נר|שבת שלום-שרשור ערב

snake2000

New member
יש מצב רציני שהם זוכים בלי לסמס

לפי מה שאני רואה עכשיו הסיכוי שלי לא גדול. אני עוצר ב800 ומוסיף את ה400 שהתחייבתי ומחכה להפתעה. קרן וגב קופצים בתוכנה של וואלה.

sivan1237

New member
יש לי שאלה-

למה הפורום הזה ממש אבל ממש מאמין לאגוז צרפתי? הבן נתפס לפני שנה ונפתח נגדו תיק במשטרה. רוב הסיכויים שהוא על תנאי ושאם הוא עוד פעם נתפס פורץ למיילים של אנשי הפקה בשיטת הפישינג ה*לא חוקית* שלו הוא יישב בכלא..גם חברות ההפקה השונות תבעו ממנו כסף על זה שהרס את הצפייה/באז וכו'. רוב הסיכויים שמדובר באגוז מתחזה.. לדעתי הוא לוקח סקר(של וואלה) ומצמיד לו מספר רנדומלי.. כי בשבוע שאורטל הייתה שנייה הוא גם כתב שהיא שנייה..והפלא ופלא עכשיו היא שלישית כם בוואלה וגם אצלו

snake2000

New member
כי עד לגמר לא היתה סיבה להצביע לדניאל

לא היתה סיבה לזרוק כסף על דניאל כי ידענו שאיתן יחזיר אותה. שמרנו את כל הכסף לגמר.

דקל69

New member
נכון, זה היה גם השיקול שלי ביחוד שכתבו פה

שאיתן מתכוון להעיף את אורטל אם תהיה מועמדת, למרות שלא האמנתי שזה יקרה כי אני ראיתי אותו ממש מנסה להוציא מאורן מידע ולהראות לו שאם יש שמץ של סיכוי לקשר בינו לאורטל הוא לעולם לא יחשוב להוציא אותה על חשבון מישהי אחרת ואורן תמיד התחמק מתשובה ואפילו נתן לאיתן את ההרגשה שלא ישמור עליה בגללם, לבסוף התברר שאיתן בכלל לא התכוון להוציא אותה וחשב שמגיע לה להתמודד בגלל התמיכה שקיבלה שבוע אחר שבוע מהבית ובכל זאת פחדתי שיש מצב שהיא לא תהיה חסינה ותהיה אפשרות להעיף אותה. חשבתי ואני עדיין משוכנעת שגמר מגיע לאורטל (בטח לפני אתי וליהי) ולכן לא טרחתי לחשוש למעמדה של דניאל. כרגע השאלה העומדת היא תאכלס למי אני רוצה לתת את המליון (במסגרת האפשרויות שלי ומה שאני מוכנה להשקיע) ולכן ההתלבטות, אני אשמח בזכיה של שתיהן (דניאל ואורטל) אך מבחינתי אני רוצה שדניאל תזכה וזה כנראה השיקול שיעמוד לפני אם אצביע שוב.

snake2000

New member
תצביעי לאורטל. את לא מחויבת להחלטה

מי שרוצה מקבל את ההחלטה ומי שלא רוצה מצביע למי שהוא רוצה. אם הם היו מחליטים להצביע לאורטל אני עדיין הייתי מצביע לדניאל.

poseidon111

Active member
כמו שכתבתי.לסקר אין משמעות עבורי.אני מצביע

למי שאני רוצה שיזכה.

JasPoint

New member
../images/Emo45.gif כך צריך לעשות

מגעיל אותי שאנשים משתמשים בנתונים פיקטיביים כדי להטות את ההצבעות של גולשים תמימים.

adiyon2

New member
הסקר מלכתחילה לא נכון, שואלים בו

מי ינצח בגמר הדור הבא ולא למי אתה מצביע, כך שיכול להיות שאטני תומכת ומצביעה לאורטל כשלמעשה אני חושבת שקרן וגב ינצחו בגמר. הסקר מוטה ולא נכון, עפ"יו אי אפשר לדעת באמת כמה מצביעים לכל אחד.

למעלה