"נשואים טריים"

"נשואים טריים"

לכל מי ששמו לו את הטבעת
לאחרונה, מיועדת הפעילות הבאה שלנו...
חדשים מול ותיקים,נשאל שאלות ,נענה תשובות,נשתף,נתלונן ונספר על התקווה,השינוי והניסים...
חדשים - מי שרוצה לעשות טבעת או שעשה בזמן האחרון(עד חצי שנה)
ותיקים - מי שאחרי שנה וחצי או פחות אבל רזה סכום רציני.
"בשידור חי"
ביום שלישי בשעה 21:00 (מי שלא יכול ובכ"ז רוצה..מוזמן להשאיר לי מסר ונראה אולי נשנה..)
והכי חשוב
בעלי ותק של שנה וחצי- שנתיים יקודמו בברכה ענקית ...

המשך הכנה לפעילות במודעה הבאה...תהיו שם!

אופירA

New member
מנהל
כמובן, לא יודרו שרוולים/מעקפים!

אבל כיוון שכמות השרוולים/מעקפים כאן קטנה מאוד, כוונה הפעילות בעיקר לטבעות שבהן טריים צריכים הרבה עזרה של וותיקים.
שרוולים שמעניין אותם להשתתף יכולים להצטרף, רק כדאי ששרוולים ידברו עם שרוולים וטבעות עם טבעות (אלא אם כן מדובר בנושאים משותפים, כגון התמודדות רגשית, עם חברה ומשפחה וכד'). אז תשימו לב מי שרוול, מי טבעת, מי וותיק, מי צעיר וטרי.

ליבי, השרוולה הוותיקה ביותר, שאלה על מה הפעילות.
אז... זה סוד! כי גם אני לא יודעת...

ליבי3617

New member
אני לא אוכל להגיע לכאן בשעה היעודה

כי... אני צריכה ללכת להשלים קניות מתנות חנוכה לאחיינים ואחר כך לחדר כושר.
אז אם זה בטווח שלי בין לבין, אני אסתכל.
אם לא, נתראה מאוחר מאוחר בלילה.

יוצאים לדרך...

היום נעשה שיח בין חדשים לותיקים.
כמו שיש לותיקים מה לתת לחדשים גם ההיפך נכון.
גם לחדשים יש מה לרענן ולחדש ולהתחבר מחדש..
והשאלה הראשונה מופנית לכלם :
למה דוקא טבעת?

דווקא טבעת (;

טבעת כי יש לי שליטה בירידה ורמת ההגבלה, טבעת כי אני אוהבת את הקצב האיטי שאפשר לי להפנים הרגלים, טבעת כי הניתוח עצמו קל יותר והפיך, טבעת כי היא שוטרת לאורך שנים רבות.

אבל את כל הדברים האלה לא ידעת לפני

הניתוח ,אני צודקת?
אני למשל,עשיתי טבעת כי זה היה נראה לי הכי פחות פולשני..

ברור שידעתי לפני הניתוח

גם כי הכרתי מנותחים, וגם כי קראתי המון המון המון בפורום וידעתי היטב לקראת מה אני הולכת

אצלך זו הסיבה היחידה?

לא הכרת את החיים עם הטבעת לפני שעשית את הניתוח? זה אמיץ מאוד בעיני

ריקי ח5

New member
בחרתי דווקא בטבעת כי

זה פחות פולשני ניתוח ממש פשוט וסוף סוף יש משהו שיכול לאותת לי זהו את כבר שבעה הרבה לפני שכל הקיבה מלאה לגמרי

ריקי ח5

New member
גם אני רציתי משהו לא פולשני ללא סיכון

יש לי גם ילדים קטנים וכמובן שהכרתי בחורה שעשתה שרוול באופן פרטי והיום כבר חזרה לדיאטות כאילו כלום כמו פעם חזרה להיות שמנה

היה לפני כמה שנים סיפור על בחורה שעשתה שרוול

נראה לי בבי"ח בחולון שנפטרה בגלל הניתוח והיו באותו בי"ח עוד שתים
נדמה לי עם אותו סיפור וזה כן הרתיע אותי.

קוביd1

New member
ריקי ח 5

כמו שאני כותב כל הזמן ניתוח טבעת שרוול מעקף משמש כלי עזר לירידה במשקל ,אפשר לרמות כל ניתוח ,גם בשרוול יש כישלונות והרבה ,גם בטבעות יש כישלונות ,ומי משספר שהכל ורוד לא אומר את האמת .

קובי

קוביd1

New member
סיכונים בניתוחים

מיכל בכל ניתוח יש סיכונים ,בהרדמה ובניתוח עצמו ,ברור שככל שהניתוח מסובך יותר הסיכונים גדלים .

טליוגם

New member
דווקא טבעת:)

הליך כירורגי פשוט יחסית הפיך והכי חשוב בשליטה שלי :) אחרי סקירה של כל האפשרויות כולל בלון לחצי שנה הבנתי שבכל הליך אני מתבקשת לעשות שינוי תודעתי אז בחרתי בהליך פשוט לגוף ולנפש:)

טוב, כמו כולם.

כמה שסבלתי מהשומן,
עדיין מאד מאד אהבתי את עצמי ;)
לא רציתי למות, ואפילו לא לכאוב,
חיפשתי את הניתוח הכי קל, הכי פחות כואב,
ולאחר קריאה, הבנתי שהטבעת מתאימה לי.
אנחנו מסתדרות יופי.
היא מגבילה אותי בזמנים ובמקומות הנכונים.
ומה שהכי כיף איתה, שאני יכולה לטעום מהכל, אבל מעט מאד!
חוזרת בסוף אירוע או מסיבה בתחושה
שלא הפסדתי כלום!!
וזה שווה את הכל,

שאלה לכלם

מה הפלוס של הטבעת ומה המינוס שלה?
לדעתי המינוס - הירידה האיטית , השתנות ההגבלה לפי שעות היום,הקושי להגיע להגבלה ה"אידאלית"
הפלוס - פחות "כירורגי" מניתוחים אחרים והחלק הטוב ביותר - ההגבלה נשארת קבועה לאורך שנים וכן מתכוונת לפי בחירה.

עונה

המינוס הוא הדלקות בושט שבגללן צריך לפתוח ואז התהליך מתארך (כך זה אצלי לפחות), עד שהגעתי להגבלה מעולה הדלקת הגיעה ומאז אני רק פותחת אותה ואני מתבאסת על זה מאוד.
הפלוסים כתבתי למעלה (;

קוביd1

New member
שלום לכולם

עשיתי טבעת בשעתו את הטבעת ,האמת שלא היה את השרוול ,שהוא ניתוח חדש יחסית ,גם היום שיש אפשרויות נוספות ולאור הניסיון שיש לי הייתי עושה טבעת ,דבר חשוב שהניתוח הפיך ,ולא כמו בשרוול חותכים 80 % מהקיבה
לשמחתי אני לא מתעסק עם הטבעת כבר 10 שנים לא פותח ולא סוגר

קובי

אופירA

New member
מנהל
בזמן שעשיתי את הניתוח שלי היה כבר שרוול

אבל לא היה נפוץ, לא היה מוכר - בוודאי לא לי.
היה לי חשוב ניתוח לא מסוכן, ושמכירים אותו הרבה אנשים הרבה שנים.
קראתי הרבה על כל החסרונות של הטבעת, כי רציתי לבדוק אם הם מהווים עבורי בעיה (וגם כי מעט המשורוולים באותה תקופה ציירו אותה באור מחריד במיוחד, והיה שווה לבדוק).
בסוף ראיתי שהניתוח הזה מתאים לי.
היו כמה מומחים בפורום, שהיום כבר לא נמצאים, ולמדתי מהם ה-מון. פטנטים, כללים. כל מה שאני יודעת היום.

עכשיו השאלה אם היום כשהשרוול נפוץ, אם הייתי מעדיפה טבעת או שרוול.
אני חושבת טבעת. כי חשוב לי ניתוח לא דרסטי, קצר, לא מסוכן יחסית.
הירידה המהירה מאוד בהתחלה, בשרוול, לא מתאימה לנפש שלי. אני צריכה הדרגה, תהליך איטי. בשבילי זה יתרון. ברור שיש רבים שהירידה המהירה של השרוול היא יתרון עבורם. לכן חשוב לי שכל אחד ילמד את שני הניתוחים, ואם צריך אז גם מעקף קיבה, לפני שהוא מחליט על ניתוח שמתאים לטבע ולהרגלים שלו.

למעלה