נכנסתי לשוק כשראיתי את זה...

Neta558

New member
../images/Emo142.gif בקשה חשובה

אכן, נפתח בתפוז פורום לאוכלי בשר. הפורום, כשמו כן הוא, פורום שנועד לאוכלי בשר להחליף ביניהם דעות, חוויות, מתכונים ולא יודעת מה עוד. הפורום לא נועד לויכוחים בין חברי הפורום זה לפורום החדש, ואני מבקשת שלא להפוך אותו לכזה. זיכרו שהודעות מטיפות מוסר או נוסח "רוצחים" אינן רצויות שם, בדיוק כפי שהודעות על נזילות ריר בלתי נשלטות כתוצאה מצפיה בגופה על צלחת אינן רצויות כאן. אנא כבדו זאת. בברכת איש באמונתו יחיה, נטע

MooN aka asdfgh

New member
../images/Emo46.gif

אני כ"כ רותח עכשיו!!! אני לא מבין בשביל מה אנשים צריכים פורום לסוג מסויים של אוכל (עזבו עכשיו את הנושא הספציפי)! למה לעזאזל שמישהו יפתח פורום "פשטידות"??? כמה פשטידות אוכל אדם בחיים שלו שהוא צריך פורום שלם רק בשביל לדסקס ולהדיין על נפלאותיה של פשטידת תרד??? אני בטוח שהפורום הזה נפתח בתגובה למשהו! אם לא כתגובה ישירה לפורום שלנו אז כתגובה למשהו אחר, לא פותחים פורום כזה סתם, וזהה ממש מעצבן אותי!!!

חדף

New member
קודם כל לנשום עמוק...

תרגע, חבר. אני מבטיח לך שליוזמי הפורום החדש יש דברים יותר מעניינים בחיים מאשר לזמום מזימות נגדנו. עד כמה שאנחנו לא אוהבים את זה, יש אנשים שבשבילם בשר הוא חלק מאוד גדול מהחיים (או לפחות מהתפריט), הרבה יותר מפשטידות. אתה לא צריך להיות מופתע מזה, ובטח שאתה לא צריך לתת לזה להוציא אותך משלוות-הנפש שלך. מה שכן, אם מתכננים פיקניק פורום נוסף, כדאי לנו להזמין גם אותם, שיראו מה זה אוכל אמיתי

tali_le

New member
למה לא?

הפורום הזה נפתח כרעיון שצץ בראשם של שני מנהלים מטורפים... המטרה שלו היא לא להתנגח בנו היא פשוט לספק מקום לאוהבי הבשר לדון על זה כמו שיש מקום לאוהבי משינה לדבר על אהבתם למשינה זו המהות של פורומים, מקום לשיחה לאנשים שיש להם נושא משותף לדבר עליו טלי

למעשה

בשר נחשב ל"מזון משובח" ויש אוהבי בשר רבים ברחבי העולם, בדיוק כמו חובבי משקאות או כל דבר אחר.

HaMsTeR

New member
הם יכולים לפתוח פורום "מתכוני

פלפלים חריפים" וזהו....

מסכימה אבל

מסכימה שלא צריך להתחיל לזיין להם שם בשכל על זה, כי זה לא ממש יעזור, למרות שלא יזיק לשים שם פעם אחת קישור לפורום הזה. רק לא מסכימה עם הסיום של "איש באמונתו יחיה". אנחנו נחיה באמונה שלנו, וגם הם, אבל החיות ימותו??

seafox

New member
אני לא מבין למה להתרגז?

אם זאת הכוונה של פותחי הפורום הזה הייתה לעצבן אותכם ולהנות מזה הרי עזרתם להם. אם תיכנסו לפורום נערי החוף אילת תראו את התגובה שנתנו לזה שם:"על מה ידברו שם? הקציצה שלי מדממת מה לעשות?" באמת שאין מה להתעצבן..ואם כבר מתעצבנים,אל תראו להם את זה.סתם תשמחו אותם.ותאמינו לי שאם זאת הייתה הכוונה שלהם אז תסתכלו בדף האישי של המנהלים של הפורום ההוא ותראו שייתכן שיש להם בפורומים שהם ניכנסו אליהם יהיה רשום:טבעונות וצמחונות" רק בשביל לראות את התגובה שלהם. אם הנושא כ"כ מעניין אותם שיעניין אותם מה אכפת לכם?שהם לא יכניסו לכם שורות שיפגעו באידיאלוגיה שלכם ואתם אל תיכנסו ותעשו להם בלאגן בשביל למנוע סכסוכים מיותרים ולהפוך את שני הפורומים האלה לשדות קרב.

Veggie John

New member
מתחשק לי להקיא

ואני לא מתכוונת להתנצל על זה. למה הליברליות שלכם מגנה גם על אוכלי נבלות?? אני לא מבינה את זה. אולי פשוט נפתח פורום לרוצחים סדרתיים ופועלם. לא באמת, נשווה שיטות שונות לרצח המושלם, נצביע לסקרים על כלי נשק מועדפים ומידי פעם גם נחליף מתכונים לפולקעס של קורבנות אדם עסיסיים במיוחד. חיה ותן לחיות?!? ברגע שאדם נותן יד לפגיעה ביצור חי אחר, שלא לדבר על תעשייה שלמה שמוקדשת לסיפוק היצרים הזניחים שלו, בשבילי הוא איבד את כל הזכויות האלו. אם אתן חושבות שזה לגיטימי, אז מה המטרה להיות צמחוניות ופעילות בכלל?

seafox

New member
ז מה את רוצה לעשות?

להפגין בפורום שלהם על סגירה?פשוט יתעלמו מההודעות ועוד ימחקו אותן. אם הפורום הזה קם סימן שלהנהלה לא מפריע לכן לא יסגרו את זה. אני מבין את הכעס שלכם אבל עדיין אני לא מבין מה כל המהומה.פשוט תתעלמו מזה.תפגינו קצת בגרות.

Veggie John

New member
אני מבקשת ממך

שלא לדבר איתי על בגרות. כעס וזעם לא נובעים מהגיון אתה יודע. אני לא מצפה שקרניבור יבין את זה.

seafox

New member
רגע.

זה שאני אוכל בשר אז זה אומר שאני מטומטם? חסר רגישות? חסר בגרות? את שמה לב למה שאת אומרת? אז זה שאני רוצה להפסיק עם זה ממטרות אחרות שלא דומות לשלכם אז מה? לא אני הוא זה החסר בגרות כאן אם תשימי לב. אז תחשבי פעמיים לפני שאת מדברת.אני מנסה למנוע חיכוכים מיותרים וזה מה שאני מקבל סבבה. אני לא אעשה את זה.אני לא בעד אף אחד כאן. אני נכנסתי לפורום בשביל לקבל עצות וראיתי מצב לא נעים וניסיתי לעזור ולהרגיע ועוד אמרתי לכם מה הייתה התגובה למשל בפורום של אילת. לא לדבר איתך על בגרות? בבקשה כנראה מאוד קשה לך להבין את המשמעות של זה!

Veggie John

New member
אני אומרת

שיש כמה וכמה צמחונים שלא מבינים את הסלידה שלי מאוכלי בשר, כך שקרניבורים בוודאי ובוודאי לא יבינו. לכן אתה לא יכול לבקר אותי. ואני לא באה עם תכנית, אלא פשוט מביעה את רגשותיי. ואין צורך להיות כל כך דרמטי.

pink sunset

New member
חוסר בגרות :

מה אתה מטיף לה בכלל על חוסר בגרות, חוסר בגרות זה לעשות מה שנוח לך, תוך כדי התעלמות מוחלטת מהפגיעה באחרים חפים מפשע בדרך= אכילת בשר.

seafox

New member
אהה,אז אני חסר בגרות בגלל שאני

אוכל בשר (ועזוב עכשיו את המינון החודשי)? בחיי שאתם מטומטמים,ונוסף לזה אתם בכלל לא יודעים מה אתם רוצים מעצמכם, מהמטרות שלכם ולא יודעים גם איך להשיג אותם. אם זה היה מצב אחר שהייתי מבקש מכם שתעזרו לי להיות צמחוני ואת הסיבות למה,בכלל לא הייתם משכנעים אותי. אתם כמו המחזירים בתשובה וחלקכם כאן ממש נמאסתם עליי. במצב רגיל הייתי חוזר לדרכי,אבל מכיוון שאני לא שם קצוץ על חלקכם כאן.אני ממשיך בדרכי שהתחלתי בה. זאתי בגרות. להתעלם משניכם או שתיכן (למנהלת הפורום: לא בדקתי אם מדובר בשתי בנות או בן ובת לכן רשמתי את שניהם :) ). תודה.

איש...

אנא אל תכליל לגבי כל הפורום. רבים פה לא הטיפו לך ועזרו לך. ואנא, לכל המשתתפים בדיון הזה, אתם רואים שהוא לא מתקדם לשום מקום - עזבו אותו. לגבי העזרה שאתה מחפש. אני שוב אפנה אותך למאמרי הפורום בנושא תזונה. אם יש לך שאלה ספציפית יותר, שאל נא ונענה לך.

seafox

New member
אני לא פניתי לכלל הפורום אלא לשני

אנשים ספציפיים והמטרה שלי הייתה להראות לכל חברי הפורום את המצב של שני אלה. בתקווה שהוא יתוקן. ואני מודה לכל אלה שעזרו. ומה הייתה כוונתך שאני לא מתקדם לשום מקום?

למעלה