדברים היפים שקיימים בעולם, והופכים אנשים למאושרים,בריאים,יפים ומרוצים יותר. בהצלחה לכל האנשים שהולכים לשפר את עצמם :)

yanayu

New member
גרררר.... תקראו את ההודעה הזאת!

ניתוחים פלסטיים הם נכונים רק אם האדם רוצה אותם. זה תחום מדהים שעוזר לאנשים רבים עם הדימוי הגופני שבדר"כ גם משפיע על העצמי, למרות שזה לא אמור להיות ככה. לכל אדם יש זכות לרצות לשפץ את עצמו ואם האפשרות הזאת קיימת כיום, אז למה the hell שהוא לא ינסה את זה? זה לא עניין של אף אחד, וזה עניינו הפרטי אם הוא מוכן לקחת את הסיכון. זה לא עניין של נורמלי או לא לעשות ניתוחים כאלה לאנשים מתחת לגיל 18 זה פשוט לא מומלץ בכלל. לפני גיל 18 וגם בו אנשים נמצאים בסחרחורת של רגשות ובהבנה עצמית ולכן זה גיל לא טוב לעשות בו ניתוחים פלסטיים. ולכן, אחרי שפרקתי מה שהיה על ליבי בנושא זה אני אסכם ואומר שהחוק הזה הוא במקומו והוא גם הגיוני כי למרות שהוא חוסם את חופש הביטוי, יש סיבה לכך, כי המחוקקים מבינים בגילם המאד מופלג שהו גיל לא מתאים ולכן.. אני מסכים עם החוק למרות שהוא גובל בחדירת זכויות הפרט ויכולותיו. דרך אגב אני חושב את אותו הדבר בדיוק עם body art.

למעלה