נר|שבת שלום-שרשור ערב

snake2000

New member
את באמת חושבת שכל ההודעות האלה משפיעות?

מי מכל האנשים שפה ורצה להצביע אחרת יתחיל להוציא כסף על מישהי שהוא לא מתחבר אליה?

puma141

New member
אם ההפקה הוגנת אז אורטל או קרן זוכות.אורטל

מובילה בכל הסקרים הלא משוחדים. אני חושבת שההפקה עכשיו שוקלת אם להיות כנה או לזייף בכל זאת. כי המשחק וההפקה מכורים לאיתן ודניאל

snake2000

New member
אורטל או קרן?רק לא דניאל?ההפקה בחרה בדניאל?

אהלן אהלן. ברוכה הבאה פומה.
היה משעמם פה בלעדיך. על מי את שמה כסף? על אורטל או על קרן?

snake2000

New member
לדעתך ההפקה צריכה לקבוע? לא הסמסים?

לא משנה כמה סמסים שולחים הפקה הוגנת צריכה לתת לאורטל? למה שיבקשו לסמס? שיתנו לאורטל את הפרס בלי סמסים.

noaxxx

New member
מישהו מקשיב במקרה לנאום של ביבי באו"ם?

עם כמה שאני לא סובלת אותו, איזה נאום, כל הכבוד לו.

poseidon111

Active member
אם יש דבר אחד שהוא יודע לעשות היטיב,

זה לנאום. הוא ,אבא אבן ובגין היו מגדולי הנואמים.גם הרצוג כמובן (האבא,לא הבן הפטיט שלו).

noaxxx

New member
../images/Emo13.gifאני מודעת לזה, ובכל זאת..

הנקודות שהוא העלה לגבי התנהלות המליאה נגד ישראל לאורך השנים.. הכניס להם קצת מתחת לחגורה, וגם ההתייחסות שלו לגלעד היתה חשובה וטוב שהגיבו לדבריו בנושא הזה במחיאות כפיים.

sivan1237

New member
אכן לא ברור איך האום שוקל לתת מדינה

לאנשים שמחזיקים 6 שנים חייל בשבי בלי שום סיבה.. אלו לא בני אדם נורמלים.. מצד שני גם לאיראן יש מדינה אז..

יאפ.. ואיזה הבדל בינו לבין אבו טיזי

ההוא יושב ותוקף את ישראל בדברי ארס.. והשני? בכיוון אחר לגמרי.

קודו לביבי 5555555 קידות, הוא ניפלא

היחיד מבין כל הפוליטיקאים בארץ וגם בעולם שיודע לנאום, כל הככוד לו על הנאום שנשא אמש, הכניס אותה לעורכי ישראל, וכן אני לא שמאלני , אני מתעב את השמאלנים. חברי הערבים.

חחח פטיט, לי הוא מזכיר את התינוק של במבה

לנאום הוא יודע מצויין. אבל אני לא מבינה למה דנים בנושא כל כך לא חשוב כמו ביבי והנאום באומ... כשגב יושב בארוחה המפוארת שארגנו להם, ובמקום להיות שמח, מבטו נוגה, מהורהר, כמעט עצוב.

snake2000

New member
אני מתעצבן שכולם בעדם

מעצבן אותי לשמוע שכל האום בעדם ובלי ווטו אין לנו סיכוי. אני לא יכול לשמוע את ביבי והאום ביחד.

למעלה