נר|שבת שלום-שרשור ערב

דקל69

New member
איןן גם הפרשים ענקיים בסקרים בכדי שנוכל

להצביע לפיהם (מלבד של הפייסבוק בוואלה וכבר למדנו ששם ישנם הרבה זיופים). בסקר בעונה של אלירז הוא הוביל ב- 49% וגם ג'קי הוביל בהפרש די ניכר על ליהי,, ביחס אליהם בסקרים האלה ההפרשים הם מזעריים. וחוץ מזה בעונת שפרה-בובליל הסקרים ברובם הצביעו על נצחון של בובליל עם סיכוי קטן יותר לשפרה להצמד אליו (השאר היו מהרחק), כך שלא תמיד הסקרים משקפים ובטח לא בפערים יחסית נמוכים.

snake2000

New member
הסקר הזה לא שואל בכמה כסף אתה מסמס

בן אדם אחד שמצביע לדניאל יכול לשלוח 800 סמסים וזה חוקי לגמרי ובלי רמאות. אני נספר בכל הסקרים אחד אבל אני כמעט כמו 300 מצביעים של דניאל. באותה שיטה יש מצביעים אחרים שלא נספרים נכון בסקר. תצביע למי שאתה אוהב וזהו.

efrat800010

New member
../images/Emo127.gifאורטל מובילה תמיד חייבים לסמס לאורטל

ולגרום לה לזכות

KEEK

Member
יכול להיות שאת צודקת סיון..

אני זוכר אותו עוד מהתקופה לפני שנעצר לא יודע מה הסיפור שלו היום אבל הבחירה בדניאל היא לא רק בגללו.. אני מאמין שלקראת הסוף אורטל תאבד כוח מול דניאל כי לדניאל יש את איתן ובסופו של דבר יש תחושה שבגמר זה יהיה רק בין הזוגות

KEEK

Member
אגב, הוא גם נותן ספויילרים ממש בלעדיים

על השרדות אולסטארס אז אני מניח שתעלה העונה הזאת, נדע אם עבד עלינו כל שבוע בקשר להצבעות של הדור הבא. זזתי להורים שישי מהנה לכולכם
שמרו על הבית

דקל69

New member
שבת שלום, תיהנה ../images/Emo140.gif

על איזה בית לשמור? על הוילה או על הצריף

snake2000

New member
אני לא חושב שרייף המאירי אידיוטים לא לראות

מה שהוא כותב. אם הם לא עשו שום דבר אתה יכול לחשוב בעצמך מה זה אומר.

sivan1237

New member
בדיוק.לכן הזוי שמאמינים לו כאן

האמת שיש גם הבדל גדול בין הניסולים של שני האגוזים:)

snake2000

New member
האמת שעלי זה לא משפיע. אני בשלי.

בעוד יומיים נראה אם הוא צדק. בתוכנית הגמר מפרסמים את התוצאות הסופיות.

sivan1237

New member
אה באמת? מה אמרו את זה?

הוא תמיד יכול לטעון שהשתנו התוצאות בישודר הגמר..

sivan1237

New member
בעקרון אתה צודק..אורטל איבדה כח רב

מעצם התחרות שהיא כבר לא אינדיוודואלית..(דבר שלחלוטין לא הוגן כלפיה אבל סיפור אחר) אבל אני קוראת תגובות של אנשים שממש מתייחסים לפרסומים האלה לדברי אלוהים.. כאילו ממש נכנסים לבאסה שזאתי עקפה את השנייה..ולקרן שמובילה.. כאילו זה בסהכ מובסס על סקרים, אני לא מאמינה שאותו בן אדם שוב יסבך את עצמו. ואם יש מישהו אחר,אני מניחה שההפקות הרבה יותר זהירות לגבי אבטחת המידע שלהם בעקבות מה שהיה אז.. בכל מקרה שבת שלום ובונפטיט:)

efrat800010

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifסיוון את צודקת גם אני כתבתי לקיק

שהסקר לא אמין בכלל ולא להאמין לו מישהו שאני מכירה סיפר לי על זה שזה לא נכון וסתם מנסים להטות את קולות המצביעים אני עם אורטל הבחורה שמעולם לא הועמדה להדחה וקיבלה הכי הרבה תמיכה ואהבה מהקהל לאורך כל הדרך ואף הובילה בסקרים ליבי והצבעותיי איתה!

דיי3

New member
רינתי, לאורטל. אם את מצביעה. אני סמסתי לאורטל

כל התקופה, בסכום לא מבוטל, אחרי שהבנתי שיש אפשרות לרמות בסמסמים בוואלה, אני כועסת על עצמי. כי זו מניפולציה לא לגיטימית ויוצא שאני סתם מעשירה את המפיקים וזו לא היתה כוונתי.

למעלה