נשיא המדינה הבא - מה דעתכם

trigotrigo

New member
כל תגובה שאינה ממקור מוסמך,

נמצאת בגדר שטויות. לא ייתכן שספינים פרסומיים שעושים על דעת הקהל יקבעו את גדר הדין של החשוד.

טשאפק

New member
טוקבקים?! יש גם טוקבקים שעסקו

בתכונותיה המפוקפקות של הנאשמת וגם של עורכת דינה, שמייצגת בדרך כלל משפחות פשע. נטען בין היתר שראשית הסיפור בסירוב להעניק חנינה לבנה של אחת מאותן משפחות. אגב, איזה מין יחסי עורך דין-לקוח אלו, שהלקוחה לנה בבית עורכת דינה? ומה פשר הפריצה המסתורית? היו טוקבקים שטענו שזה היה טריק. אז למי להאמין? מבחינתי, לא לזה ולא לזה.

טשאפק

New member
סליחה?

אני איני חסיד של קצב אבל בהחלט לא ראיתי הוכחה חד משמעית לכך שעבר את העבירות שמיוחסות לו. אין לי שום בסיס לפסול את האפשרות שהמתלוננת משקרת.

mean girl 16

New member
אני בעד רובי ריבלין.

הוא האדם המוערך עליי ביותר ברשימה הנ"ל.

../images/Emo45.gif

בהחלט איש מכובד, את תפקידיו הוא ממלא על הצד הטוב ביותר, אני מאמין שיש לו את הכוח לשקם את המוסד הזה ולהחזיר לו את יעדו המקורי של יצוג ישראל בגאווה בעולם.

trigotrigo

New member
אני לא מסכים

בתור יו"ר הכנסת הוא קצת הרס את המוניטין שלו, כשבתפקיד שלכאורה הוא ייצוגי ולכן אמור להיות גם ללא התבטאויות לחד או לאידך לגבי הסיעות בכנסת, הוא יצא בצורה קיצונית נגד שרון. יש גבול.

בצורה קיצונית?

אנחנו מדברים על אותו אדם? זה שהוא התנגד לתוכנית ההתנתקות לא אומר שהוא יצא בצורה קיצונית נגד שרון, להיפך הוא היה אחד האנשים המאחים של הליכוד שניסו למנוע את השסע, אני חושב שאתה מתבלבל פה.

trigotrigo

New member
הוא לא ניסה לאחות שום דבר

בתור יו"ר הכנסת הוא התבטא באופן שאינו ראוי ואינו הולם את המשרה שהוא נושא.

trigotrigo

New member
אז אתה סנילי.

גם ההתבטאויות נגד ההתנתקות הן רק מני רבות ש"נפלטו לו מהפה". בתור יושב ראש הכנסת הוא היה צריך קצת לשים לב למהומה שהוא יוצר.

יש לו דיעה, גם כשהוא חבר כנסת,

זכותו לפעול למען האידאולוגיה שלו, בדיוק כפי שגברת איצק עושה עכשיו, אני לא ראיתי בהתנהגותו שום דבר חריג, יש לך לינקים להתבטאויות כאלו? אגב, הייתי ממליץ לך להתבטא בצורה יותר מעודנת.

trigotrigo

New member
יש לו תפקיד,

והתפקיד הזה הוא לשמור על הסדר בתוך משכן הכנסת, לא להפוך אותו לאנדרלמוסיה.

על מה אתה לעזאזל מדבר?

איזה אנדרלמוסיה? רובי רבלין היהי יו"ר כנסת נהדר, עד שלא תציג משהו שסותר את זה.

trigotrigo

New member
הצגתי מספיק דברים סותרים.

זה שאתה לא רוצה לראות אותם, זו כבר בעיה אחרת.

לא הבאתי שום לינק סתם אמרת

שהוא יצא נגד שרון, דבר שהוא בהחלט לגיטימי לחלוטין, הפך את משכן הכנסת לאנדרלמוסיה ושאר ירקות, כשבפועל אף אחד מהם לא קרה, או לא הכוחת שהיה כזה ע"י מקור אובייקטיבי, אני, מנגד יכול לתת לך ציטוט מויקיפדיה: "ריבלין התנגד לתוכנית ההתנתקות, אך הוא לא הצטרף ל"מורדי הליכוד" וקרא בכל הזדמנות לכל הצדדים המעורבים לשמור על איפוק, לציית לחוק ולמנוע קרע בעם. התבטאויותיו כנגד ראש הממשלה אריאל שרון גרמו לקרע בין האישים." וגם לינק לבל תאמר שאני משקר או משהו כזה: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%99_%D7%A8%D7%99%D7%91%D7%9C%D7%99%D7%9F

trigotrigo

New member
כן, תצטט מויקיפדיה...

זה מקור מידע מהימן כשמדובר בדברים ישנים, לא באנשים חיים שמשנים להם את הערך כל דקה וחצי.

למעלה