ניתוח קדם אירוע UFC on Fuel 5

ניתוח קדם אירוע UFC on Fuel 5

מחר בלילה (מוצ"ש) מתוכנן להתקיים אירוע UFC באנגליה שהקרב המרכזי בו הוא בין סטפן סטרוב לבין סטיפה מיוצ'יץ' הבלתי מנוצח.
אומנם מדובר בקארד לא ממוספר, ללא קרב אליפות ובכלל על אדמת אנגליה ובכל זאת מדובר בקארד אטרקטיבי בעיני עם כמה שמות מעניינים שאני מצפה לראות את הקרבות שלהם.
קבלו סקירה על 4 הקרבות המומלצים ביותר לצפייה לדעתי:

סטפן סטרוב נגד סטיפה מיוצ'יץ'. (הקרב המרכזי)
סטרוב שניצח את שלושת הקרבות האחרונים ונראה שהוא התבגר מאוד כלוחם וחיזק את העוצמה במכות כמו גם את משחק ההכנעות שלו יפגוש את מיוצ'יץ' שגם הוא עם 3 ניצחונות רצופים בUFC ובלתי מנוצח בקריירה עד כה.
מיוצ'יץ' מאוד קשוח וקשה לי להאמין שסטרוב יכול עליו בקרב עמידה אבל אם ידע לשמור על הטווח ולאלץ אותו לקחת את הקרב לקרקע לסטרוב יש סיכויים טובים להכניע אותו.

גאנר נלסון נגד דמריוס ג'ונסון. (מקדימים)
סוף סוף נלסון החביב מגיע לUFC. מדובר על גראפלר איסלנדי מאוד מוכשר שניצח את ג'ף מונסון הHW בקרב גראפלינג בעבר.
כתבתי עליו ב"פרויקט הפרוספקטים החופשים".
מולו עולה לוחם UFC ותיק (הופעה עשירית בארגון), לוחם לא מבריק במיוחד אבל שלם מאוד וגראפלר מוכשר בעצמו.
הקרב נקבע להיות קצ'וויט של 175 פאונג אם אני לא טועה בגלל ההתראה הקצרה אבל ג'ונסון הגיע במשקל 183 פאונד ויהנה גם מיתרון גודל בקרב הזה בנוסף לנסיון.

קייל קינגסברי נגד ג'ימי מינואה. (מקדימים)
כמו נלסון גם מינואה סוף סוף מוצא את עצמו בUFC! מדובר על סטרייקר אנגלי מאוד אקספלוסיבי וחזק. הוא ישב בכלא על שוד וכשהשתחרר התחיל להתאמן בMMA ושינה את מסלול חייו..
כתבתי גם עליו ב"פרויקט הפרוספקטים החופשים".
מולו עולה קינגסברי המגודל והאתלטי שהפך להיות סוג של גייטקיפר של המחלקה.

מט ווימן נגד פול סאס. (קארד מרכזי)
אם לומר את האמת זה הקרב שאני הכי מצפה לו מהאירוע הזה.
פול סאס הוא בריטי יוצא דופן לחלוטין כשדווקא האגרוף שלו והסטרייקינג בכללי ברמה נמוכה יחסית וחסרת עוצמה ומשחק ההכנעות שלו ברמה עולמית!
סאס מחזיק במאזן מושלם (13-0) כש3 קרבות היו בUFC ושלושתם הוא סיים בהכנעה ולמעשה למעט קרב אחד שניצח בהחלטה כל קרבותיו נגמרו בהכנעה.
מולו יעלה ווימן המנוסה (קרב 13 בUFC) והשלם בהרבה ממנו. ווימן בעצמו גראפלר מוכשר אבל קשה לי להאמין שהוא ירצה להגיע לקרקע עם סאס ובהחלט זה עלול להיות המבחן הקשה ביותר שסאס נתקל בו עד היום בקריירה המוצלחת שלו.

GN24

New member
מתי מתחיל הסטרים לקרבות המוקדמים???

הם לא פחות מעניינים מהקארד המרכזי

moriarty

New member
ספוילר - מאנואה

מאנואה נראה מאד מרשים. היה בעמדה נחותה בהתחלה, חזר וטחן את קינגסבורי עם עליונות פיזית וטכנית ברורה. המון ברכיות יפות, כולל מעופפות.
הרמה שלו על הקרקע לא ברורה, אבל הסטרייקינג שלו חולני!

זקס11

New member
צחוקים איתך....

אתה התמקדת במה שהוא עושה טוב, בעוד שאני התמקדתי במה שהוא לא עושה טוב. אז מתברר שחוץ מעמידה חולנית, אין לו כלום. גם לא דרטי-בוקסינג בקלינצ'. והטנק שלו נלקח היישר מפיאט 600.

זקס11

New member
קינגסברי - מינואה (ספויילר)

סיום מאכזב לקרב, בהחלטת רופא לא להמשיך לסיבוב שלישי, בגלל עין סגורה של קינגסברי. העין שלו גם הייתה סגורה בסיבוב השני, והוא היה מאד קרוב לנצח. אני מהמר שאם הקרב היה נכנס לסיבוב השלישי, קינגסברי היה מנצח.

מינואה התגלה כפוני של תרגיל אחד, כאשר גם בקלינצ' הוא חלש מאד, וגם על הקרקע. ועם מיכל דלק שהספיק לסיבוב אחד, אין לו הרבה מה להציע בדביזיה.

moriarty

New member
איזה פסימי אתה

למה להיות כזה?
יכול להיות שפספסתי חלקים מהקרב כי השידור היה קטוע ובאיכות גרועה, אראה אותו מחר באיכות טובה ואולי אהיה חכם יותר.
בכל מקרה, ממה שראיתי הוא היה באמת מרשים. היו כמה רגעים שהייתי בטוח שהשופט עומד לעצור למרות שקינגסבורי עוד עמד. האפרקטים בתנופה הזכירו לי את ג'וניור דוס סאנטוס נגד ורדום, והברכיות הזכירו לי את בי ג'יי פן.
הוא גם נתן לקינגסבורי לקום כל הזמן ולא ירד איתו לקרקע, ובאופן כללי נראה מלא ביטחון עצמי ולא חשש ממנו בכלל.
הוא גם לא היה חלש בקלינץ', הוא נתן ברכיות יפות.

yair_bar

New member
מנהל
איזה יופי של קרב. אבל ממש

קצב, מתח. כל מה שאפשר לבקש

בינתיים אני שמח שנשארתי ער לראות

נצלש. אני רואה שניתן לרכוש ארועים עתידיים ב

6.99$ ב UFC.TV

זה לא אמור לעלות 49 דולר או משהו בסגנון? איפה הקץ' ?

תודה לעונים

זקס11

New member
זה המחיר, בגלל שאין פה PPV

אני שילמתי את המחיר הזה בסילבה-סונן. כאשר בפועל קניתי את הארוע רק לפני הקרב המרכזי, בגלל שהלינק החופשי קירטע.

ולגבי המחיר, כבר דיברו עליו בעבר, וזה נכון. לצערי, יש מעט מאד ארועים ששוים 7 שקל, ועוד פחות ששוים 7 דולר.

לא הבנתי

קנית את סילבה-סונן 2 ב 6.99 ?? וראית אותו חי??

מה הכוונה שאין כאן PPV? אנשים לא מוכנים לשלם 49 דולר על שידור חי?

זקס11

New member
PPV יש בארה"ב, ואולי אנגליה

ברוב העולם, אי אפשר לרכוש PPV בטלויזיה, ושם ה UFC מציע תמחור אחר.
ב 7 דולר אתה מקבל שידור חי עם בחירה של המצלמות.

למעלה