ניתוח קדם אירוע UFC on Fuel 5

yair_bar

New member
מנהל
דווקא קרב שלא מושך אותי לראות

סטרוב שרוך. ג'ונס שרוך שרירי וחזק.

בשביל הסיכוי שג'ונס ייפול למשולש או לבריח יד פעם נוספת... קשה לי לראות את זה אחרי ההפסד לבלפורט.

לדעתי מעכשיו הוא יברח מקרקע כמו מאש

BeniTaz

New member
הכל יחסי..

ברור שהוא שרירי וחזק, לא שרירי וחזק כמו ראשד אבנס אבל כן ביחס לסטפן סטרוב (שאגב, שימו לב.. הבנאדם מאוד התחזק בשנים האחרונות ועלה לא מעט במשקל וממשיך לעלות).

ג'ונס לא כזה| גדול כמו שעושים אותו פה.. זה מיתוס שאתה מעצים פאר. הוא גבוה יחסית למחלקה אבל גם כן רזה.

אחרי ההפסד לבלפורט?

הטקטיקה של ג'ונס זה לקחת לקרקע, גם אם מדובר במומחי bjj והbjj של שוגאן לא נופל משל בלפורט.
בקרקע הוא כותש אותם דרך הגארד שמעמדה זו יש מינימום סיכון לקבל הכנעה, בעיקר בגלל שהוא נשאר לעמוד כמו סוג של מנוף. סה"כ גרג ג'קסון מכין אותו לקרבות בדרך שונה ובהתאם ללוחם העומד מולו. אני בטוח שאם יעמידו מול ג'ונס את מגאלייס/נוגרה הקרב ישאר בעמידה. מול jds נניח התכנית תהיה לקחת לקרקע. אין לו קטע של פחד לג'ונס. הכל טקטי. הוא גם לא מנסה לנצח בko, הוא קודם מתיש את היריב ואחר כך מה שבא בא, לרוב זה הכנעות בגלל מוטת ידיו.

yair_bar

New member
מנהל
על מה אתה מדבר? ראית פעם קרב של סטרוב?

מה שהוא יודע זה להכניע מהגב. משולשים ובריחי ידיים.

הבעיה, לדעתי, שלסטרוב אין לסת.

תן לי גם נלסון נגד ג'ונס ואני שמח

22wings

New member
אין לו כמעט סיכוי מול ג'ונס

הוא אמנם ניצח אבל חטף בקרב אחד יותר ממה שג'ונס חטף כל הקריירה. זה יפה שלסטרוב יש ריץ' אבל יש הבדל ענק בין השניים - ג'ונס משתמש בו באומנות ולא נותן לאף אחד להתקרב אליו.

סיכום אירוע

היה אירוע טוב עם מצ'אפים מעניינים שעשו את רוב הקרבות אטרקטיבים.
לשמחתי ארבעת הקרבות שהמלצתי עליהם עמדו בציפיות וכולם נגמרו בהכרעות כשאחד קיבל את קרב הערב (סטרוב נגד מיוצ'יץ') ואחד את הכנעת הערב (ווימן נגד סאס).

סטפן סטרוב נגד סטיפה מיוצ'יץ'.
כנראה שמיוצ'יץ' היה שאנן בהכנה לקרב הזה כי נראה שהיה לו GP מאוד צפוי וכושר לקוי.
הוא חיפש להיות מס' 2, להכות את הגוף וחיפש את הימנית החזקה, כל זה בזמן שהוא נמנע מהקרקע והקלינץ' בכל מחיר.
סטרוב שבהחלט מראה שיפור עדין מוריד ידיים הרבה פעמים ונשאר חשוף מידי.
סטרוב מזכיר לי את סמי שילדס בתחילת הקריירה בMMA (בעמידה כמובן, בקרקע הם שמיים וארץ) הוא מתחיל להשתמש ברגליים בצורה יפה עם מידלים חזקים וברכיות.
עם היכולות שיש לו בקרקע, השיפור שהוא מגלה בעמידה וגילו הצעיר מאוד יש סיכוי טוב שגדל כוח משמעותי בHW.

גאנר נלסון נגד דמריוס ג'ונסון.
איך שנלסון עלה לקרב עם עמידת מוצא רחבה של קרטה עם הטיה הצידה וידיים למטה חשבתי שהוא לא ממש מבין לאן הוא הגיע אבל אז הוא שלח הייקיק מרשים עם הטעיה מקרטה שגרמה לי להוציא איזה "וואו" שהקפיץ את הכלבים בבית

ישר אח"כ הוא לקח TD ומשם הוא הראה איזה אמן ג'יו-ג'יטסו מוכשר הוא ולקח ניצחון מרשים ביותר!
האמת שהוא נראה קטן יחסית לקטגורייה ונראה לי שהLW יותר מתאימה לו. בכל מקרה הבחור בהחלט עמד בציפיות ואני בטוח אעקוב אחריו..

קייל קינגסברי נגד ג'ימי מינואה.
לדעתי הקרב היה צריך להעצר ברגע שהתנפחה לקינגסברי העין ונראה שסתם נתנו לו להלחם סיבוב וקצת.
עם ניפוח כזה אני מקווה שארובת העין שלו לא נשברה

למינואה הזה יש הוק שמאל מהגהינום! כמה עוצמה באגרוף.. פשוט מדהים!
לצערי החוץ מהאקספלוסיביות והעוצמה אין לו באמת מה להציעה ונראה כאילו קרקע, TDD, דרטי בוקסינג וחוכמת קרב אילו מושגים שהוא לא שמע עליהם מעולם.
באיזה עולם הוא חי שהוא חיפש פעמיים את הקימורה?! נראה שהוא אפילו לא יודע איך הבריח עובד ובמקום לעבוד על לקום הוא מתעסק בשטויות שאין לו שום ידע וסיכוי בהן..
עם העמידה שלו הוא בטוח יכול לספק כמה קרבות מלהיבים ולהוריד כל אחד בKO אבל כל לוחם עם מעט שכל ויכולת יוריד אותו לקרקע ויסיים שם את הסיפור.

מט ווימן נגד פול סאס.
איזה קרב! כמה שאני נהנתי.. פשוט פאן לי בקמסימום!

מעברים והכנעות בקצב מסחרר ורמה טכנית כל כך גבוה! ממש קרב מעולה שעמד בכל הציפיות שלי ממנו.
סאס היה כל כך שקוע בהתקפה וכל כך האמין ביכולות שלו שהוא שכח שווימן מסוכן מאוד בכל מצב והוא פשוט השאיר את היד באיזור המסוכן ונתן לווימן להיכנס לג'וג'י במתנה!
אני בטוח שסאס עוד יוכל את הלב בבית על השאננות הזאת שלו..

קישור לקרבות ללא ספויילר

סטפן סטרוב נגד סטיפה מיוצ'יץ'.
http://fightnext.com/video/YUA989D9...Stipe-Miocic--UFC-on-Fuel-TV-Struve-vs-Miocic

גאנר נלסון נגד דמריוס ג'ונסון.
http://www.fightvideomma.com/2012/09/damarques-johnson-vs-gunnar-nelson.html

קייל קינגסברי נגד ג'ימי מינואה.
http://fightnext.com/video/GYXD2BA8...-Jimi-Manuwa--UFC-on-Fuel-TV-Struve-vs-Miocic

מט ווימן נגד פול סאס.
http://fightnext.com/video/5X4AMW3BH38R/Matt-Wiman-vs-Paul-Sass--UFC-on-Fuel-TV-Struve-vs-Miocic

למעלה