נפלאות בוא האדם מן האות קו"ף

Charles Darwin

New member
תראי...../images/Emo3.gif

תא הזרע שהפרה את הביצית שממנה יצאת היה אחד מתוך מיליארדים. אם אבא שלך היה מתעטש יום לפני שאמא שלך נכנסה להריון, את כנראה לא היית נולדת.
הסרט "אפקט הפרפר". לא ראיתי עדיין אבל נראה לי ששווה לך לראות.

qet1

New member
איך באים ילדים לעולם

כנראה שאת לא היית מסוג הילדים ששואלים את השאלה הזו בגיל 8-9 ככה ומקבלים הסבר ממהורים שלהם. וגם לא מסוג הילדים שמבינים את זה בעצמם ממקורות אחרים בגיל קצת יותר מבוגר... כדי שיוולד ילד, יש צורך בשני הורים, גבר ואישה. מבלי להיכנס לעומק ההסבר רק אציין שהגבר והאישה חייבים להיפגש לפחות פעם אחת בחייהם כדי שהילד יוולד (היום יש הפריות מבחנה וכו' אבל אני מדבר על לפני עשרות שנים, אוקיי?). מה המסקנה מכך? שאם ההורים שלי לא היו נפגשים - לא הייתי נולד
כל-כך פשוט... ויותר מכך - אם סבא וסבתא שלי לא היו נפגשים - אפילו ההורים שלי לא היו נולדים
(אני צריך לציין שאדם לא יכול להיוולד ללא הורים כלל?). עכשיו אני מוסיף נתון חדש למערכת בכך שאני אומר לך שאמנם קיים סיכוי של 0.00000000001% שסבא וסבתא שלי (משני הצדדים) היו נפגשים אם לא הייתה שואה וההורים שלי היו נולדים. אך גם אם זה היה קורה, הסיכוי שההורים שלי היו נפגשים הוא 0%. המסקנה הפשוטה להחריד היא שאם לא הייתה שואה לא הייתי נולד. אם את עדיין לא מבינה ועדיין חושבת שזה טיפשי אז.....שאלוהים שלך יעזור לך

אם ככה הראש המעוות שלך עובד,,,

אז תגיד תודה להיטלר יומיום על כך שהביא אותך לעולם ותגיד לאלוהים הזה שלך (היטלר) שטוב שעשה את השואה כדי שאתה תיוולד

xflil

New member
עינבלי

כינויך מורה על כך שגילך הוא 20, אך רחוק מכך זה נראה מאוד רחוק..... קראתי לכל אורך השרשור את התגובות של שתיכם.... הבנאדם הסביר, בצורה הכי פשוטה שאפשר נקודה, זוהי הנקודה - אם השואה (הנוראית) לא הייתה מתקיימת, הוריו לא היו נפגשים, מכיוון שהוריו לא היו נפגשים, הבחור לא היה נולד אין פה שום פרספקטיבה על היוולדותו (טובה או רעה) ואין פה שום הוקרת תודה מזעזעת להיטלר על שעשה את השואה כדי שהבחור יוולד הוא הציב עובדה ואת, עם שכלך הבוגר בן ה-20 שנה, לא מצליחה להבין את זה ואני מרגיש עצוב להיות ב-15 ולנסות להסביר לך משו כל כך אלמנטרי ואידיוטי מתן

אתם שניכם לא מבינים

ואתה אל תטיף לי מוסר, אתה עדיין צוציק. (חוץ מזה, יש לך הרבה שגיאות כתיב כמו "שתיכם"- או שניכם (לזכרים) או שתיכן (לנקבות), ושיכלי הבוגר הוא זכר לכן הוא לא יכול להיות מצליחה. דבר נוסף הוא אין מילה כזו בעיברית "משו" אלא משהו.... אז לפני שאתה מדבר קודם תסיים את בחינות הבגרות ואח"כ נדבר... דבר שני, לפי תגובותיו של הבחור הבנתי שהוריו ואף לא הוריו של הוריו לא נפגשו בנסיבות של השואה. אם הם כן היו נפגשים בנסיבות של השואה אני מבינה, אבל הם לא. חוץ מזה, זה עניין של גורל. מי יודע לאן החיים היו מובילים אם לא הייתה השואה. אני בטוחה שהיו נמנעים הרבה צער, סבל, כאב ויגון לעם היהודי. זה ממש מתחת לרמתי לענות לכם אבל עשיתי זאת כדי לתת לכם קצת שכל.... תתבגרו- שניכם!!! חוץ מזה, השואה היא לא דבר אידיוטי. עצוב מאוד שנער ישראלי צעיר כמוך מתייחס אליה כאל כזאת...

qet1

New member
הבנת לא נכון

אז אני אסביר שוב: הם נפגשו בגלל השואה, אם לא הייתה שואה הם לא היו נפגשים ואני לא הייתי נולד.

qet1

New member
ועוד דבר

אם זה מתחת לרמתך לדבר עם אנשים מעוותים ונחותים כמונו, את לא חייבת. תמשיכי לחיות במחשבה שאנשים נולדים בלי הורים...

Levos

New member
הבן אדם כתב

בצורה הרבה יותר הגיונית ממך, אז אין לך מה לרדת על הגיל שלו. הרי בגלל היטלר רוב רובם של יהודי אירופה ששרדו היגרו ממקומם. אלו שנפגשו והולידו ילדים לא היו נפגשים כלל אילולא המלחמה. לכן האנשים שנולדו, לא היו נולדים ללא היטלר. היטלר אינו מקור כל הרשע, רק בן אדם. הוא השפיע על ההיסטוריה בצורה מאד גדולה ולכן המון דברים שקרו מאז, טובים ורעים, תלויים גם בו.

xflil

New member
הרבה שגיאות כתיב ? חיחי......

לא יודע מה איתך, אבל אני תיקנתי את ה-"שתיכם" דקה אחרי שכתבתי את זה ל-"שניכם" דבר שני, אני לא זה עם שגיאות הכתיב, את היא זו עם הדיסלקציה או עם הבנת נקרא גרועה ביותר, כתבתי שעם שיכלך הבוגר (בוגר - זכר, שכל - זכר) אינך מצליחה (מצליחה - נקבה, את - נקבה) להבין זאת... אז לפני שאת פותחת את הפה הטיפה מלוכלך שלך ויורדת לרמה שאינה מתאימה, חשיבה חוזרת תתקבל בברכה, וחביבתי, משו, הוא קיצור אינטרנטי מזל שלא לימדת אותי שכותבים בית ספר ולא בצפר בברכת, יום נעים, כמובן, מתן

xflil

New member
ונקודה אחרונה ששכחתי להתייחס אליה..

דיברתי על הנקודה שהיא אידיוטית להבנה, לא על השואה הצעה חמה שלי, תקראי כל הודעה 4 פעמים, תחלקי אותה למשפטים, תפרידי, ותנסי להבין מה קשור למה אולי תקבלי תמונה כוללת אמיתית ולא תמונה מעוותת כמו כל פעם שאת מגיבה על משהו מתן

qet1

New member
אם זה שאני מסוגל

להבין עובדות פשוטות כמו שאם ההורים של בן-אדם לא נפגשים הוא לא נולד הופך את הראש שלי למעוות, אז אני באמת מאושר שיש לי ראש מעוות
זה עדיף בהרבה על ראש לא מעוות כמו שלך... אם הראש הממש לא מעוות שלך הסיק מזה שאמרתי שבלי היטלר לא הייתי נולד שאני חושב שהיטלר היה טוב מאיזושהי בחינה או שהוא אלוהים אז מה אני יכול להגיד.....חוץ מאלפי תודות על כך שנולדתי עם ראש מעוות
אני, בניגוד אליך, מעדיף לא לשהתשמש בקללות וגידופים, אך רק אומר שהייתי מצפה מאדם ממוצא בגיל 20 להבין עניין פשוט שכזה.

demoloc

New member
נעביר את זה בעובדה אחת פשוטה

שינוי כלשהוא בהיסטוריה של אחד מאלפי האנשים שאחראים ישירות להולדתו (אבא ,סבא ,סבא רבא ,אמא סבתא וכו') אם אחד מהם היה זז תזוזה אחת שונה אז הזרע שהיה אחראי על יצורו לא היה אותו הזרע גם הזרע שניבחר הוא אחד מכמה מילאירדים , והסיכויים שאוו זרע היה נבחר שוב שואפים ל0 , ככה שכל שינוי , טוב או רע בהיסטוריה , כ-ל א-ח-ד! ,הוא לא היה נולד. חוץ מזה, את יודעת לכמה תינוקות אחראי היטלר!? אחרי מלחמת העולם השנייה חיילים חזרו הביתה ואז בא אפק שקוראים לו "בייבי-בום" מוכר לך? זה שהמון אנשים מולידים ילדים. תופעה דומה חלה גם בארץ אחרי כל אחת ממלחמותיה הרבות , ככה שללא החמאס, ג'יהד,עיראקים , מצרים וכו' , הוא,אני ואת כניראה לא היינו נולדים. הכרה בעובדה זו הופכת אותי לשהיד? נ.ב גם אני בן 15! , זה לא נוגד את העובדה שאני והוא (מתן,כן?) מפגינים הרבה יותר אינטילגנציה ממך. ורק מילה אחרונה , (*מוציא לשון*)

אז אני לא מבינה מה הפואנטה שלכם

טוב, נגיד שאני מסכימה איתכם (למרות שפיתחתם תיאוריה מוזרה ומעוותת שכזו), וגם כדי לא לריב, אבל למה אתם כ"כ מהללים את היטלר? אתם שמחים שהוא ביצע את השואה כדי שתיוולדו?

qet1

New member
אולי תפסיקי להתלהם?

את מוכנה להראות לי דוגמא אחת (ציטוט+לינק) שמראה שאני(או מישהו אחר שהגיב בשרשור הזה) הילל את היטלר? הפוטנה, כפי שהסברתי כבר בהודעתי הראשונה בשרשור זה היא כזו: טענה: "אם יש דבר שבלעדיו לא הייתי קיים זה לא בהכרח דבר טוב" הוכחה: יש דבר שבלעדיו לא הייתי קיים (היטלר) ובכל זאת הוא הדבר הנורא ביותר שקיים. מכך נובע: אם יש משהו שבלעדיו לא הייתי קיים זה לא בהכרח דבר טוב(זה יכול להיות גם דבר נוראי). מש"ל. מסקנה:סדגש| אם בלי האמונה באלוהים עם ישראל לא היה קיים זה לא בהכרח אומר שהאמונה באלוהים היא דבר טוב. זה הכל, דבר כל-כך פשוט, מקווה שעכשיו סוף סוף הבנת ויותר מכך אני מקווה שתלמדי לדבר בלי להתלהם ולקלל ובמיוחד שתלמדי להקשיב.

אתם כל הזמן מדגישים את העניין הזה

זה אומר שמי שקורא את הודעותיכם מסיק מכך דברים חיוביים? אני חושבת שהאמונה באלוהים רק עזרה לנו.

qet1

New member
לא הבנתי את השאלה

תוכלי להסביר בצורה יותר ברורה?

כן

התכוונתי שמה שאנשים מוציאים מהפה יכולות להיות לזה כל מיני השלכות לא תמיד חיוביות, כמו במקרה שלנו. איזה יתרון הפקנו מהתגובה של האנשים כאן? כלום! רק סכסוך..! לכן צריך לחשוב טוב טוב לפני שכותבים או אומרים משהו. אתה מסכים?

qet1

New member
נאה דורש - נא מקיים../images/Emo70.gif

כל ה"סכסוך" התחיל בגלל התגובה הזו שלך. הוא החמיר בגלל שאמרת את זה. ויותר מכך בגלל מה שאמרת כאן. אחר-כך בכלל התחלת להשתולל: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=938&msgid=29387045 לעומת זאת, כל התגובות שלנו נועדו רק בשביל להסביר לך משפט אחד קטן ופשוט שמבחינתי היה מספיק בו ולא היה צורך להגיב עוד: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=938&msgid=29323580 אני חשבתי טוב טוב לפני כל מה שאמרתי (האמת שחשבתי על זה הרבה פעמים כי אמרתי כל הזמן אותו דבר רק כל פעם פירטתי והרחבתי יותר בתקווה שזה יהיה יותר ברור). האם את עשית זאת?

למעלה