נמאס כבר מכם!!!!! נמאס!!!!!

../images/Emo45.gif

הבנתי אותי בדיוק ההיפך ממה שהיית אמור .. קרא שוב

freidis23

New member
אני יכול לספק לך בקילוגרמים....

סרטים כחולים בלבד, סרטי של שילוב כחול ולבן...

היה כתוב בידיעות אחרונות לא מזמן

שהפסיקו לחלק כי הולך להיגמר ל"שלום עכשיו" התקציב לקנייה של סרטים.... בכל מקרה - הם הודיעו שהם מפסיקם לחלק כיד לשמור את מה שעוד נשאר להם לחלוקה למספר ימים לפני ההתנתקות. בכל מקרה - אתה מוזמן לנסות באתר שלהם, יש שם טלפון שניתן להתקשר ולבקש שישלחו לך סרטים בדואר.

בבקשה

http://www.peacenow.org.il/site/he/peace.asp?pi=182&docid=1391 תסתכל בתחתית העמוד. כתוב שם מי שרוצה סרטים שיתקשר לנורית ויש שם טלפון

זה די פשוט..

מתנגדי ההתנתקות אינם קבוצה מוגדרת – אלא אנשים שחברו יחד ממניעים אידיאולוגים. כל אדם שמתנגד יכול להשתתף בפעולות המחאה.. ישנם קיצונים, ישנם פחות.. ישנם מכל הסוגים.. זה בערך כמו שאני אומר לך – אתה יודע שיש תושבים בתל אביב שהם גונבים? ורוצחים? האנשים האלו המאיסו עליי את כל תושבי תל אביב, ואני שונאת את העיר הזו.. אינני מסכימה עם פעולותיהם, ואינני מתנצלת בשמם – אתה ואני אחראים להם באותה מידה. בגלל שלשנינו דעה שווה בנושאים מדיניים זה עושה אותי אחראית כלפי מעשיהם? כמדומני שלא..

ההשוואה שלך אולי הייתה נכונה אם

היה קיים גוף שנקרא "הגנב הלאומי" שהיה מארגן יום מיוחד כזה בו כל הגנבים נקראים מראש ובקולי קולות לבוא, לפרוץ ולגנוב בשכונה מסוימת בתל-אביב.

לא בדיוק

ההשוואה שלך הייתה נכונה אם היית אומר שנמאס לך מ"הבית הלאומי". אך אתה אומר שנמאס לך מהימין באופן כללי. זה לא משנה אם הם מיעוט או הם רבים - אני, אתה והם אזרחים באותה מדינה, בנים לאותו עם - ולי ולהם, בניגוד אליך, יש גם הסכמה על נושאים מדיניים. זה עושה אותי אחראית על מעשיהם יותר ממך?

לא, אבל זה הופך אותך

לקרובה יותר אליהם מאשר אני. ואולי לך הם יקשיבו - כי לי הם בטוח לא.... אבל את צודקת - כנראה שגם לך הם לא יקשיבו....

סליחה

אני מצטערת שאני לא "משתלטת" על מי שחושב כמוני מבחינה מדינית, אני גם מצטערת שאני לא "משתלטת" על כמה גנבים שיש לנו דיעה משותפת לגבי הציונות, אני גם נורא מתנצלת על כמה רוצחים, שבעצם יש לנו דעה משותפת לגבי המדיניות הכלכליות.. לפי התגובה שלך - "אולי לי הם יקשיבו, ולך בטוח לא" - אתה יכול לבקש שאני אדבר איתם, (עד כמה שזה נשמע מגוחך) אבל לא לדרוש ממני להיות אחראית על מעשיהם.

ערב רב

New member
"הבית הלאומי" זה ארגון שולי

שעד כה גייס לא יותר מ-1000 חוסמים, לצערנו. זו המציאות.

TheOrion

New member
רגע...

אתה אומר "לצערנו". משמע, או שאתה חבר בארגון, או שאתה מסכים עם פעולותיו. משמע, אתה אישית, כן יכול להיתפס כאחראי למעשיהם מבחינה מוסרית. זה לא מפריע לך?

bear18

New member
...

אם היו מציעים לי פיצועים עם סכומים גבוהים אז כן, הייתי עוזב את הבית.

למעלה