נמאס כבר מכם!!!!! נמאס!!!!!

ערב רב

New member
אך ידידי, ודאי שאני תומך במרי אזרחי

,סרבנות וחסימות-עורקים. אלה הם האלף בית של המאבק בגירוש.

אלה לא האלף בית של המאבק! זה חורג

לגמרי מהמאבק המתון בגירוש. אם אתה אומר את זה דבר בשם עצמך ובשם המיעוט שעושה את זה, שאתה אומר "אלף בית", אנשים תופסים זאת כ"אלף בית" של כל הציבור המתנגד להתנתקות, וזו טעות, כי הרוב הגדול מאוד מתנגד לחסימות האלה.

bkit

New member
צבא נגד אזרחים

בהחלט המגמה מסוכנת מאוד - להפעיל את הצבא נגד אזרחי המדינה!!!! ובמקביל הצבא "הגדול" הזה לא מצליח להגן על ישובי המדינה נגד התקפות של קבוצות הטרור. מי צריך צבא כזה? הגולם קם על יצריו: יצאי צבא מקדמים את עצמם באזרחות לאחר פרישתם מהשרות!! יופי של הצבא!!! אך משמת - מת!

פם פם פם

מצטערת מאוד שנמאס לך מהציבור היקר. כשאנחנו אומרים "רק הקיצוניים"- אנחנו באמת מתכוונים לכך, רק הקיצוניים הם אלה שחוסמים כבישים וכו' וכו' וכו'. הם מוציאים לנו שם רע, אין מ לעשות, להשתלט עליהם אנחנו לא יכולים בדיוק כמו שאתה לא יכול, הם פועלים על דעת עצמם בלי לשאול אף אחד, לא אכפת להם אם הם הורסים לנו את התדמית, הם נאבקים בדרכם שלהם, ולא, אני לא מצדיקה אותם, אני גם נפגעת מהתדמית הזו, אבל מצפה שאנשים יבינו שמדובר במיעוט שאין אפשרות להשתלט עליו.

freidis23

New member
ברור שיש אפשרות להשתלט עליו....

אם לא... תהיה אנרכיה.... פשוט ישנם גורמים מוסמכים אשר מעדיפים שלא להשתמש בכל האמצעים נגד ציבור קיצוני זה.

למעלה