נעים מאוד...אני חדשה כאן ויש לי

motibocsh

New member
יש משהו

במה שאתה אומר אבל 30ש דכילאק אני מקווה שאתה גם לא כזה ואל תשכח זו פגישה ראשונה !!!

gebgeb

New member
את פשוט צריכה

לפרסם מראש מחירון מתאים: על הסעה ברכב למקום הפגישה, את נותנת נשיקה. אם הוא משלם עליך שתייה + עוגה, זה כבר שווה צרפתית (שידחוף לשון! שיהיה גבר!). אם יש כבר ארוחה, אפשר לשלוח ידיים חופשי. ואם זה כולל גם סרט/מועדון, את מוצצת כמו שמגיע, הא? (אבל שלא יגמור בפה. זה רק דייט ראשון, ואתם עוד לא בקשר.) אני מקווה שברור לך, שבתור בחורה את מחויבת לגלות נשיות והתחשבות כלפי הגבר, ולמצוץ לו. אלה החוקים: גברים מסיעים ומשלמים, נשים נותנות שירותי-מין. ואם את לא מסכימה, זה אומר שאת קמצנית רגשית, לא יודעת לתת כבוד ולהתחשב, לסבית, ואף גבר לא ירצה אותך.

ooza

New member
תאוריית הביטחון

יש משהו מרגיז בכך שהן הנשים החליטו על מספר סממנים לקבוע את ערך הגבר בשלב הראשוני אבל לנו הגברים צריכה להיות הבינה לקלוט להבין להפנים ואז לפעול כדי לספק צורך אחדד עיקרי: לספק ביטחון , זה אומר ביטחון בכל תחום כלכלי , רגשי , מיני וכו' עמדנו במשימה הזאת !? אם כן אז כבר עשינו חצי דרך להשיג את מה שאנחנו צריכים . לגבי החצי השני פה כבר יש מחלוקת וזה בהתאם לקצב ההתקדמות בקשר . אפשר לעמוד על העיקרון של אני לא משלם עליה למה מה קרה...או להכנע בעדינות לחוקי החברה הנשית ולספק את מה שהיא צריכה ולראות בכך השקעה להמשך הרי קשר כולו מבוסס על השקעה לכן אם נפשל בהתחלה...נאלץ לשלם הרבה יותר בהמשך כי הן לא שוכחות כלום ! רוצים לשנות את העולם (גברים) ? לא על ההתחלה , תנו להן את תחושת הסיפוק שעשיו את רצונן ואז במועד המתאים תתקפו . ביום שנשים יפסיקו להעריך גברים ע"פ החומריות והגברים יפסיקו לתת ציונים לנשים ע"פ רמת היופי שלהן...שם כנראה יבוא המשיח לכן עד אז דבקו בחוקים היו ג'נטלמנים : ארגנו רכב. שלמו בתחילת הדרך. וכך מובטחת ההנאה והסיפוק . בהצלחה

n o a 17

New member
בואו לא נוציא את הדברים מהקשרם..

דיברנו רק על הפגישה הראשונה
לא דיברנו על קשר מתמשך שבו כמובן עניין השיויון צריך להיות ברור לכל אחד. ואחרת הבחורה שלא מוציאה או לא משלמת תיחשב לקמצנית ועלוקה.. אנחנו מדברים על פגישה ראשונה . והחיאת.. מה הקטע?? כולה להזמין לקפה ועוגה.. אז 30 ש"ח יהרגו מישהוא?? אם הוא לא מוכן להשקיע את 30 השקלים האלה הוא לא יהיה מוכן להשקיע גם בהמשך. עוד לא קרה שיצאתי עם מישהוא שהתחלקנו בחצי חצי ובפגישה הבאה הוא שילם! מי שמשלם בפעם הראשונה בעצם מראה את נכונותו לפתח משהוא . לראות אותי שוב פעם. כשהוא לא משלם בפגישה הראשונה יש תחושה של חיפוף.. אז.. לסיכום! בפגישה הראשונה אני חושבת שהגבר צריך לשלם. אך בפגישה השניה או שתשלמי את או חצי חצי.
ובקשר לרכב.. שטויות. יצאתי עם כאלה שאני אספתי אותם . וזה לא הפחית ולו במעט את ערכו.. אדרבה.. היתה לי סיבה טובה לומר שאני עייפה ולא מסוגלת לנהוג.. ככה הוא נשאר לישון...

כתום

New member
ומה איתך?

למה שאת לא תראי את נכונותך להשקיע בקשר הזה ותשלמי על עצמך, אפילו על שניכם? זו תהיה אותה מחווה בדיוק... דיי לנסות להסוות את ההתעלקות, זה ממש מעצבן!

n o a 17

New member
../images/Emo3.gifמה איתי??אני לא משנה סידרי עולם.

וכך זה היה מימים ימימה.. הגבר שילם... שאני אהפוך את בריאת העולם??? קטונתי.. וחוץ מזה אפילו בגמרא רשום שהגבר הוא זה שאמור לדאוג לכל מחסורה של האישה שאיתו.כל מה שהיא צריכה.. אתם אמורים אפילו לפרנס אותנו
אז אני לא מקצינה.. ואומרת שעדיין פגישה ראשונה הגבר משלם ותפסיקו להיות כאלה קמצנים כאילו זה מה שיפיל לכם תחשבון בנק!! לעומת זאת אני מוכנה לאסוף עם הרכב שלי..

hey sexy lady

New member
הייי... תודה רבה לך שאת מבינה אותי

זה בדיוק מה שהתכוונתי-כולה לשלם בפגישה הראשונה. הבנים כאן (בעיקר) הוציאו את דבריי מהקשרם וזה הרי היה צפוי שהם יהיו בעמדת התגוננות כאילו מדברים עליהם...בסה"כ רציתי תגובה ושטפו אותי בהעלבות. בגלל זה ביקשתי תגובות של בנות, ואני מכבדת את הדיעות לכאן ולכאן כל עוד נאמרו בצורה תרבותית ובוגרת. מה לעשות...ייקח זמן לבנים להתבגר (לא רק בפםורום אלא בכלל)... ולך תודה רבה על שהבנת אותי

crimsonking

New member
ולמה

את לא שילמת עליו? מי את בכלל שהגבר חייב לשלם עלייך? זה מנהג שוביניסטי שהופך את האישה לזונה. אבל אם זה חוסך לך אז זה כמובן נוח....

hey sexy lady

New member
זונה???????????? תגיד לי אתה

בסדר???????? לידיעתך לזונה משלמים כדי שתיתן שירותים מיניים, ואילו אותי הוא "הזמין" לדייט, אז בגלל זה הוא צריך לשלם עליי??????? זה רק מראה את התפיסה האינטרסנטית שלך אתם מדהימים אותי

mmeny

New member
אני איתו../images/Emo45.gif

השאלה היא גם לגבייך,האם זה כל מה שחשוב לא סיפרת לנו מילה על הפגישה,איך הוא נחמד לא נחמד אישיו שלו וכו',כל מה שעניין אותך זה רכב ומי משלם. אז קודם כל,לא כל אחד חייב רכב,אדם שעובד וגר בת"א או קרוב למקום עבודתו לא חייב רכב,יכול להסתדר קטנוע או מוניות מידי פעם,בתור אחד שגר בת"א עם רכב אני יכול להגיד שזה בלאגן לא נורמלי. ובעניין התשלום,בקשתם שיוויון אז קיבלתם,ומעבר לאמירה אידיוטית זו,אני לא רוצה בחורה שתהיה חלשה או תלותית אלא שוה לי בכל ולכן אני לא מחפש מישהי שאני ישלם עליה תמיד,אני לא אבו עלי,ואוהב להתחלק. אני יודע שיבואו כל הנחמדים ויגידו ויגידו שאני קמצן אז fuck u אני באמת מאמין שגבר ואשה יכולים להתחלק,אני מוכן לשלם בפגישה הראשונה כי זו נורמה אבל אם בשניה אני לא רואה שום סימן שהבחורה זזה לארנק אני חותך או נותן רמז

mmeny

New member
תיקון קטן

אם הבחור שם את הכסף על החצי בול וקם...תזרקי אותו ומייד,אין בו שום נימוסים ג'נטלמניות וכבוד,הבנאדם האמא והאבא של הקמצן. אם הבחורה מציעה לשלם חצי והוא מסכים לטעמי בסדר,אבל אם הוא קם-זה חרא

hey sexy lady

New member
מישו דיבר על הזמנה בפגישה 2?../images/Emo12.gif

ושלישית וכו'? אתה בעכצמך אמרת שהנורמה היא שהבחור משלם בדייט ראשון...זה בסה"כ מה שאמרתי חבל שאצם לא יודעים להקשיב ושומעים רק מה שנוח לכם

ברוכה הבאה לך ../images/Emo142.gif

השאלה היא למה אין לו רכב? וזו לא שאלה שאת יכולה לענות עליה. אבל אני לא חושבת שזה יוריד לי מערכו. תראי, היום כל הסיפור הזה של השיויוניות דיי גורם לכולם ללכת על ביצים. מצד אחד, כל הנשים רוצות שיויון ויש נשים שאם ישלמו עליהן, זה ימעיט מערך הבחור שחושב שאין לה כסף לשלם על עצמה, שהיא עלמה במצוקה, שהוא צריך לדאוג לה, ובלה בלה בלה. בנוגע לנשים שלא משלמים עליהן, זה נחלק לשתי קבוצות עיקריות - יש נשים שיקבלו אקט זה. יש נשים שיסתכלו על זה בצורה קצת שונה - 'הרי מקובל שגבר משלם על הבחורה, אז אם הוא לא משלם עליי זה רמז שאני אמורה להבין שלא מצאתי חן בעיניו?' בדיוק כמו שאם הוא יסנן אותה בטלפון זה רמז דיי דק... בכל אופן, האקט עצמו אינו משפיל או חסר ערך, הפרשנות מסביב היא זו שיוצרת את הערכיות. אם הוא מצא חן בעינייך, מעבר לעניין הכספי, תני לזה ניסיון.

daniela21

New member
גם אני הייתי במצבך..

יצאתי עם בחור אחד שלא הראה סימני קמצנות כלשהם, אבל כישבנו במסעדה אני הזמנתי מים והוא הזמין עוגה וקפה. (הוא ישר ביקש מהמלצרית לקחת את התפריט על האוכל ולהשאיר רק את השתיה והמתוקים. חצוף, לא?) ציפיתי שהוא יזמין אותי... בכל זאת, מתשלום על מים מינרלים הוא (בתור מתכנת מפוצץ מכסף) לא ימות. כמובן שאני נאלצתי לשלם על עצמי ולבסוף אפילו על הטיפ בשם שנינו כי "הוא לא רצה לפרוט שטר". באותו הרגע, הבחור ירד לי לגמרי מהעיניים. קמצנות זו תכונה א-י-ו-מ-ה, ובלי להכנס ליתר ההתנהגות המקוממת שהפגין אותו הערב, אני הגעתי למסקנה שכן חשוב לי שהבחור ישלם בפעם הראשונה. אין לי דרישות בשמיים, בסך הכל שיתן לי להרגיש ליידי וישלם עלי בפעם הראשונה. הייתי מבינה אם היינו מדברות על בחור דל אמצעים, אבל אם לא, זה ממש לא בשבילי. אגב, הזדמן לי גם לצאת לדייט עם בחור שלא התברך בכסף ולמרות זאת הוא התעקש לשלם עלי בפעם הראשונה ונתן לי תחושה שאני חשובה לו והיינו חברים תקופה לא מבוטלת. אז לפני שתקפצו למסקנות ותחליטו שאני מתחברת רק עם אנשים שמזמינים אותי, אני אבהיר ואציין שהזמנה בדייט הראשון חיונית, אבל לא מחייבת קשר לאחריה. זו דעתי.

בואו נסתכל על זה מהכיוון השני -

במידה ואני הייתי גבר, לפי הגישה שלכן, הייתי פושטת את הרגל לפני יובלות. למה גבר צריך להזמין בחורה? למה אם הגבר לא הזמין בחורה, אז הוא קמצן? אני לא מזמינה בחורים, אז אני קמצנית? למה טיב הקשר, תלוי בנקודת הפתיחה שלו המושתת על מזומנים? אני מבינה את הראייה הלקויה שאם גבר לא שילם עלייך, אז אולי את לא מוצאת חן בעיניו וזו הדרך שלו להבהיר את זה במילים עדינות [או מזומנים עדינים..], אבל למה קמצן? אני יוצאת עם בחורים לפחות פעם בשבוע [במקרי סעד], אם הייתי מזמינה כל אחד ואחד מהם, הייתי צריכה לגור בקופסת קרטון. לא לכולם יש אמצעים, לא כולם בטוחים איך להתנהג. ואם כולנו [הכללה וסליחה] כל כך שואפות לשיויון, אז יש לנו גם חובות, לא רק זכויות.

hey sexy lady

New member
נשמע שממש סבלת עם הבחור ההוא

חוצפן!!! לא לשלם על מיים מינרלים!!! איזה ייבוש!
אבל יצאת אחלה מהעניין!

למעלה