נמאס לכם מהפרסומות הקופצות???

D4rklord

New member
some thoughts

About yesterday, I’d like to apologize for what has been said here by me, I was offended and it was wrong of me to jump on all of you. Just that I felt the need to defend myself, which is all. I guess with every truth comes a need for something solid. Thank you Nava for supporting me, and Elah, you are incredibly sweet and if you need my help ever, let me know please. I know you all have your own family to rise and your own problems, Just because I am younger than most of you doesn´t mean that I am short in hmm…. "Brain cells" :) hehe It does mean thou that I am in a lack of experience in life.. But this is the reason why I came here, for help, because you all been through what I am going through now and I admire you all for standing through those difficult times. Nava, my son, he is adorable and if you would just give me several days, I am planning to buy a scanner and maybe a web cam if I will connect to the internet from home.. I’ll scan every single photo of the three of us and post it on the net so you won´t have any doubts about me. I have this cute photo of him, back in the states, where he was a year old and sitting with a towel on his head in a bath outside in the yard... and the bath is shaped in a shape of a night pot and it looks so funny and he is the cutest baby in the world! Really, he is!q I did a mistake trying to replace Michelle so soon, just so that Chris will grow up having two parents instead of one parent pretending to be both. Nothing could ever replace Michelle, but with the time, Christian will have a mother just like he has me. And something for you all, don´t give up. You have been through the hardest part of life, even if you are still a single parent. It doesn´t mean you always going to be. And even so, I suppose there is nothing wrong with that. Life has a turn of event unpredictable to anyone, that what makes life worth living. Have a Great day you all. :) MMMMMMMMMmmuah!

אלה 19

New member
זק זה לא הכמות זה האיכות

ברור שעדיף שלכל ילד יהיו שני הורים אבל עדיף אחד טוב ומתפקד משניים שהם לא משהו. לי יש ארבע הורים גם אבא שלי וגם אמא שלי התחתנו מחדש. ומה יצא לי מזה בתקופה הכי קשה שעברתי בחיים לא היה לי לאן לללכת. נת=כון כסף הם נתנו אבל חיבוק אחד מסכן לא קיבלתי. לכן לדעתי אתה לא צריך כל כך להתמקד בלמצוא לבן שלך אמא. נכון זה יותק קל כשיש שני הורים אבל לפעמים כמו במקרה שלי עדיף הורה אחד מארבע.

אלה 19

New member
לזק

מספר האי סי קיו שלי הוא 166642891 אם תרצה נוכל להמשיך ולדבר משם. אני אשמח להמשיך ןלהיות אתך בקשר. אם אין לך אי סי קיו אז אפשר לדבר דרך המסרים של תפוז אלה

יהודה 59

New member
תהיות

מתנצל מראש אם אני פוגע למה נדמה לי שאלה 19 ושירן זו אותה אחת פתאום נכנסה לחיינו גם אלה 19 מיד אחרי שעלו על שירן וגם לה כרטיס חדש בתפוז ממש לא יודע וגם ישר התחברה לז´ק אותו סיפור נראה לי האם יש מישהי/ו שיכול לבדוק את זה ???? ושוב מתנצל אם אני טועה ופוגע יהודה

אלה 19

New member
יהודה

אתה טועה, אבל לא פוגע. אני קוראת כבר המון את הפורום וראיתי שיש מתחזים ולכן אני מבינה ולא נפגעת. את הכרטיס פתחתי לפני שלושה ימים כי קודם רק קראתי אז לא היה לי צורך בכרטיס. לא כתבתי כי ראיתי שרובכם בגיל שונה משלי ולא הרגשתי נוח. כשראיתי מישהו בגיל שלי זק למשל החלטתי לכתוב כי פה כבר יש הרבה יותר משותף. וזהו...

העקשנית

New member
אביגיל-למה לא מחקת את השרשור../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

הדבילי הזה? והאם הפנית את תשומת לב הנהלת תפוז לתופעה? הרי יש להם דרך לאתר את המקור..... אז מה הבעייה? ולעניות דעתי-לא עליתם על כל המתחזים/ות בפרשה. ימים יגידו!

העקשנית

New member
ובלי שום קשר .....מצאתי משהו נוסף8-

שכתוב בכרטיס של אביגיל. לא מבינה מה פשר הקשר- ואולי תאמרו לי אתם את פשר החידהההההההההההה.......... "כזותי : השיער שלה מתנופף ברוח. יש לה בשקית ספר ותפוח. יש לה נטיה בלי סיבה לסבול. נועה של שמים נועה בכחול. והגלים יורדים עולים ועננים. כתומים סגוּלים. והשקיעה כל כך כחולה - אפשר לטבוע. ולא לשמוע שיר על נועה. לפעמים צוחקת ככה סתם. היא פשוט כזאת נועה של היַם./ מילים: אלונה קמחי לחן: יזהר אשדות "

העקשנית

New member
עוד גילוי מפתיע......../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif

שירן של אלה כותבת ש..... "כל החיים שלי ידעתי מה בדיוק אני רוצה לעשות. לסיים בגרויות, ללמוד משפטים, להתאהב להביא ילדים קודם כמובן להתחתן ולבנות קריירה." ואלה 19 כותבת ש.... "אני מזכירה אצל עורך דין ושנה הבאה רוצה להתחיל ללמוד משפטים." אחת מהן גם כותבת ששפת האם שלה היא אנגלית..... אז ךא אתפלא אם מי מהן=ז´אק...... בקיצור- זה למה לא התייחסתי לז"ז´אק"-נאווה יקרה-ממש לא בגלל האנגליתתתתת, מבינה? פשוט-חבל על המאמצים. מי שבאמת רציני-לא יחפש פתרונות בצורה כזאת, ואם הוא מכבד אותנו-הוא יתאמץ להשיג מחשב שכותב בעברית, ולא יטרטר אותנו באנגלית..... זו דעתי..... מצד שני-לא רע לפעמים להתאמן על זרים בעניין האנגלית.......

עקשנית...

בואי ניתן לאנשים את הכבוד המגיע להם... אנחנו עוד לא יודעים אם במקריות מפתיעה הגיעו הנה כל הסיפורים יחד, ובכל מקרה זאק לא היה בין החשודים (למיטב ידיעתי). בואי ניתן צ´אנס לאנשים שמבקשים להיעזר בנו ואם רק מחמת הספק שהם אמיתיים. אני לא מרגישה מרומה בכל מה שקרה פה כי אולי כן עזרנו למישהו, ואם לא לאנשים הספיציפיים האלה- אז אולי לעוד משתתף פסיבי שלא נחשף פה מעולם אבל התשובות והתמיכה שלנו עוזרים לו. הלוואי.

העקשנית

New member
חגית-למתחזים לא אתן שום צ´אנס../images/Emo31.gif

ומי שמתחזה יודע זאת. מי שלא מתחזה-גם יודע זאת. לא אתן כבוד למתחזים. ואת-תני כבוד למי שאת רוצה. לגבי מה שכתבת בנושא התשובות באופן כללי-שיכולות לעזור לאנשים אחרים רואים ואינם נראים, שאולי רק קוראים פה-גם זה לא ממש אהוד עליי, כי לא זאת מטרת הפורום, ומי שעושה זאת-באופן פאסיבי וקבוע הוא מציצן בעייני. אל תשכחי שנכנסים לכאן וקוראים כאן גם אנשים שעבודתם היא בילוש וחקירות, ולפעמים מטרתם לנסות ולדלות פרטים אישיים על אנשים בדרך לא דרך, כולל סיפורים אישיים וכו´. סתם לידיעה. חומר למחשבה. לכן-באמת כדאי ורצוי לקחת כל מה שקורה בפורומים- בעירבון מוגבל.

עקשנית

לא ברור לי מדוע פתחת את הנושא מחדש. מבחינתי הוא הסתיים. וגם השירשור הזה יועבר למקומו שם. הסברתי את עמדתי מספיק . לא נראה לי שאני חייבת דין וחשבון . ולא נראה לי שיש מקום למהומות נוספות. מצטערת. אם לא נראית לך דרך הפעולה שלי , אני בטוחה שתדעי לאן לפנות. אבל לא יינתן לזה מקום כאן בפורום. ולא לדיונים
כלליים בעניני "נטיקט". כל הודעה נוספת בנושא תימחק.

העקשנית

New member
הסיבה שפתחתי הודעה חדשה היא../images/Emo31.gif

כדי נסות ולהעיף את השרשור המעצבן ההוא לדף הבא. ולא-אין לי שום תלונות אלייך. רק שאלתי שאלה-ולא-לא קראתי את כל מה שכתבת שם, כי-לא היה לי כוח לזה. פשוט-נדהמתי מאורך השרשור ההוא..... וזה לא מעורר מהומות, אני מנסה לחשוף את המתחזים למיניהם. ואם את מעדיפה שיהיו כאן מתחזים, אז סחטיין. לי זה נראה הרסני לפורום הזה. והרחתי עוד כמה מתחזים ולא כתבתי עליהם. את רוצה פורום של מתחזים? בבקשה!

D4rklord

New member
what did i ever do to you akshanit?

now you are saying that i am playing somebody else? stop acusing me in things, i don´t belong here at all i just realised it.. i came here for help this is what this forum is about you want me to write in hebrew? fine i will write in hebrew אני אמרתי שאינני רושם בעברית בגלל שעדיין יש לי שגיאות כתב וזה קצת מביך אם את כלכך רוצה Prove אז תבקשי מ הממונים על הפורום לבדוק את ה "IP" שלי ביקשתי רק שתיתנו לי קצת זמן בכדי לקנות scanner ו ל ממ scan תמונות שלנו למה אני צריך לעבור את כל זה רק בשביל לקבל עזרא עדיף לחפש פורום שבאמת תומך אני לא מתכון לכולם נאוה ו אביגל וחגית וסןפת רעמים אתם באמת תומכות בי למרות כל אלה שאומרים שאני fake but i am not a fake תודה לכם על שניסיתם לעזור לי אני חושב שעדיף לעזוב אני שונא שרבים בגללי ואני יודע שזה הכל ביגללי לילה טוב לכולכם אני מצטער שוב אל הבאעיות שגרמתי לכם. Zack.

D4rklord

New member
What did i ever do to you akshanit?

now you are saying that i am playing somebody else? stop acusing me in things, i don´t belong here at all i just realised it.. i came here for help this is what this forum is about you want me to write in hebrew? fine i will write in hebrew אני אמרתי שאינני רושם בעברית בגלל שעדיין יש לי שגיאות כתב וזה קצת מביך אם את כלכך רוצה Prove אז תבקשי מ הממונים על הפורום לבדוק את ה "IP" שלי ביקשתי רק שתיתנו לי קצת זמן בכדי לקנות scanner ו ל ממ scan תמונות שלנו למה אני צריך לעבור את כל זה רק בשביל לקבל עזרא עדיף לחפש פורום שבאמת תומך אני לא מתכון לכולם נאוה ו אביגל וחגית וסןפת רעמים אתם באמת תומכות בי למרות כל אלה שאומרים שאני fake but i am not a fake תודה לכם על שניסיתם לעזור לי אני חושב שעדיף לעזוב אני שונא שרבים בגללי ואני יודע שזה הכל ביגללי לילה טוב לכולכם אני מצטער שוב אל הבאעיות שגרמתי לכם. Zack.

למעלה