נעים מאוד...אני חדשה כאן ויש לי

lilaaa1

New member
א-ל-ו-ה-י-ם! לאן הגענו..

that's exactly what i'm talking about...

paprika3

New member
תעיפי אותו..

קמצנות זו מחלה חסוכת מרפא.. בהצלחה:) פפריקה

lilaaa1

New member
אז לכל ה"לא שוביניסטים" למיניהם...

קודם כל תירגעו... נכון..אנחנו מחפשות שוויון מסויים בין נשים וגברים אבל לכל דבר יש גבול ותפסיקו לנסות לשנות דרכי עולם ולהצמיד לכל מישפט חסר הגיון "רציתן שוויון לא?!" ברגע שגברים יתחילו ללדת ולהניק ולהיות אמא לכל דבר נתחיל לדבר על שוויון מלא עד אז אין לכם זכות דיבור! חוץ מיזה, אם זה שאשה רוצה להתפתח ולעזור לפרנוס המשפחה ולא לעמוד כל היום במטבח אחרי שהיא ובן זוגה עבדו והתעייפו באותה מידה, אני לא רואה בזה רצון לתחרות או שווין אלא רצון של כל אדם אינטלקטואלי להתפתח ולעשות משהו בחיים,אז אם נח לכם להצמיד לזה משפט-שווין זכויות אז בבקשה אם יותר קל לכם ככה לברוח מהמחויבויות שלכם אז זו דרך מעניינת.אני לא ארבה במילים זה כבר לנושא אחר אבל לך היתי מציעה לא להסיק מסקנות מייד אחרי הכל את זו שהיית שם ויודעת בדיוק איך הוא התנהג ואם הוא שם את חלקו וחיכה לך סלחי לי אבל פשוט חוצפה! ואם זה המצב אין מקום לפגישה נוספת מגיע לך יותר מזה וכמו שכבר ציינתי בפורום הזה זה לא תפקידו של גבר לממן אותך או לשלם עליך אבל לפחות בתור התחלה, טיפה של כבוד..הוא לפחות היה צריך להציע.. ושאף גבר לא ישכח למרות כל השיויונות האלה שהוא גבר...
ליאת ס

אז עד שאנחנו לא נלמד

להשתין בעמידה גם לנו אין זכות דיבור?! שיוויון אינו מקביל לתחרות כלל וכלל. לברוח מהמחוייבויות שלהם? זו מחוייבות לשלם על בחורה? אולי במקרה הספציפי שצויין לעיל, הבחור באמת קמצן וסוטה ואפילו פסיכופת. אבל לא מדובר רק על המקרה הספציפי, אלא על האקט עצמו. גברלא חייב לשלם על בחורה. לא פגישה ראשונה ולא פגישה עשירית. הוא יכול לעשות כן כמחווה, לא כחובה. ומחווה היא לתת, לא לקחת.

lilaaa1

New member
גבר לא חייב לשלם על בחורה

הוא צריך לרצות לעשות זאת,וגבר אמיתי רוצה בנוגע למחויבויות התכוונתי לאלה ששכחו מה מובן המילה ג'נטלמן ולהשתין בעמידה זו לא חוכמה פשוט מעצבן אותי שהכבוד לנשים בצורה זו או אחרת נמוגה מיום ליום ושלא תביני אותי לא נכון כבוד לא נמדד בחומריות או בכסף, מספיק שידע ליפתוח לי דלת או לשים עלי מעיל לצורך הדוגמא. ואני אישית ממש אבל ממש א אוהבת שמשלמים עלי יש לי חבר כבר 3 שנים והוא לא מוציא עלי יותר ממה שאני עליו אם לא פחות. זה לא התשלום זו המחווה והנכונות להראות כבוד לבחורה. ליאת ס

שזיפוני

New member
ליאת את שקועה עמוק באגו טריפ

את וכל הנשים שחושבות כמוך! לייק, ברור שאת תאהבי שמשלמים עלייך! דההההההה! ברור שזה מחמיא! גם לנו זה יחמיא אם תשלמי עלינו, ואם תעשי לנו מחוות כגון לקנות לנו מתנה לדייט ראשון, ככה משהו לפתוח את הדייט בחיוך.. וזה בדיוק האגו-טריפ! מה זאת אומרת "כבוד לנשים"???? אם הוא לא יעשה את כל המחוות האלו הוא לא מכבד אותך? זה הכבוד?? זה לא כבוד, זה הרצון שלך להרגיש מוחמאת. הבעיה היא שזו הייתה נורמה מקובלת כי פעם נשים לא עבדו, ועכשיו את ונשים כמוך חושבות שזו חובה. אולי במקרה הספציפי שלך הבן אדם קמצן, אבל אף אחד לא חייב ולא צריך לרצות לשלם עליך, ולנפח לך ת'אגו!

lilaaa1

New member
יש משהו במה שאתה אומר

אבל אתה בתור גבר לא רוצה להחמיא לאישה שאיתך? ואיך זה קשור לזה שנשים לא היו עובדות? אישה היא יצור עדין,היא צריכה את החיזוקים האלה וגבר,גם הוא צריך לקבל את זה,אבל הוא יקבל את הכל! אל תשכח שלצד כל מלך עומדת מלכה.. תעשו אותנו מלכות, תקבלו הכל ומעבר לזה..

שזיפוני

New member
אללה יסתור..

ואת לא רוצה להחמיא לגבר שאיתך? בכלל, את מחייבת אותי להחמיא??? הגברים חייבים לכם משהו? אתן מחויבות למשהו? זה קשור לעובדה שנשים לא עבדו, כי באותם ימים רק הגברים פרנסו, הכסף היה נחלתם הבלעדית, וממילא הם היחידים שיכלו לממן פגישה, ובעצם לממן גם חיי נישואים. לכן אם הגבר השקיע כספית זה נתן לאשה רמז, כביכול, שאם היא תתחתן איתו, הוא ישקיע בה כספית, ולא יתקמצן. אשה היא יצור עדין? זקוקה לחיזוקים? את באמת מורידה מערך המין הנשי! ראשית, בדייטים, הגברים זקוקים לחיזוקים לא פחות מנשים, ואפילו יותר - כי אל תשכחי מי זה שבד"כ עליו, לצערי, מונח כובד הציפיות - הגבר, ממנו דורשות ליזום אותן נשים, ונורמות שלאורן את הולכת. את פשוט שבויה בנורמות ישנות, כי הן מחזקות את האגו שלך, וברור שקשה לאגו שלך להפרד מנורמות מפנקות כאלו. תסתכלי פנימה לנפשך, ותכירי בעובדות! שנית, אין שום סיבה שהאשה תקבל חיזוקים והגבר יצטרך להמתין לעתיד כדי "לקבל את הכל", מה גם שלרוב אין עתיד בכלל! את מציבה תנאי מגוחך "תעשו אותנו מלכות - תקבלו הכל", למה לעשות מלכה ממישהי שרק הרגע הכרתי?? זה לא הגיוני, וזה לא הוגן! אגו טהור - זה הכל.

שזיפוני

New member
נו באמת..

את חושבת שאני מתווכח כמו ילד קטן כדי לנצח בוויכוח? פשוט תגידי שאין לך כח להתווכח. אני מתווכח כי מדובר באבסורד, כי זה דבר מאד מטריד עקרונית, כי אני רוצה שאת וכל הנשים שמתנהגות כמוך באמת ישנו את דרכיהן. תגידי לי את האמת, אם "ניצחתי", כדברייך - את אכן תשני? ואני מצטער שאני כאן נשמע לוחמני, מול הנשיקה וחיוך הפייסניים שלך, אבל הדברים צריכים להאמר.

lilaaa1

New member
ככה הוא

מעניק לה נשיות אם הוא רוצה אשה,אם הוא רוצה גבר כבר סיפור אחר.....

שיאנה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif רגע של מתמטיקה ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כבר כתבתי את זה פעם אבל מותר לחזור על דברים נכונים. נגיד שגבר שמחפש זוגיות יוצא עם בחורה אחת לחודש במקרה הטוב ואחת לשבועיים במקרה הרע נגיד שהוא עושה את זה במשך שנה בלי שיתפתח לו שום קשר עם אף אחת מהן וסביר שרובן בכלל לא מצאו חן בעיניו. נגיד שיציאה עולה בין 100 ל200 ש"ח הגבר הראשון שלנו מוציא בין 1200 ל2000 ש"ח בשנה והגבר השני מוציא בין 2400 ל- 4000 בשנה זאת אומרת משכורת של בין חצי חודש לחודש. (תלוי בעיסוק שלו) משכורת שלמה של חודש שלם על בחורות שהוא לא מכיר ולא יראה יותר בחיים. זה נראה לך הגיוני??? את יודעת כמה עולה להחזיק רכב? יש המון ערים שבהן זה בכלל לא נחוץ. מה את עשוייה מסוכר? תנהגי קצת, לא יקרה לך כלום. ישר עשית מעצמך נהגת מונית, אפשר לחשוב שלקחת גם את סבתא שלו לקופת חולים ואת אחיו הצעיר לאימון כדורגל. בסה"כ באת לקחת מישהו שגם את רצית לפגוש. אני לא מצפה שגבר ישלם עלי. אני אשמח שהוא יעשה את הצעד, ויראה שזו הכוונה שלו כי זה יפה בעיני, אבל זה לא אומר שהוא באמת ישלם. אם הוא מוצא חן בעיני ונראה לי שאני מוצאת חן בעיניו אז אני לא אתחשבן איתו ואם אראה שהוא רוצה לשלם אז ההשתתפות שלי תהיה יותר סימלית. אם אני רואה שזה לא יעבור את הערב אז חצי חצי למה שהוא יצא מופסד עלי? כשאנחנו כבר בקשר אם הוא רוצה לפנק אותי מידי פעם, אז סבבה אבל למה לעזאזל המסכנים האלה צריכים לשאת בכל ההוצעות של חיפוש בת זוג? הרי אנחנו מחפשות בדיוק כמוהם. די, צאי מהקונכייה, תסתכלי מסביבך. ג'נטלמניות לא באה לידי ביטוי ע"י החזקת רכב או תשלום בפגישה ראשונה.

lilaaa1

New member
אם אחד מכם חושב ש...

זה לא יעבור את הערב אז מוסכם- הוא לא אמור לשלם ובכלל לא להראות עניין אבל אם תחזרי למעלה למה שהיא כתבה תביני שכן יש עניין והוא אכן מעוניין להמשיך ולהפגש שנית אז מה אמרת בעצם?! את לא ברורה.

hey sexy lady

New member
מי לא ברורה? אני?

היה קליק ראשוני הוא התחיל איתי החלפנו טלפונים, ואז הוא התקשר והציע לי לצאת. אז יצאנו היה נחמד (דיבר הרבה על כסף בפגישה...) ונהגתי ושילמתי על עצמי...וזהו, הוא התקשר כבר כמה פעמים אחר כך... זה נראה שהוא מעוניין,לא?

O M

New member
חסרת בגרות נשית וחברתית

שלום לך, רשמת ,שאת חדשה בפורום זה וכנראה את חדשה בעניין זוגיות בכלל כשאת מכירה גבר כנראה הדבר הראשון שאת מסתכלת הינו כיס וארנק שאלתך לא רלוונטית למאה 21 ,את תקועה במאה ה-20 וחבל גבר נבחן באישיות בפרט ובמראה ויכולות כלכליות בכללי אם דבר זה מעסיק אותך כבר עכשיו מה יהיה העתיד,"מבקרת המדינה"(כלכלה).

למעלה