נעים מאוד...אני חדשה כאן ויש לי

tsveeka23

New member
אישתי לעתיד שילמה בדייט הראשון

לא היה לי נעים זו הייתה סיבה טובה להזמין אותה לדייט שני. אין חוקים לזה לדעתי. לגבי האוטו, זה לא מה שישבור אותכם. השאלה העיקרית: נהנית אותי בלי קשר לתשלום? האם הוא משך אותך בכללי? עני לעצמך על השאלות ואז יהיה לך קל לדעת מה לעשות הלאה. בהצלחה.

Trinity4

New member
הוא נשמע קמצן ../images/Emo156.gif

קמצן בטירוף. ואם בשלב כזה מוקדם זה כבר מעצבן אותך תחשבי בעוד כמה חודשים כמה שזה ישגע אותך...אני אומרת תצאי מזה לפני שיהיה יותר מדי רציני

הקמצנות שלו

מתבטאת לא בכך שאין לו רכב..... אני חושבת שאם המצב הוא שאת ה"נהגת" "מוצאת את עצמך כנהגת מונית" והשימוש ברכב זה לא רק הדלק... אז מן הראוי שהוא ישתתף בחלק מהבילויים ולא יוציא מחצית וימתין שאת תשלימי (ואני לא מדברת על כל הבילויים). אם היית כותבת שהוא משתתף איתך בדלק (חצי נחמה)אז אולי הייתי חושבת אחרת. כאן מתגלים סימני קמצנות..... אם את מסתדרת עם זה אז זה בסדר....

cybordyn

New member
אתם קמצניות, לא אנחנו.

אה, בגלל שהיא מביאה את האוטו הוא צריך להשתתף בדלק? מעניין, מי שהסיע את חברתו לבילוי וביקש השתתפות בהוצאות הדלק, שיקום! אף אחד לא קם? אם מישהו היה יוצא איתך ומבקש הוצאות-דלק, היית מגדירה אותו ארכי-קמצן. אבל לבחורה זה לגיטימי שהגבר יממן לה את הוצאות הדלק. הוא שאמרתי: אתן קמצניות, לא אנחנו

הבנת הנקרא!!!!!!

הבחורה אומרת שהיא זו שמסיעה כל הזמן על תקן "נהג מונית" ולכן מן הראוי היה שהבחור או יציע את חלקו או יזמין מידי פעם.... אבל לך קל לקרוא מה שאתה רוצה להבין....

hey sexy lady

New member
אני לא יודעת לגבי הקמצנות אבל...

עובדה כשהוא מתקשר אליי אז השיחות הן ארוכות...אז מה? בזה הוא לא מתקמצן? אוףף...לא יודעת

למה שישלם עלייך מותק? מה קרה?

וזה שהרגשת נהגת מונית זו בעיה שלך, ואם הוא היה בא לקחת אותך? גם אז היית מרגישה שהוא נהג מונית או שזה בסדר? מעניין שדווקא הנשים שזועקות לשיוויון זכויות מוכנות אליו עד שהן צריכות לשלם על עצמן בבית קפה בבליינדייט , לדעתי את לא ראויה לבחור הזה. בתור אישה עובדת ניראה לי מגוחך שבחור שאני יושבת איתו במסעדה ישלם עליי, כאילו ,מה? בגלל שיש לו זין? אני לא מבינה את הקטע הזה. אני גם לא מבינה את החוצפה שיש לבנות לשבת בשקט ולא להוציא כסף ולשלם את חלקן כשמגיע החשבון לתשלום, זו כזו חוצפה!!!

אין להסיק מסקנות מהפגישה הראשונה

שלום רב אין להסיק מסקנות מהפגישה הראשונה. יש לבדוק את הדברים לעומק ובמידה והבחור קמצן תתרחקי כל עוד נפשך בך. יש לי אישית בעיה עם קנאים קמצנים ושקרנים. כל עוד שהוא לא אחד משלושת הדברים האלה לדעתי זה יצליח ובגדול. עד אז שיהיה בהצלחה ותהנו ביי אניטה.

J e w l

New member
עם כל הכבוד

ויש כבוד,
זה לא נראה "טיפה" מוגזם לפתוח נושא שלם לזה? לטעמי, זה מתאים הרבה יותר להיות שאלה לסקר ולא שאלה מהותית בחייה של מישהי. "הוא עשה/לא עשה X, האם לזרוק אותו?" התשובה הטובה יבותר, שוב - לדעתי, היא הברורה מאיליה: אם זה מפריע לך - תזרקי ואם לא תחסכי מהאנשים הטובים פה את העצבים. והרי זה ברור שאנשים היו מתקוממים ואומרים (ובצדק) שאי אפשר שהגבר תמיד ישלם, וכן שהשוויון נוצר רק כשנוח לנו (עם יד על הלב, בנות - לא כולנו, אבל רובנו פועלות כך. כמובן שאנחנו רואות את זה בתור מניעים שונים לגמרי, אבל התוצאה היא עדיין אותה תהוצאה...). מצד שני, כן - זה כן מראה יחס מסויים כלפי הבחורה אם אוספים אותה ו\או משלמים עליה. באופן אישי, אני לא אוהבת שמשלמים עלי בדייט הראשון, כי הוא הרי לא מכיר אותי, ועושה את זה מתוך תחושת מחוייבות לחברה. למה?! אם הוא כבר מרגיש רצון לשלם, שישלם מתוך אכפתיות ורצון "לגדר" אותי ולגונן עלי באיזשהו מובן. לגבי הרכב - מכירה את הסיטואציה, לא נעים, אני לא אוהבת להיות זו שמסיעה אותנו לדייטים. עם כן, אם זה קורה כשהשקשר כבר מתפתח אז ברור שכל ההסתייגויות הללו נעלמות. ההתחלה של הקשר - היא הבעייתית, כי עדין לא מכירים את האדם לעומק ומנסים לשפוט לפי דברים שטחיים וחיצוניים יותר. ושוב. זו שאלה לסקר, שכל אחד יענה את מה שהוא מרגיש, מבלי להעליב ומבלי להרגיש התקוממות. אני בטוחה שהתגובות פה היוו משהו שהעסיק אותך ואולי נתן לך פרספקטיבה חדשה\חיזוק לדעותייך הקיימות. עם זאת, אני כמעט בטוחה שהדיעה שלך לגבי הבחור לא השתנתה בעקבות התגובות פה. אולי באמת היה עדיף לשים את זה בתור שאלה כללית ולא לאפיין אותה כ"בעייה" שלך. בואי נודה - זו לא בעיה. זה שיעמום. יום טוב

אני מבקש לסכם את השרשור המטומטם הזה

ולהציע, אנחנו נסיע אתכן, בל זאת הוצאות דלק הן לא מבוטלות בכלל, ואילו אתן תשלמו במסעדה. ולפעמים להפך, מה דעתכן? בטח תגידו לא, מה פתאום.

hey sexy lady

New member
טוב אז ככה...

בסה"כ שיתפתי אותכם בבעיה אישית שהיתה לי...לא היתה לי כוונה לדבר כאן בכלליות, רק משו אישי!!! אף אחד לא התכוון לעשות על זה סקר, כנראה שזו בעיה רלוונטית להרבה ולכן זה עורר תגובות. התיעצתי עם חברות שלי בנושא ורציתי לשמוע גם את דעתכם. זהו, קיבלתי את העצות שלכם... אני מרגישה שאני צריכה להתנצל שביקשתי עזרה

crimson11

New member
פשוט לא יאמן

לא יאמן כמה בנות מקשקשות על שיוון זכויות וכל זה, אבל כזה מגיע לתכל'ס אתן פתאום רוצות להיות בדיוק כמו לפני 50 שנה - לא רוצות יותר מידיי לדאוג או לטרוח - הוא יקח אתכן, הוא ישלם עליכן, הוא יחזיר אתכן, הוא יביא שוקולדים והוא יפנק, ואתן פשוט תשבו ותיהיו יפות. מזעזע!!!!!!! פשוט ככה!!!! אם אין לו רכב זה הופך אותו עלוקה?? זה הופך אותו לנצלן?? מה ההבדל אם לו יש רכב ולכן אין?? אז אתן פתאום עלוקות או נצלניות?? ומה הקטע עם התשלום?? הוא לא מכיר אותך לעזאזל, למה שהוא ישלם עלייך על הפגישה הראשונה?? ואם את הבליינדייט השלישי שיש לו השבוע, או הרביעי, כל פעם הוא צריך לשלם על הכל ולפנק ולכרכר סביבך כדי שאת תרגישי טוב ושהוא ימצא חן בעינייך?? יקירתי - את פשוט מנציחה כל סטגימה שאיי פעם הייתה על נשים, ולא במובן החיובי של המילה, וחבל

האמת

שנראה לי שלך יש בעיה ולא לו את מחפשת אהבה קשר זוגי את מחפשת את החסרונות שבאדם או את הטוב שבאדם במילים אחרות שאלו יהו הצרות האחרונות שלך לגביו את הבן אדם לומדים להכיר רק אחרי 3 חודשים בערך ואז מחליטים בכל אופן שיהיה בהצלחה

hey sexy lady

New member
../images/Emo124.gif כולם להיכנס לפה!!!../images/Emo124.gif

לכולם כולם על כל התגובות!!! למרות שהייתי נחושה בדעתי "לחתוך" כבר כשחזרתי הביתה מאותו דייט בגלל הסיבות שנקטתי, קראתי את ההודעות שלכם ובזכותכם החלטתי (בזכות אלו שדי תקפו אותי האמת...לא נורא לקחתי את זה בחשבון) לתת לבחור עוד הזדמנות ולהכיר אותו יותר טוב. אין ספק שיש בו הרבה צדדים טובים וחבל לי להפסיד אותו ככה. לא נראה לי שהוא קמצן כי הוא מתקשר אלי ל
ואנחנו מדברים הרבה (לא להתפרץ עליי!!! גם אני מתקשרת אליו
) והוא לא מתקמצן על השיחות... אז אולי בגילו הוא כבר עבר את הקטע של הרושם וכל זה... בקיצור חבר'ה רציתי להודות לכם על התגובות שלכם (שרשור ארווווווך), אני יודעת שחלק התרעמו מהנושא הזה ולא פלא שבחרתי לכתוב את זה דווקא בפורום הזה. זהו...
לכולם ו
אם הייתי קצת חסרת סבלנות ולא ידעתי להקשיב לכל דיעה שלא הסכימה איתי... ערב טוב לכם

M a x i m A

New member
שיחקת אותה עם השרשור ../images/Emo45.gif

נראה לי הכי ארוך מאי פעם... (סתם הייתי חייבת לומר את זה...)

לא כולנו היינו נגדך...

ובכל אופן, אם זה מה שאת באמת רוצה, אני מחזיקה לך אצבעות. שתצליחי.

היי סקסית

ברוכה אני החדשה, וברוכה את המתחדשת. לעולם לא נותת שישלמו עליי בדייט הראשון, לא אוהבת "מחוייבויות". שנית, אם יש באפשרותך לממן חלק מהבילויים ולהסיע אותו, אז מה? מי קבע שזה צריך להיות ההיפך? קחי את זה הפוך על הפוך, בייחוד אם ההנאה צרופה בכך. אם אין באפשרותך, תעדכני אותו. אם זה גובל בנצלנות, קחי אותו לבילוי במקום הכי מרוחק והכי מלא באנשים, תזמיני מה שבא לך, ותבריזי לו דרך האמאמא שלו!

למעלה