ניתוח קדם אירוע UFC on Fuel 5

אני מחר על הבוקר מכין חומוס

כי ב 11 אני מוזמן לעל האש בפארק הירקון.

אם תבוא...תתכבד

Luke R

New member
1ס"מ בגובה זה 1 ק"ג במשקל גוף ???

לפי ההגיון הזה:
כל מי שגבוה מהשני, בהכרח גם שוקל יותר ממנו.
אם תרזה ותשקול 95, אז אתה גם תאבד גובה, ויחסרו לך 5ס"מ כדי להיות מטר.
זה לפי טבלאות משקל/גובה/שקר כלשהו?

ודרך אגב, בא שניה ננתח את הקרב בניהם

לג'ונס אין יתרון ריץ אז הוא לא יכול לנוח תוך כדי זה שהוא שם יד קדימה. הוא חייב להיות זריז לא פחות מסטרוב כדי לצאת ולהכנס לטווח התקפה. סוף סוף מישהו יגרום לו להתאמץ...

אז הוא יוריד אותו לקרקע. אופס...הוא בתוך הגארד של סטרוב!! אם בלפורט סגר עליו ארמבר בלי בעיות, מה לדעתך יקרה עם סטרוב? סטרוב מכניע חופשי מהגארד.

בא נראה כמה הוא טוב באמת.

BeniTaz

New member
למה לו להוריד את סטרוב לקרקע?

רוי נלסון וטראויס בראון הוריד את סטרוב בלי להתאמץ יותר מידי.. יש לו לסת חרסינה. ג'ונס ינצח אותו בעמידה או איך שיבוא לו.. יש יותר מידי פערי יכולת ביניהם. ה-HW מחלקה מאוד חלשה.. זה שהוא מנצח כל מיני לוחמים חלשים לא עושה אותו לוחם חזק ביחס ללוחמים רצינים ב-LHW ובטח לא נגד אלוף ה-LHW והאתלט הכי טוב ב-MMA.

מתי פעם האחרונה ג'ונס הוריד מישהו ב KO

האגרוף אחד? שוגון באגרוף לכבד כשלא היה לו אוויר לא נחשב.

מלך המואי טאי של הMMA??? הוא הפסיד להנדרסון

בעמידה וברנדון וורה שחט אותו 3 סיבובים.

שוגון עשה 3 דקות קרב קרקע עם ג'ונס תחילת הקרב ושפך לאגר. בלפורט ב 3 דקות כמעט שבר לג'ונס את היד וקם לסיבוב שני כאילו כלום. שוגון לא התאמן בכלל לקרב הזה ובלפורט קיבל שבועיים התראה.

אני לא מבין...רק אני רואה את הדקויות האלו? כל מה שמעניין אותכם זה הפסיד או ניצח?

לג'ונס אין מה לעשות יותר במחלקה שלו. שיעלה מול סטרוב.

BeniTaz

New member
הבנאדם הכניע את מאצ'ידה ונתן KO לשוגון

לשניהם זה היה הפעם הראשונה בקריירה.. אז אתה חושב שהוא לא יכול לנצח בנוק אאוט את סטפן סטרוב?!
אתה בטח חושב שזה מאצ'אפ סביר ונורמלי נכון? שניהם באותה הרמה הרי.

אני חושב שלתת KO במרפק ולפצח לברנדון ורה את הראש כמו שג'ונס עשה זה דבר הרבה יותר נדיר ומרשים מסתם נוקאאוט שג'ונס יכול לזרוק פה ושם.

ok6

New member
תסביר לי משהו פאר..

למה אתה אומר שלג'ונס אין יותר מה לעשות במחלקה שלו אחרי שאנדרסון במשך שנים נלחם מול לוחמים לא טובים (חוץ מ2 הקרבות של ויטור והנדו) וגם הספיק לעשות 2 רימאצ'ים? לפי הטענות שלך כלפי ג'ונס הייתי מצפה מאנדרסון כבר מזמן לעלות מחלקה ולהלחם מול לוחם טוב אחרי שהוא "התחיל" מג'יימס ארוין.

cat food

New member
אנדרסון מופיע לך בסיוטים ?

מה זו האובסיסיביות הזאת. נראה לי שכל מי שקורא בפורום הבין את הנקודה שלך, בין אם הסכים איתה או לא.
עכשיו לטחון את זה כל הזמן, זה סתם טרוליות.

זקס11

New member
צודק באלף אחוז

מי שהוא מעריץ של סילבה, ממש אין לו זכות להתלונן על אלוף שלא עולה קטגוריות, ובוחר לא לצאת מאיזור הנוחות שלו.

בא נניח שאתה צודק...

מי הבא בתור מול ג'ונס?

אני לא אומר שסילבה לא באותו מצב, והיו תקופות שבאמת לא היה יריב ראוי כמו עכשיו. יש שיגידו שווידמן יריב ראוי. אני חושב אחרת. ועובדה שסילבה מחפש קרב נגד GSP

ok6

New member
אני מסכים איתך שג'ונס במצב בעייתי

לפי מה שהבנתי הקרבות של מצ'ידה מול הנדו ושוגאן מול גוסטפסון אמורים לתת לנו את זהות הקונטנדר הבא, אישית הייתי מעדיף לראות אותו מול השוודי אבל לג'ונס יש הרבה מה להרוויח מקרב מול הנדו שאמור להיות מאוד פשוט עבורו וגם יוסיף עוד שם גדול לרקורד.
כמו שאמרת אני חושב שהמצב של שניהם די דומה אבל ג'ונס אלוף משהו כמו שנה וחצי ועדיין יש את גוסטפסון,הנדו (למרות שזה קרב אבוד מראש לדעתי) ואולי אפילו טשיירה יכול להגיע למעמד קונטנדר אז יש לג'ונס איזה 2 ,3 קרבות לדעתי לפני שהוא צריך לחפש אתגרים חדשים בהויוויט.
ד"א גם קורמייה דיבר לא מעט על זה שהוא מעוניין בקרב מול ג'ונס בלייטהויוויט אז אולי נזכה לראות את הקרב המעניין הזה בקרוב...
אני קצת מתקשה להבין למה אתה מתרשם מזה שסילבה רוצה קרב מול האלוף במחלקה מתחת, הבדלי הגודל ביניהם עצומים (הרבה יותר מסילבה וג'ונס) ולסיינט פייר יש מחלקה מלאה בלוחמים טובים שעומדים בתור להלחם בו אז בעיני לפחות אין בקרב הזה הרבה הגיון כמו קרב של סילבה מול ג'ונס.

BeniTaz

New member
כאילו סילבה "התחיל ממשהו"

סילבה לא באמת נלחם ב-LHW.. אל תגידו לי שהוא "שולט" ב-2 קטגוריות משקל. הוא בחיים לא היה מסכים להילחם בטופ LHW כי הוא מפחד להפסיד ולאבד מהתהילה שלו.. יש כאלו שיגידו שזה ניהול נכון.

סילבה נלחם ב-LHW רק כדי לסתום ל-UFC חורים.. לא בקרבות מתוכננים, אין כוונה לפתח לו קריירה שם. הוא עושה את זה כי יביאו לו בונוס שמן על התפקדות, כי היריב נוח וכי אוהדים כמוך יגידו שהוא "נלחם" גם ב-LHW.

אין טעם לקחת אלוף גדול ממחלקה מסוימת ולתת לו יריבים חלשים. אנחנו יודעים מה הרמה שלו והוא רמה גבוהה, אז אפשר לתת לו את הטובים ביותר. אבל סילבה.. לווידמן לא מגיע להילחם נגדו, אבל לסטפן בונר כן. זה מתחיל להזכיר את המחנה של פידור.

אני מאוד מאוד מקווה שאם יקחו את ג'ונס מה-LHW למחלקה יותר חלשה כמו ה-HW לא יעשו את זה כדי שיילחם נגד לוחמים בינוניים אלא ישר לגוב האריות. אחרת אנחו סתם מפסידים קרבות טובים. יותר מחצי מהיריבים של סילבה היו לוחמים בינוניים.. אני מקווה שלא יעשו את זה גם לג'ונס.

תזלזל כמה שאתה רוצה, פורסט גריפין נלחם בסילבה

זמן די קצר אחרי שהיה אלוף. נחשב אז לטופ 10 והוא עדיין נחשב טופ 15 או משהו כזה במחלקה.

שג'ונס יתחיל מטופ 15. טופ 10 אם נתעקש ב HW. סטרוב, קונגו...אני אומר את זה כבר הרבה זמן.

שגם יסתום חורים כמו סילבה מידי פעם.

אם לא, מי היריב הבא מולו? יש מישהו בתמונה? ואל תגיד לי הנדרסון או סונן כי הם MW. אני רוצה קרב עם ערך ספורטיבי.

BeniTaz

New member
סטרוב זה קרב עם ערך ספורטיבי? קונגו?!

בוא נביא לו את טאנק אבוט וזהו.

כן.. יש את דן הנדרסון כי מגיע לו (הוא ניצח בשנים האחרונות יותר קרבות LHW, זה שהוא יכול לרדת גם ל-MW זה רק מחמאה עבורו), גלובר טישיירה ולאלכסנדר גוסטפסון ואז שיעלה ל-HW כדי לעשות קרב אחד לפני קרב על התואר. לא צריך לסחוב את זה יותר מידי.. אנחנו יודעים מה הוא שווה ולתת לו גייטקיפרים זה זילזול באינטליגנציה של האוהדים (לאור מקרה סילבה האוהדים גם ככה מטומטמים וקונים את כל השיט של ה-UFC).

בקיצור.. עוד שנתיים במקסימום ב-LHW (זה לא שיעצרו אותו, אבל זה יותר תחרות מגייטקיפרים ב-HW) ואז הפסקה של כמה חודשים כדי לעלות משמעותית במאסה ולהגיע לפחות ל-240-235 פאונדס ואז להילחם ב-HW נגד הכרישים. זהו.. לא צריך לסתום חורים וכל החלטורות שסילבה עושה.

באסטר1

New member
רק לחדד

שוגון לא חטף KO , אלא TKO וטפח להפסיק את נקרב
לא נראה לי שלוחם ללא הכרה או מזוזע היה מפסיק ככה קרב.
כן נשחט וכן כאב לו מידי להמשיך
מה לעשות בכושר שלו מול ג'ונס זה לא מספיק.
TKO ראשון בקריירה אכן כן לא KO אל תקח מהתהילה של שוגון עדין.

הכניע את מא'צידה אכן , אבל מא'צידה קאנטר והוא שיחק בקרב הזה יותר אגרסיביות וראינו מה קורה שמא'צידה אגרסיבי (חוטף בעיקר KO)
אין ספק שזה היה אגרוף שנכנס טוב וג'ונס הוביל את הסיבוב השני

לסטרוב אין סיכוי מול ג'ונס מהסיבה שאין לו KO פאוור לתת בעמידה
משחק הקרקע שלו טוב והוא בהחלט יכול להכניע הוא גבוה מאוד ג'ונס גבוה סיכוי סביר שמישהו יתפוס יד או ישבור את הראש.
זה קרב מעניין רק כי סטרוב ענק ולא כי הוא ברמה של ג'ונס.

הרמה בHW לא הכי טובה שיש אבל זה HW כל אגרוף יכול לסיים שם קרב
ולדעתי דוס סאנטוס ואוברים די בטוח מנצחים אותו
קרבות טובים זה נגד ווסלאקס אבל הבחור קטן ונמוך הוא שוקל טיפה יותר מהLHW אבל הגובה ישחק תפקיד כמו שהיה עם ראשד אוונס
מיר אומנם טוב ויכול לעשות הרבה אבל הסנטר..בעייה.

על הנייר ג'ונס יכול לנצח כמעט את כולם בHW
כמו שעל הנייר סילבה יכול לנצח את כולם בLHW
אם הלוחמים משם ירדו להלחם בסילבה הוא ילחם מולם
הוא לא עולה משקל להלחם על האליפות כי זה לא מעניין אותו בגיל 37
מה גם שעד היום היה את מא'צידה בטופ והוא לא רצה להלחם מולו

זה שאתה בתור אוהד רוצה לראות את סילבה מול לוחם X או Y לא אומר שסילבה אמור לרצות אותך.
זה שאתה חושב שסילבה לא אלוף ראוי או וואטבר זה לגיטימי לךבתור אוהד זה לא אומר שזה נכון
וזה שג'ונס כל כך טוב אבל יש לו יתרונות ברורים של פיזיות זה גם לא אומר שהוא ינצח את כולם בHW
ראינו מה קרה לברוק לסנר.

ג'ונס העתיד סילבה ההווה
אם סילבה היה כמו פן מטייל בין המחלקות על הליפיות ומפסיד פה ושם גם הוא היה פורש בגיל 32+
אם GSP (שנחשב עד ללפני שנה יותר טוב מסילבה) היה עולה משקל ומפסיד אז מה היו אומרים שיתרון הפיזיות ניצח? אם כבר השוואות אז עד הסוף

שכל לוחם ילחם במחלקה שלו במידה ויש לוחמים שחושבים שינצחו את הלוף שהם יעברו למחלקה שלו ויכויחו לא האלוף!
זה לגיטימי בכל מקום תפסיקו לדחוף אנשים מעבר למשקל שלהם סתם

ידוע כבר שבUFC לוחם שנלחם ב84 לא באמת שוקל 84!
להלן הקרב של לב מגן אפשר לראות שהיריב שלו לפחות 7 קילו מעליו וזה לפחות! והם באותו משקל היו.

BeniTaz

New member
לא צריך להיות קטנוני.. הנקודה הובהרה

שוגון חטף מכות בעמידה, בעולם שלו לטעמי בצורה קשה ומשפילה.. ממכה לכבד. הקרב היה צריך להיעצר אחרי המכה לכבד.. אבל השופט נתן לזה להמשיך ואז ספק עצר ספק שוגון נכנע קודם (שזה עוד יותר תקדימי) אבל המכה לכבד סיימה את הקרב. איך יקראו לעצירה זה באמת לא משנה. הוא היחיד שניצח אותו בעמידה.

ומאצ'ידה אכל גליוטינה מפחידה..

למעלה