ניתוח קדם אירוע UFC on Fuel 5

danielmo1

New member
מה מה?

המחיר הזה הוא לאירוע PPV שלם!
יש את המקדימים שמשודרים בחינם בפייסבוק או ביוטיוב ובUFC.TV או ביאהו ספורט ובכל האתרים שמוכרים זכיינות לשידורים של היואפסי באינטרנט זה המחיר.

אני קונה כבר 4 אירועים ברצף, וחווית השידור מעולה אף פעם לא נתקע והאיכות HD הרבה יותר טובה מהאיכות שצפינו באגו טוטאל לדוגמא

הקץ' כמו שפאר שאל הוא שהצפייה היא באינטרנט ודרך המחשב הקטע הוא שהיום אפשר להעביר את השידור לטלויזיה וזה בעצם יוצא אותו הדבר.

אני אומר בוודאות שזו כבר הפעם הרביעית שאני מזמין ואף פעם לא היו תקלות, בנוסף באתר של היואפסי הנגן נותן לך אפשרות לצפייה ב3 מצלמות שונות ונותן לך לבחור איזה צד בזירה לראות כאשר יש הפסקה בין סיבוב לסיבוב ככה שתוכל להאזין ללוחם האהוב עליך מקבל תדרוך.

בקיצור משתלם ומומלץ.

אתה יכול לפרט איזה מחשב, טלוויזיה וחיבור

אינטרנט יש לך?

כי אצלי גם השידור קופץ מידי פעם וגם יש שורות כאלו מעצבנות כאילו התמונה מתקפלת כל פעם שיש תזוזה מהירה על המסך.

יש לי LG 55" LCD Full HD ואני מתחבר עם קאבל HDMI

danielmo1

New member
ככה...

יש לי מחשב duel core אפילו לא duel 2 core
בקושי יש לי זיכרון (גיליתי שכשרואים בכרום הסרטונים עובדים בצורה יותר משובשבת כי הכרום לוקח זיכרון מירבי מהמחשב, אז כשאני צופה בשידור לייב של היואפסי אני צופה עם IE)
אינטרנט 15 מגה
והטלויזיה שלי היא LG 42" LED Full HD זהו בסה"כ

למרות שרק כשבאמת יש אירוע עם לוחמים שאני ממש מתלהב מהם אני מעביר לטלויזיה בד"כ אני צופה במחשב.

האיכות מדהימה תמיד.

עכשיו אני רואה שהפסים האלה מופיעים גם על המחש

ב. אולי התוכנה או כרטיס מסך לא מיועד ל HD

danielmo1

New member
אתה יכול גם לשחק עם הרזולוציה

אם הרזולוציה שלך בנגן של היואפסי נמצאת על Best available אז זו הבעיה
תנסה לשחק עם זה ותשים על 1600 או על 3200 ותראה את ההבדל
אני ממליץ בחום לא להיכנס דרך כרום

זקס11

New member
ארוע חובה לצפיה!

מאצ' מייקינג מעולה ברוב הקרבות. חבל שלא רואים יותר ארועים שבנויים על בסיס מאצ' מייקינג איכותי, ולא על בסיס מחלבת כספים.

היה אחלה ארוע. עולה פחות מלצאת לפאב תלאביבי

ולהזמין גולדסטאר.

אני חולה על סטפאן סטרוב והייתי רוצה להראות אותו מול ג'ון ג'ונס. הוא שוקל אולי 10 פאונד יותר ממנו ויש לו את אותו ריץ'

נהנתי ממש מכל הקרבות.

BeniTaz

New member
איזה 10 פאונדס?!

יש לך כבר סטיה קשה לג'ון ג'ונס ועניין הריץ'

נעזוב את זה שג'ונס יאכל אותו בלי מלח.. זה יהיה סתם קרב על גבול הפריקשואו.. חוץ מזה שאם אתה מדבר על גודל, אז כאן בטח אין שיוויון בגודל. למה שאנדרסון סילבה לא יילחם נגד סטרוב לדוגמא? (לא שאני בעד הקרב הזה.. אבל איך ג'ונס נזרק ישר לאוויר?)

אגב, במקרה הכי הטוב ג'ונס 225 פאונדס. סטרוב 251 פאונדס. אם כבר ג'ונס עולה ל-HW אז נגד קיין ולאסקז או ג'וניור דוס סאנטוס. אין טעם לתת לו גייטקיפרים במחלקה יותר חלשה.

זקס11

New member
דווקא יכול להיות קרב מעניין

בהנחה וגונס עולה ל hw.
האמת היא שיש כמה מצ'אפים מעניינים לבונס. גם וורדום יכול להיות יריב מעניין.

כמו שאתה נוהג לומר, סטרוב לא יותר גדול מג'ונס

הוא רק "יותר גבוה"
ההבדל במשקל בניהם זה העצמות(1.93 לעומת 2.12)

אם סילבה 215 אז ג'ונס 225? 4.5 קילו זה ההבדל בניהם??? Think again pall.....

שיתחיל עם גייט קיפר, נראה כמה באמת הטכניקה שלו מפצה על כח של היריב(ההגדרה האמיתית ל P4P....כן כן שמעתי זה לא כמה אתה מצליח עם יריבי גדולים ממך אלא על בסיס הצלחה במחלקה..)

BeniTaz

New member
הנה.. עוד הוכחה למשקל שלו

בצ'אט של ESPN, אם תירד מעט אחד האוהדים שואל אותו כמה הוא הולך ביום יום.

http://espn.go.com/sportsnation/chat/_/id/41663/ufc-champ-jon-jones

אגב, ביום יום אנדרסון סילבה לא יורד מ-230 פאונדס. פאר.. אתה כזה עקשן.. ולא, לא נראה לי שג'ונס כזה מתבייש בעובדה שהוא אלוף ה-LHW כדי לשקר לגביי המשקל שלו.

והתשובה שלו היא "הוכחה"

אם סילבה 230 אז ג'ונס 250.

אין לך בכלל פרופורציות לגבי גדלים ומשקלים. אני אם אני ארזה אני אשקול 95 קילו וזה MW בפרופורציות של ה UFC. אם אני אעמוד ליד צ'ייל סונן תראה שאנחנו פחות או יותר אותו גודל, למעט ריפודים שיש עלי.

1ס"מ בגובה זה 1 ק"ג במשקל גוף. וזה לפי טבלאות משקל/גובה.

הלוחמים שם עובדים 3-4 פעמים בשבוע משקולות למטרת כח וסיבולת שריר. יש להם אחוזי שומן של 5-6 לעומת 12 אצל בנאדם רזה שהוא לא ספורטאי מקצועי. הם יותר דחוסים מאנשים רגילים.

BeniTaz

New member
לדעתי לך אין פרופורציות

ההבדל ביניינו שאני הבאתי כמה פעמים הוכחות כתובות בעוד אתה ממשיך להביא את התמונה המיותרת של החליפות האלו שלא עוזרת בכלום. אולי תביא תמונה שלהם עם מעילי שלג עושים סקי באלפים, ככה נוכל בודאות לראות כמה אחוזי שומן יש לכל אחד.

אתה יודע מה? אני מנצח את ג'ון ג'ונס סיבוב

ראשון. הוכחה כתובה.

אל תהיה תמים.

כולם שם בחליפות לא רק סילבה. סילבה נראה כמו האח הקטן של ג'ונס.

yair_bar

New member
מנהל
טוב, זה לא חוכמה

תזמין את סונן פעם-פעמיים לאירוע פורום והוא יתכבד בחומוס - גם לו יהיו ריפודים

מתי באמת עושים מפגש? נראה לי שהבשילו התנאים וטעם החומוס עדיין בפי

למעלה