נמאס כבר מכם!!!!! נמאס!!!!!

נמאס כבר מכם!!!!! נמאס!!!!!

אתם אומרים שזה "רק הקיצוניים" ושהם מעט ושהם מוציאים שם רע לכולכם. אז תשתלטו עליהם. תדאגו שהם לא יוציאו שם רע לכולכם. תדאגו שהם לא יגרמו לשנאה לגדול עוד יותר ממה שהיא. תנסו לעשות משהו. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3120670,00.html

מיטלוש8

New member
למה שאתה לא תנסה?

הרי זה נשמע לך כל כך פשוט... בוא ואני אסביר לך משו... האנשים האלה, הקיצוניים, האידיאולוגיה שלהם כל כך חזקה והם לא מקשיבים לאנשים אחרים מלבד עצמם. לך תנסה לדבר איתם, נראה אותך... אם תשים לב, בהפגנת מחאה בכפר מיימון שהיתה, ושתהיה בשדרות השבוע הודיעו מראש שאין אלימות. אנחנו ממושמעים, לפחות מנסים. מה לעשות, לא כולם מושלמים..

דווקא לא!

וכהוכחה - אני מזמין אותך לקרוא קצת בפורום - יש מספיק ממתנגדי ההתנתקות (כמעט כולם כאן בפורום אני חושב, חוץ ממך אולי ומעוד כמה) שטענו שלמרות שהם ממתנגדי ההתנתקות הם רואים בחומרה רבה את מעשי האלימות של הקיצוניים האלה.

בכל חברה יש קיצונים ובמיוחד אצל

החילונים! כמה נרצחים במועדונים וכולם שותקים? עדיף תשטויות של המתנחלים!

מותר לשאול מה כל כך מעצבן אותך?

אולי תוכל לפרט, בעניין אלימות המתנחלים, כדי שאנחנו גם נוכל לשנוא אותם...

בשמחה

חסימת כבישים, השוואה לשואה (זה אמנם לא אלימות - אבל זה גם מרתיח אותי), מדיניות של אלימות מילולית ופיזית כלפי שוטרים וחיילים, הפרה בוטה של החוקים במדינה, הפגנות בילתי חוקיות, ניצול ציני של ילדים והזרוע עוד נטויה.....

מצטער לספר לך אבל:

אני הייתי בחסימת כבישים ומי שמרביץ שם זה השוטרים המתנחלים אפילו לא מחזירים אז על תזיין תשכל

freidis23

New member
שטויות.....

מי שמתנגד בכח ומי שמנסה לפרוץ מחסומים ומי שמקלל, יורק ומכה הם המתנגדים ש"מופתעים" לקבל חזרה... מה חשבתם שתרביצו לחייל ותקדחו לו במוח "סרבנות סרבנות" והוא לא יקבל קריזה?

אם ההית רואה מה באמת קרה בכפר מימון

ולא היתה רואה ושומע מהתשקורת שאיש אחד שולט עליה שרון! היית יודע תאמת!

TheOrion

New member
../images/Emo2.gif

שרון הוא מנכ"ל ערוץ 2? וגם ערוץ 10? אני לתומי הייתי בטוח שערוץ 10 הוא של אדם פרטי, ובכלל שיש חופש עיתונאי שבעזרתו משמיצים את שרון בכל הזדמנות. *אזהרת ציניות* אבל היי, מי אני שאומר? אני הרי לא הייתי בכפר מיימון!

נמנמ

1. דבר ראשון שמור על אופי השירשור ורמת השיחה שלו. אין צורך לרדת לרמה של דיבורים כמו "אל תזיין את השכל" (אני מניח שהתכוונת לכתוב "אל", מהמילה לא ולא לכתוב "על" מהמילה למעלה.....) בכל מקרה - דבר יפה, גם כדי שהמנהלים לא ימחקו לך את השירשור וגם כדי שאני ירגיש שהתגובה שלך מספיק מכובדת כדי שאענה עליה. 2. גם המתנחלים נוהגים באלימות כלפי שוטרים ומתנחלים. לא השוטרים בלבד. 3. גם אם תוריד את הסעיף של אלימות (פיזית) מהרשימה נשארה עדיין אלימות מילולית כלפי שוטרים וחיילים (שאותה לא תוכל להכחיש - שכן ראיתי זאת בעיני לא פעם) והרשימה עדיין מספיק ארוכה ומכובדת גם אם נוריד את סעיף זה (למרות שכפי שאמרתי המתנחלים גם הם נוהגים באלימות) למרות שגם בחסימת כבישים אני רואה אלימות פיזית. 4. TheOrion - מצטער לא היה לי רעיון אחר לכותרת והשבוע אני בורא העולם אז מותר לי.....

סורי צודק! טעות שלי...היתי עצבני על

"בעד" הוא פשוט שונא יהודים! אוקיי אז ככה אין שום אלימות פיזית כלפי שוטרים ומילולית בטח שיש זה הבית שלהם! מה לעשות..!

silverhawk

New member
איך בדיוק הגעת למסקנה שאין אלימות

כלפי שוטרים וחיילים? הכחשה של הדבר היא פשוט היתממות. אני רק מבקש שלא תעוות את דברי - לא אמרתי שכל המתנגדים נוקטים באלימות, אני בהחלט מאמין שמדובר במיעוט קיצוני, אך עדיין לא ניתן להתכחש לעניין. ישנם חמומי מוח משני צידי המתרס. אגב, לפני מספר ימים הועלתה כאן עדות של מפק"ץ אשר היה בכפר מיימון. בהנחה שלא תפסול את ההודעה כבר מן תחילתה כהודעה של שב"כניק, בהחלט מומלץ לך לקרוא אותה.

TheOrion

New member
בורא עולם יקר.

הריני מתייחס לסעיף מס' 4. היות והינך בורא עולם השבוע, אז ברור מאליו שסליחתי נתונה לך. שהרי, כיצד אוכל שלא לסלוח לבורא עולם?
. בתודה, בורא העולם של שבוער שעבר.

למעלה