נר|שבת שלום-שרשור ערב

KEEK

Member
נכון יש החלטה לקבל ../images/Emo9.gif

דיברתי על זה מקודם עם נועה היא גם מהתלבטים.. ראיתי שאגוז פירסם שדניאל עקפה בהרבה את אורטל אז כנראה שהכי כדאי לתת לדניאל

KEEK

Member
התכוונתי לאגוז צרפתי, לא הסקרים

אגוז צרפתי כבר שנים מוכיח את עצמו.. הוא לא חדש בעניין הזה של חשיפת הצבעות ונתונים מתוכניות ריאליטי

דקל69

New member
נדמה לי שהוא היה גם הראשון שחשף את

תחזית הגמר של השרדות אולל סטארס כולל השאלות, התשובות והכוונת הזוכה ע"י ההפקה. דבר אחד מוזר לי - ההפקה לא רק חובבנית, מוטית, מתוסרטת, מכוונת ושקרית, הכי גרוע שניתן להדליף ולגלות פרטים על הצבעות, מצב קיים וכדומה בכל רגע נתון, מי מפקח ועומד מאחרי המערכת של הערוץ? זה במידה והנתונים אכן נכונים, לפי הראיה שלי יש הרבה בנתונים. בהצבעה קודמת קרן זכתה ב- 22.000 קולות בתוך פחות מיומיים ולכן יש מצב שהפעם ביומיים היא הכפילה כי זה הגמר והזדמנות אחרונה להצביע, כנ"ל לגבי דניאל ששילשה קולות ואורטל שהעלתה מעט כי אין עוד מישהו להצביע עבורו (בן זוג) מלבדה. לומר את האמת הפער הוא לא כ"כ גדול, זה היה טרם השידור של אתמול וטרם הגמר, השאלה איזה שידור מתכננת לנו הגמר בראשון ההפקה ועל מי ישימו פוקוס - אני מאמינה שמי שלא סימס עדיין כן יסמס (בכסף) ביום הגמר תוך כדי השידור ולפי הצגת הפרק.

adiyon2

New member
צליל, תראי אי לא יודעת אם הם מדויקים

אבל ההרגשה היא בהחלט שקרן מובילה. לכן כדאי לחזק מועמד אחד שאנחנו תומכים בו. המטרה העיקרית שלי היא שקרן לא תזכה

snake2000

New member
אני לא מבין מה אתם מתבחששים על 3 סמסים

אתם כולה 3 אנשים. נועה קיק וצליל. כולה 9 סמסים. ב100 השקלים לדניאל שאני משאיר לעצמי בגמר 3 אנשים לא משפיעים. אם אורטל תחכה ל9 סמסים שלכם היא תצא מקום רביעי. אם אתם לא הולכים לשים כסף רציני אתם סתם מתבחששים על ריק.

KEEK

Member
זה בדיוק מה שבאתי לכתוב חחח

אנחנו מדברים על זה כאילו נשפיע בכלל..
אבל נו שיהיה..

KEEK

Member
../images/Emo45.gif

יאללה דניאל וזהו. אנסה להצביע ממס' יוזרים.. נראה.. אשתדל כמה שיותר

דיי3

New member
סנייק, זה לא 3, צליל סיפרה שהיא יודעת איך

לסמס דרך וואלה, כמה שרוצים. לדעתי זה מראה כמה הסמסמים שלנו שווים. אני לא מסמסת אפילו בשקל.

snake2000

New member
אני חושב שצריך לעצור את ההצבעות במחשב

אם מסמסים בכסף זה ישר אבל במחשב יש אפשרות לרמות וזה לא בסדר.

webguy

New member
ההצבעה המסיבית בזמן השידור ..!!

יש מי שמחכים לרגע האחרון ... ולכן בעת גמרים יש קריסות וטענות של אנשים שסימוסים שלהם חזרו ..!!

adiyon2

New member
זה מה שאני אעשה

ועוד היום כדי שלא יסגרו לנו את האופציה ביום ראשון

KEEK

Member
למה שיסגרו את האופציה ביום ראשון?

לא עדיף לחכות לראשון בבוקר/צהריים? אולי אגוז שוב יעלה נתונים..

adiyon2

New member
אני חוששת שיהיו עומסים כמו באחת הצבעות

שלא הצלחתי להצביע.

KEEK

Member
טוב נלך על דניאל וזהו?

מה שתחליטו אני אתכם מבחינתי גם אורטל וגם דניאל ראויות

למעלה