את ממש צודקת אבל, ../images/Emo70.gif
יש פה שתי הסתייגויות שאולי לרוב נפגשות ביחד: הסתייגות ראשונה: זו אולי הנקודה שדייזי העלתה בדיון שלה מולי לגבי השאלה מאיפה מגיעה הא-מיניות. היא כתבה באחת ההודעות שלה - (אני לא זוכרת איזו..) שלא ברור לה מה קדם למה: הא-מיניות לסלידה ממין או ההיפך ואני חושבת שזה לא משנה. א-מיני הוא אכן מה שכתבת. מסכימה עם כל מילה. אם מישהו 'הפך' לא-מיני, הוא עדיין א-מיני. בכלל לא משנה מה הפך אותו לכזה. אם מישהוא שונא/נגעל וכו' מסקס, ועושה פעולות כאלו ואחרות, כדי לא לחוש משיכה מינית שתוביל אותו לאקט שהוא סולד ממנו כ"כ, הוא בסופו של דבר א-מיני. זו דעתי. הסתייגות שניה: אני חושבת, ויתקן אותי AL212 אם אני טועה, שמה שהוא מנסה לומר, זה שלא חייבים להיות חסרי משיכה לחלוטין! כמו שמנסים הרבה פעמים לטעון כאן בפורום. מאחר ומיניות היא סוג של סקאלה (ואני מקווה שלפחות על זה מסכימים, כי ראיתי שהרבה הסבירו ככה את הא-מיניות), אז גם אנשים עם דחף מיני נמוך ברמות כאלו ואחרות, ירגישו קרובים יותר לא-מיניים ויבחרו להגדיר עצמם ככאלה. אני יחסית חדשה כאן, אבל מההודעות והוויכוחים והמעט שקראתי בהיסטוריה של הפורום, נראה שבעבר לא היתה כאן קבלה של אנשים כאלה ועכשיו יש כאן קבוצה קטנה כזו. בכלל, אני חושבת שכל אדם שמחפש זוגיות, חש משיכה כזו או אחרת. אחרת, הוא לא היה מחפש זוגיות או לחילופין לא היה משנה לו מינו הביולוגי של בן הזוג. העובדה היא, שאפילו את, מחפשת קשר ודווקא עם גברים. זה מעיד על כך שיש משהו בגברים שמושך אותך שאין בנשים. זו משיכה מינית. היא כ"כ קטנה ומזערית, שאת לא חשה הרבה מעבר לרצון להיות עם מישהו, אבל היא עדיין קיימת. אני אישית, חושבת שסקאלת הא-מיני והא-רומנטי שנוטים להפריד בניהם כאן, משולבות אחת בשניה בצורה כשו או אחרת. לדעתי א-מיני סוג א' א', יהיה בהכרח גם א-רומנטי. בכל מקרה, ברור שלכולם יש מקום בפורום, משום שאנשים כאלה, גם אם יש להם עדיין משיכה מינית, לא חשוב באיזו רמה, ירגישו הזדהות עם הרבה דברים שנאמרים כאן וירגישו שכאן יש אוזן קשבת לרתיעה/סלידה שלהם ממין, וזה מה שחשוב. בכלל, נראה לי שיש פה הסחפות עם כל נושא ההגדרה ותחושה כאילו יש כאן תחרות על הבכורה. בגלל התגובות כאן בפורום שיצרו תחושה של מאבק על הבכורה, המצאנו הגדרה חדשה: א-מיני סוג ב'... שבעיני, מיותרת לחלוטין..