נמאס לכם מהפרסומות הקופצות???

D4rklord

New member
I do understand

I do understand. Just that its hard and takes time. I believe all of you are single parents here. I just need some support and advice to help me rise my son. Im in Israel cuz i love beeing in this country. I am also jewish, not religeous thou. My parents are divorsed but they help me financialy. And Michelle wasnt living here. But i want to live in Israel. And since i dont get to be a single parent every day. Any help would be appriciated. I thank you all. Zack

What about Michelle ´s parents?

Are they in tha States too? Anyway - Take an o-per if you can afford it - she will take care of the boy, the house and food and you´ll be free for quality time, studying and being a 19 years old boy yourself Naava

D4rklord

New member
I cant

Dear Nava. Michelle`s parents dont want any part of this on their head. And how can i give up on rising my own kid. I cant. I guess i have to find Chris a new mom.

smile2life

New member
גם חד הוריות נפגעות מהמצב

בתאריך 01.09.2,002 נפגין ברחבת מוזיאון תל-אביב ביוזמת מטה המאבק של הארגונים החברתיים תחת הכותרת הפער החברתי - האיום האמיתי. כידוע בישראל אלפי משפחות חד-הוריות, שנפגעות מהחלטות הממשלה (כל ממשלה) ובמיוחד מתקציב המדינה החדש שמובא לאישור במליאה. מצורפת הזמנה להפגנה - אנא סמנו ביומניכם

יעוץ מקצועי בתפוז... ../images/Emo24.gif ../images/Emo176.gif

היום בשעה 21:00 נארח בפורום להיות הורים את דרורית אמיתי-דרור. דרןרית היא יועצת מומחית לגיל הרך, בעלת תואר שני והתמחות מיוחדת בתחום (האוניברסיטה העברית בירושלים). משך שנים רבות עסקה בהדרכת אנשי מקצוע בתחום, בפיקוח על מוסדות חינוך לגיל הרך (מפקחת חינוכית ארצית של מעונות היום), מרצה באקדמיה בתחום, בייעוץ אישי להורים, בהנחיית קבוצות הורים , יועצת מקצועית של חברת "דור" שעוסקת באבחון מקצועי והתאמה של מטפלות פרטיות לתינוקות ולילדים קטנים. חברה במערכת "הורים וילדים" וכותבת מאמרים מקצועיים בתחומים השונים של הגיל הרך.. דרורית חיברה את הספר "תמונות מספרות לי" שמציג באופן ציורי וסיפורי אינטראקציות ילד-מבוגר ומתאים לתינוקות, פעוטות וילדים צעירים. הורים ומתעניינים יכולים להפנות שאלות והתלבטויות בכל מה שקשור בילדים צעירים, בקשר הורים-ילדים, בקשר ילד- מערכת חינוך/מטפלת/גננת, בקשר של ההורים עם המערכת, בעיות התנהגות של ילדים, התלבטויות בכל מה שקשור בהתפתחות של ילדים, התלבטויות בקשר לקליטה של הילד בתחילת השנה במעון/בגן/אצל המטפלת - ועוד . נשמח לראותכם!!

../images/Emo32.gif אני ממש לא אוהבת את הצבעים

החדשים - הם מטריפים לי את העיניים אהבתי את העיצוב הנעים של תפוז עד כה. חוץ מזה, במיוחד לאלו שמצפים ממני לתגובות, סבל אמיתי!! בקושי מצליחה להיכנס לאתר וממש לא הצלחתי להיכנס לתגובות מבטיחה בהמשך... אני מניחה שהם יעשו מקצה שיפורים

העקשנית

New member
היי נאווה-הצבעים קשורים לפרסומת../images/Emo35.gif

ככה זה נדמה לי..... אני אהבתי את השינוי המרענן, אבל היות ואלו צבעים חזקים, בטח יימאס לי עוד יומיומיים.
גם לי מפריע שההודעות סגורות, ובאמת לוקח זמן עד שהכל עולה, לדעתי זה שוב בגלל הפרסומות.
מתחיל להיות כאן כמו ברדיו ובטלויזיה.
אנחנו משלמים להם ים של כסף, והם מכניסים לנו פרסומות בכל פינה. בגלל זה טוב שיש אתרים פרטיים-שם יש פחות פרסומות.
בוקר טוב

m i c h a l i

New member
נאווה יקירתי... לא רק את מתעצבנת...

קבלי עיצה קטנה בינתיים... כי גם לי כבר נהרסו העיניים... 1.מקטינים את החלון (בעזרת לחיצה על שני הריבועים הקטנים שנמצאים בין האיקס ובין מיזעור החלון). 2.בעזרת העכבר (על הפס הכחול למעלה) מזיזים את כל החלון שמאלה עד שלא רואים את הבקבוקים "המתוקים" 3.במשיכת הקווים החיצוניים של החלון(עם העכבר), מגדילים אותו חזרה עד גבול האפשרי כמובן, מה שנקרא הרע במיעוטו במקרה הזה. (מומלץ לכתוב במשפטים קצרים) וזה פיתרון זמני כמובן.... שיהיה יום טוב

שחף 1

New member
עוד אפשרות

לפתוח את ה ICQ לקחת אותו שמאלה מעל הבקבוקים ואז זה יותר "נורמלי" ואכן הצבעים קשורים לפרסומת

יקירתי ../images/Emo13.gif ../images/Emo25.gif

מאני מייקס דה וורלד גו אֵראוּנד
אז ככה , זה הסיפור : בפרדס החליטו להחליף את הפירסומות הקופצות והרעשניות בחסות בודדת וזמנית למשך שבועיים (או שלשה) זאת לאחר תלונות הגולשים על הפירסומות , אבל כסף צריך להגיע מאנשהו. לא? אז זו הפירסומת החסותית הראשונה וממנה לומדים הלאה. ונקווה שהבאות אחריה תהיינה יותר רגועות. ההחלטה לגבי עיצוב הפירסומת (וכל העמוד בעקבותיה , כיאות ל"נותן חסות" ) היא של המעצב(ן) הגרפי
ולא של הפרדס . אבל , גם כאן קצת באו לקראתנו בעקבות הביקורות ולא מקפיצים יותר את הבקבוק והבקבוקה (כמו שהיה בהתחלה) לכל אורך המסך בשעת הגלילה ולפחות הם נשארים יציבים על עומדם , בתחילת הדף ולא מהבהבים לאורך כל הפורום - חצי נחמה. מקווה שלא ממש ממש תתיאשי ותיבהלי , כי אי אפשר לוותר כל כך מהר עלייך
ולא על אף גולש/ת אחר/ת שלנו כאן.

../images/Emo32.gif על אותו כסף שמסובב את העולם

*מדמיין את אביגיל מפזזת עם ביריות את הקאן קאן
* בכל אופן- התגעגעתם לסיופרי שלושת ההודעות של הויזל?? הם עושים קאמבאק!!! אל תדאגו- זה לא יקרה ברגע זה והם גם יהיו הרבבבבבה יותר קצרים (כלומר, אני לא חותם אבל אני אנסה לספר את זה ממש בקצרה, כי זה לא אמור לעניין אתכם) אז... נתראה מחר?
-פוורג´, שנשדד אתמול (כולל כללללללללל המפתחות שלו
)

פחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

כן, געגעתי ומחר כמעט עובר, להזכירך........ מחכה לסיפור השוד .

הוקיי הוקיי (קצר זה קצר)

וזה אפילו לא קופץ, אז מה ´כפת?
בכולופן- ביום רביעי בלילה ארגנו לנו קומזיץ לכללל הלילה, להורים אמרנו שאנחנו ישנים אצל ידידה ובלילה של ירח מלא יצאנו לנו. נדלג על כל הקטע של היה נחמד ונהננו, היה חלק שכוווולם נשרו כי באו לקחת אותם, נשארנו שבעה או משהו כזה. כולנו עזבנו את החפצים והאוכל שלנו- כי נמאס לנו לחכות לבנות שהלכו להתרענן והלכנו אחריהן, החפצים נשארו מיותמים. כשחזרנו ידיה שלי נזעקה שגנבו לה את הארנק. אני ראיתי שהארנק שלי גם לא היה איפה שהיה, אבל שתקתי- כי זה לא יפה לקחת את תשומת הלב אלי וגם כי לא הייתי בטוח, אח"כ הבנתי שגם לי נגנב הארנק- יחד איתו כל המפתחות שלי (הם מחוברים אליו) ושלעולם לא אוכל לחזור הביתה. אז הלכנו לשולחן של אלה שישבו לידינו ושאלנו אותם- הם לא ראו הלכנו לשולחן היותק רחוק, הפעם אני הייתי צריך לשאול והייתי ממש לחוץ ואלה שישבו היו "עארסים", בהתחלה לא הסכמתי לשאול אותם- לא חשבתי שהם יעזרו ממש, התברר שהם עזרו מאוד, עודדו אותנו, התקשרו למשטרה מכמה מכשירים שונים, היו ממש נחמדים. הם אמרו לנו לנסות לחפש באיזור אחד שם, שהתקרבנו שמענו ילד משחק עם מפתחות, ידעתי שאלה לא שלי- כי לשלי יש רעש מיוחד ובכל זאת שאלתי אותם אם הם ראו הם ראו, ואחד אפילו בא איתנו- לאט לאט אספנו את הדברים שלנו שהיו מפוזרים בכל המגרש ובחולות, אני למזלי מצאתי את הארנק שאליו היו מחוברים המפתחות, הידידה לא מצאה את כל השטויות והכרטיסים אספתי מהר מהר פתאום הייתי כל כך קל ופחות לחוץ- כל השנה שעברה הייתה לי בארנק, לצערי תמונות הספורט שהיו שם לא נמצאו- תמיד אפשר לאסוף חדשות
את הכרטיסיה לא מצאתי, נתנו לי חמישייה לחזור הביתה. בכל אופן- כשחזרנו לשולחן שלנו אלה שעזרו לנו שאלו אם מצאנו, ספרנו להם, הם נראו ממש שמחים בשבילנו ודיברו. אנחנו הבאנו להם בשר שנשאר לנו (אנחנו צפלונים שלא אוכלים) פינינו את עצמנו והלכנו לראות כוכבים עד הבוקר בקור אימים לקראת הבוקר גם נפתחו הממטרות
ואנחנו הלכנו לחנויות בסביבה כדי לקיים את המנהג החביב על כולנו- שוקו ולחמניה
נסעתי הביתה, נרדמתי בשבע (בבוקר) סופו של הסיפור מגיע היום- הלכנו לקנות ארנק לידידה או! אתמול גם מצאתי את מה שחשבתי שאיבדתי שם- כרטיסיה וזיכוי בסטימצקי (הוא היה יקר לי
) זה לא נגמר כל כך רע בסופו של דבר -פורג´, קצר וקולע (אין לכן מושג כמה קיצרתי
)

הבעיה: לא מצליחה להיכנס

אני אדם קצת מוגבל (לפחות לפעמים): אני חייבת תגובה מהירה ! ! ! כבר יומיים שאני מנסה להיכנס לפורומים, ללא הצלחה
בייאושי, השארתי את ההודעה, שתדעו שאני לא מתעלמת. גם כשנכנסתי לא הצלחתי להגיב. אז ניסיתי הודעה חדשה וזה עבד. אני מקווה שהודעה זו תעבור איכשהו
אז אם ייקח לי עשרות ניסיונות ושעות של אכזבה, עם כל אהבתי, אני לא בתפוז. אני לא רואה בקבוקים, ואין לי מושג מהי הפרסומת אני רק רואה ירוק ואדום ולא מצליחה להיכנס אז, אימא אביגיל, תגידי להם?

../images/Emo13.gif נאוה

אם הבעיה מתמשכת את יכולה לגיד לבד בפורום משוב. אמא אביגיל יודעת שאת כבר ילדה גדולה , ויודעת שחינכה אותך טוב לעמוד על זכויותייך
האמת , שזו נראית באמת בעיה טכנית אצלך במחשב נראה לי. אולי פניה שמה תעזור
ויגידו לך איך לשפר ת´גלישה. בכולופן , הבקבוקים הם קובץ פלאש. קבצי פלאש באתרים אחרים את כן רואה?

טוב, הכל הסתדר, ברוך השם!!!

למה תמיד מאשימים אותו? אתברוך? הפעם מי שהיה אשם זה ה"נורטון סקיוריטי פאמילי אדישן" זה מן משהו כזה שמסנן את האתרים שאפשר להיכנס אליהם ומוריד את ה... "פירסומות" חחחחחחח הפכו את כל הדף לפירסומת, אז הפורום לא נפתח או שנפתח ומיד התמוטט... מחקתי אותו!!!! ניקיתי עוד כמה דברים במחשב וכל מה שלא עבד עד כה, התחיל לעבוד ואני מרגישה רווחה ממשית כי סוף סוף אוכל לעבוד על בניית האתר שלי
אז... הייתי פעמיים אצל הטכנאי השבוע, וכל פעם חזרתי עם המחשב מתפקד גרוע יותר. אז היום, אחרי שיהונתן נסע לשבוע (כמעט) אצל הוריי, לקחתי את המחשב ונסעתי למעבדה. איך שהתפנתה עמדה, לקחתי כסא, והתחלתי לעבוד. כן, חברים וחברות, אני טיפלתי במחשב, בעזרתם, תמיכתם ועידודם של הטכנאים ושל בעל המקום. התוצאה: המחשב שלי עובד כמו שצריך: מראה תמונות, עובד מהר, ממש מצדיק את מה ששילמתי עליו תודה אביגיל, עצתך נתנה לי/לנו כיוון, למרות שזה לא היה הפלאש ואגב, כשרואים את כל התמונה, הצבעים לא נוראים כל כך
ועוד משהו שעוד לא פתרתי: פתחתי את הפורום במחשב של המעבדה והדף נפתח עם פתיח מקסים!!! אצלי במחשב, יש לי את ההודעות, כרגיל הייתי רוצה את האופציה כך או כך - איך? איפה? - תודה! געגעתי אליכם, מאוד

זה מה זה @שוט...

אצלך במחשב הפורום הוא כנראה במועדפים ומה שהוגדר כמועדפים לפני כניסת דף הקהילה לתוקף - נשאר כמו שהיה. אבל אם תעלי למעלה תראי שיהיה כתוב: שער תפוז/קהילות/משפחות חד הוריות/פורום. לחיצה על משפחות חד הוריות יביא אותך לדף הקהילה הוא הפתיח אליו התכוונת. ד"ש לאביגיל

../images/Emo20.gifנפתח פורום סבים וסבתות../images/Emo20.gif

היום כבר אפשר למצוא פורום לכל הסוגים והמינים של הורים ומשפחות. ומה עם הסבים והסבתות? גם עליהם חשבנו, ובמיוחד בשבילם פתחנו בתפוז פורום חדש לסבים וסבתות. מכל הסוגים, מכל המינים, מכל הגילאים. אז... שלחו את ההורים שלכם לכאן (פורום מספר 142).

פרשת השבוע - פרשת "ויילך" (מפֹּה)

לכאן אני אשרשר את כל השירשורים הנוגעים לפרשה העגומה שטילטלה מעט את הפורום , בתקווה שזה ייעלם כגוש אחד. וכמה מילים לפני : אנשים יקרים , כלמודת פורומים שנים רבות , הכרתי אישית סיפורים כאלו ש"נסחבו" אפילו חודשים ושינו מהלך של פורום (ולא לטובה) וסערת הרגשות שהתעוררה לחינם אצל המשתתפים הסתיימה בעגמת נפש רבה להם ובאיבוד האמון במדיה הנפלאה הזו . אין לי אלא להצטער שסיפור כזה התגלגל גם אלינו וטוב שנעצר באיבו . כולי תקווה שמעט הכוחות שאבדו , יחזרו אלינו במהירה לתמיכה ועידוד משותפים למי שבאמת צריך. זה לא שמי שכותב סיפורים הזויים אין לו בעיה שהוא צריך בה עזרה , אבל לא מסוג הבעיות שרלוונטיות לפורום שלנו ולא סוג העזרה שאנחנו יכולים לתת. אני יודעת שאינטרנט זה אינטרנט ולא הכל אמיתי וזה אחלא , אבל כשזה מגיע לידי סחיטה אמוציונלית ממניעים לא ברורים , אני אומרת עד כאן. נכון שכ"נושא לדיון" זה יכול מאוד להיות רלוונטי לפורום , אבל תסכימו איתי שצורת התגובה של כל אחד משתנה כאשר יודעים שמגיבים ל"נושא" לעומת תגובה שמעורבת בה השתתפות אמוציונלית. אני לא חושבת שלמי מאיתנו יש עודפי אמוציות שכאלו , לחלק. אני בטוחה שלו הסיפורים היו מוצגים כ : "תארו לעצמכם סיטואציה כזו וכזו , כיצד הייתם , מגיבים , מייעצים או תומכים ..." היה מתפתח דיון עניני לסיטואציה ולא דיון של תמיכה והשתתפות. ויש הבדל שמיים וארץ ביניהם. לא תמיד יש דרך לדעת ולהבחין , אך לרוב יש איתותים שמצביעים לנהוג בדרך של "כבדהו וחשדהו". ההודעה הזו לא נכתבה על מנת לעורר את הסיפור מחדש , אלא בעיקר שיהיה מקום לשרשר אליו את כל השאר , עם ההסבר המתבקש. (לא מבטיחה שירשור "כרונולוגי"
) לכן אשמח אם היא לא תוקפץ , עד שתיעלם.

למעלה