נסיון לעורר את הפורום בנושא שלא קשור לטראמפ

JimmyGee

New member
וכול האנשים האחרים אמרו דברים מוטים לטובת הבחורה

לא יודע מה הסקת מדברי, אבל אני יכול להבטיח לך שאני לא תומך באונס ברוטלי אם אכן זה מה שקרה.
אבל יש פה הרבה דברים לא ברורים עדיין. למשל, גם אם היה אונס האם כול ה 12 אנסו או שחלכם רק פתחו וסגרו את הדלת. כמו שאמרתי קודם מסתמן שיש פה כמות הוכחות גבוה. אולי אפילו וידאו של האונס עצמו. כך שמי שבאמת אשם יחטוף.

danakama10

New member
אתה יכול לנסות להתנער ממה שכתבת.

העובדות הן שלאחר מספר שינויי גרסאות, החשוד המרכזי מודה שהוא וחבר שכבו עם הבחורה תוך כדי שכ- 7 אחרים צופים בהם. גם אם נניח ששאר הנערים לא אנסו, הדברים במשפט למעלה קרו בוודאות.
למרות שהוא הודה בזה, לך יש את העוז והחוצפה לכתוב:
"יכול ליהיות שהילדים האלה מפלצות. אבל גם מתחיל להתבהר שזה לא בדיוק כך."
"אולי תלונת סרק דווקא."
"איפוא היתה המשטרה המקומית? בארצות הברית במקומות מלאים בצעירים ואלכוהול יש בדרך כלל נוכחות גבוהה של המשטרה שדי מורידה את המוטיבציה לאנוס." (משתמע מדבריך שהמשטרה אשמה באונס, כי לצעירים יש מוטיבציה built in של אינוס)
"אבל מה שברור זה שהסיפור לא התחיל בנערה בריטית אומללה."

ההתעקשות שלך לתמוך בנערים הנוראים האלו, שהמנהיג שלהם כבר הודה שהוא וחבר שכבו עם בחורה בעוד שלפחות 7 צופים בכך, ההתעקשות הזו היא מזעזעת. אתה באמת מאמין שיש מצב שהנערה רצתה לשכב עם 2 נערים במקביל תוך כדי שלפחות 7 צופים בה. באיזה עולם מעוות אתה גר?!
אתה יכול להמשיך לנסות לכבס מילים, אבל לא אגיב לך יותר. מיציתי.

JimmyGee

New member
ראית את הפרסומות למלון באתר שלו עצמו?

זה נראה כמו הזמנה לאורגיה המונית או בית **ונות. שלא נדבר על ה reputation שיש למקום
אז גם אני לא מבין איזה בחורות מגיעות לשם והאם הן מוכנות לשכב עם 2 גברים או יותר בו זמנית בחורה עם טיפה common sense לא אמורה לבגיע למקום כזה. ושוב אין לי שום כוונה להצדיק אונס. אם נסו, שישמו מחיר כבד.
אף אחד מהמשפחה שלי לא "זכה" אף פעם ליהות במקום כזה. בטח לא הבת שלי או הבן.
וה7 "שצפו" הם גם אנסים?

danakama10

New member
תמשיך, תמשיך

"לא מצדיק אונס א ב ל - איזו בחורה שפויה מגיעה למקום כזה? בחורה צריכה להבין שהיא מגיעה למקום של אורגיות. וה- 7 ש"צפו" הם תמימים, מה רוצים מהם?"
אתה מזעזע.
אתה ההוכחה לכך שכל תנועת ה METOO היתה חנטריש. נטפלו למפורסמים שנשים שכבו איתם כדי להתקדם, נטפלו לדברים שלכאורה קרו לפני עשרות שנים ושאין דרך להוכיח ולכן שמשו אך ורק להכפשת אנשים, ובסופו של דבר, אפילו התומכים בתנועה לא שינו את המיזוגניות הטבועה בהם.

vinney

Well-known member
אז את מסכימה איתו או לא?

מצד אחד את טוענת טענות כלפיו אבל מצד שני באותה ההודעה ממש את כותבת שאי אפשר להאמין לנשים ושכל התלונות האלה מונעות מאינטרסים....

JimmyGee

New member
בואנה, את דפוקה לגמרי דנה

מה בדיוק מזעזע במה שאמרתי? שבחורה נורמלית לא צריכה להגיע למקום שמפרסם את עצמו כאורגיה המונית ושהיו בה מקרי תקיפה בעבר?
את הבת שלי וגם את הבן אשכנע להתרחק ממקומות כאלה. את הילדים שלך תרגישי חופּשי לעודד להגיע למקומות כאלה כשיגיעו לגיל המתאים.

vinney

Well-known member
יפה שסייגת שרק לאנשים עשירים מגיעה חזקת החפות

יש הבדל גדול בין לשקול לקבל לעבודה מי שיש נגדו עדויות על הטרדות מיניות והתנהגות שאינה הולמת (כמו במקרה אליו התייחסת בסייג) לבין תיק פלילי ושלילת חופש האדם.
&nbsp
חבל שאת לא מבינה את ההבדל.

KallaGLP

New member
אין חדש תחת השמש. הדברים האלה תמיד היו, לא פחות מהיום.

פשוט פחות דיברו עליהם ופחות עשו מהם עניין כי לנשים לא היה קול ולא הייתה הגנה.
לא עניין של זמן, לא עניין של מקום, הרבה פעמים גם לא עניין של חינוך ובטח לא עניין של פמיניזם (??? - מה הקשר??? - אם כבר, בזכות הפמיניזם לפחות לפעמים יש ענישה קצת יותר צודקת), אלא עניין של הטבע האנושי - שתמיד בין בני אדם היו ויהיו אנשים כאלה. אולי הם מיעוט יחסית לאנשיםן ה"נורמליים", אבל הם גורמים הרבה נזק. את רובם של מקרים כאלה לצערי לא ניתן למננוע.
עצוב, אבל זו המציאות.

90405

New member
למה את מניחה שמי שהולך לקרבי הוא חוד החנית?

זה פרופוגנדה ישנה שרק משרתת את השלטון. קראת את בעל זבוב? אנשים הם חארות במיוחד בקבוצות.

איזה חום? אני גר במערב לוס אנגלס, קריר פה.

CANADA101010

New member
כל מילה בסלע

כל מילה בסלע
אהבתי את "בעל זבוב"
להלן ציטוט
“I think women are foolish to pretend they are equal to men, they are far superior and always have been.”
― William Golding, Lord of the Flies
ואני גבר

למעלה