נשיא המדינה הבא - מה דעתכם

bhnadav

New member
נשיא המדינה הבא - מה דעתכם../images/Emo35.gif

בבורסת השמות יש מספר מועמדים. מה דעתכם? מי הפייבוריטים שלכם? א. שמעון פרס (המועמד הנצחי). ב. רובי ריבלין (פועל בקדחתנות לבחירתו וכיום המועמד המוביל). ג. קולט אביטל (הודיעה שתתמודד). ד. פואד בן אליעזר (מתלבט, כנראה שלא). ה. פרופ' אמנון רובינשטיין (הוזכר ע"י אמנון אברמוביץ' כמועמד כביכול של אולמרט וקדימה). ו. מיכל מודעי (הוזכרה כמועמדת). ז. הרב לאו (הוזכר באופן רציני כמועמד מטעם אולמרט). ח. בנימין נתניהו (יעל גבירץ הציעה לו ב"ידיעות אחרונות"
). ט. אהרון ברק ("תשכחו מזה").

גילה קצב ../images/Emo3.gif

האמת שמאז שמשה קצב נבחר לנשיא המדינה המוסד הזה איבד כל רלוונטיות בעיני. לפי דעתי צריכים לשים אותו בהקפאה לעשר שנים עד שייעלם הכתם ותיעלם הבושה שהנשיא החרמן הביא למוסד הזה ואולי אז לבחור אדם ראוי.

עכשיו ברצינות אני חשבתי שעוד לפני

הפרשה הזאת היו צריכים לבטל את המוסד הזה כי אין לו שום חשיבות וזה מוסד שזולל 35 מיליון שקל בשנה צריך ליסגור אותו כי אין לו שום השפעה ואם צריך מישהו שילחץ ידיים הגביע המדינה אני ממליץ על מיכל ינאי או מיכל זוארץ

trigotrigo

New member
מתי פורסמו הדברים הבאים:

תוצאות החקירה, וגזר הדין של הנשיא קצב?

mean girl 16

New member
אני קיבלתי רושם

שהמתלוננת היא סתם מופרעת בנפשה. אבל זה כמובן רק הרושם שלי..

אחת שפורצת לבית שהיא ישנה בו..

וגונבת לעצמה את התיק היא כנראה לא מסודרת בראש.. אני מאמין שבסופו של דבר הנשיא אולי השתעשע עם אותה בחורה אבל נפל על הבחורה הלא נכונה..

בלי קשר לפרשה הזו

כבר מהיום שהוא נבחר אני חשבתי שהוא הבנאדם הכי לא מתאים וזה רק הוכיח לי כי המוסד הזה מיותר. במיוחד הדרך בה הוא נבחר - בגלל משחקים קואליציוניים והורדות ידיים בין ש"ס לראש הממשלה אהוד ברק, נבחר לנו נשיא שכזה.

התפרסם שמדובר באם חד-הורית

שנוצלה ע"י חבר של קצב, בעל תחנת דלק, לקצב כשפחת מין ובתמורה לזה הוא סידר לה עבודה בלשכתו וככה דאגו השניים לפרנסתה ולכל הייתר. אם הפרטים נכונים אז פשעיו של קצב חמורים ממה שנדמה בתחילה.

trigotrigo

New member
היא סתם מוזרה, והנשיא סובל מזה

הטרדה פמינית לשמה. למה כל איש ציבור צריך לסבול התלוננות על הטרדה מינית? אני מאמין שחל מהמקרים אכן נכונים, אבל כולם?

הנשיא 'סובל' כמו כל העבריינים

כמו שהמושחתים והעבריינים בכוח בצמרת של קדימה 'סובלים' כשמעשיהם מתגלים. באמת צריך להניח להם לעשות ככל העולה על רוחם - אבל לא על חשבוננו.

trigotrigo

New member
הנשיא חף מפשע עד ש, ואם, תוכח אשמתו

עד להכרעת בית המשפט, אתה לא יכול, ואסור לך, להתייחס אליו כאשם.

אנחנו פה לא בבית משפט

אלא בפורום ציבורי. בשבילי הוא עבריין גם אם אין פס"ד משפטי סופי בעניינו. ייתכן שחלק מהעיסקה שתביא לסילוקו תהיה הענקת חנינה ע"י הנשיא שיבוא אחריו כמו במיקרה של ניקסון, או כמו במיקרה של קו 300, מבלי שבכלל יהיה משפט. חוץ מחסידים שוטים כמוך אף אחד לא מאמין בחפותו.

trigotrigo

New member
זה חבל מאוד, אם ככה.

אם אתה לא מסוגל לממש עקרונות בסיסיים של משטר דמוקרטי לגבי אחרים, אל תצפה שהם ימומשו לגביך. אל תקרא לי חסיד שוטה, חבל שתעשה מעצמך צחוק.

תלמד שלא כל דבר מגיע למשפט

בייחוד בדרגים הגבוהים. יש פושעים שמתים לפני שפיטתם והרשעתם, יש כאלה שאין מספיק ראיות נגדם מכל מיני סיבות. להזכירך: אל קפונה הורשע רק בעבירת מס, אך מעולם לא ברצח. ע"פ הקריטריונים שלך הוא היה בסה"כ עבריין מס. אם ניקח את הקריטריונים שלך עד הסוף אז גם פושעים מהקליבר של היטלר וסטאלין היו חפים מפשע.

trigotrigo

New member
אתה משווה את קצב להיטלר?

אני לא. אל תעשה ספינים לדברים שאני אומר. אל קפונה, היטלר וסטלין, אינם, לא היו ולא יהיו אזרחי מדינת ישראל, כך שזה גם לא משנה לי. קצב הוא אזרח במדינת ישראל הדמוקרטית והנאורה (אף על פי שתרבות הדיון שלך מראה מציאות קצת שונה, וחבל), ומתוקף כך הוא זכאי למשפט הוגן ככל אזרח אחר. זה אומר שעד שייפסק גזר הדין שלו, לך אין זכות להחליט בשם חבר השופטים.

אל תפגין את כסילותך יותר מדי

ואל תייחס לי ברשעות דברים שלא אמרתי. כתבתי במפורש שאם ניקח את דבריך 'עד הסוף', אז אל תספר לי על השוואה בין קצב להיטלר. ניסיתי להסביר לך באופן ענייני שיש רמות דיון שונות ורמת הדיון במשפט פלילי איננה היחידה כדי להוציא על מישהו *פסק דין ציבורי*. גם וייצמן 'לא הורשע' "במדינת ישראל הדמוקרטית והנאורה", אבל העדויות נגדו היו מכריעות. גם אהוד יתום 'לא הורשע'. במיקרה של קצב העדויות המצטברות הן באופן ברור נגדו, השאלה היא רק מידת הפשיעה שלו. גם ההסברים של פרקליטיו מגוחכים, TO SAY THE LEAST. אף אחד כבר לא מדבר על חקירה של 'סחיטה' מצד המתלוננת, אלא על עבירות אונס ובעילה בתנאים של מרות. לפי מה שפורסם באחד הפורומים או הטוקבקים יש גם דגימות DNA של קצב, שזה דבר נורמלי לגמרי בנסיבות האלה.

trigotrigo

New member
ואתה לוקח טוקבקים ברצינות?

הרי אתה לא "אחד שמבין"
חבל שאתה בוחר בדרך כזאת, וסוטה מהדמוקרטיה.

גם התגובות שלך הם 'טוקבק'../images/Emo3.gif

יש טוקבקים רציניים ויש שטויות. צריך להפריד את המוץ מהתבן. בזמן המלחמה היתה בטוקבקים הרבה אינפורמציה שהוכיחה את עצמה. גם בפרשת הנשיא יש מידע בטוקבקים שמוכיח את עצמו.

למעלה