המשך הדיון בצורה נורמאלית באמת!!!!
"זה ביטוי ולא אני הגיתי אותו, אלא רק התבדחתי שזה ההפך הגמור ממך כאתאיסט, אך שוב לא אני הגיתי את הביטוי טאין שום קשר לשמות גנאי ואם הבנת שיש קשר, אז קבל את התנצלותי הכנה, כי זאת לא היתה כוונתי"- מקבל, סבבה... אבל את חייבת להודות שעצם העובדה שהתייחסת אליי כאתאיסט זו גם טענה לגופו של אדם שלעצמה ולא טענה לגופו של עניין. "אם כוונתך שאתה עושה זאת איתי, אז זאת כבר התנשאות וזה לא יותר טוב, אלא אפילו גרוע יותר"- זו ממש לא התנשאות וחבל שאת רואה זאת כך, זו פשוט דרך להבהיר לך שאני לא מעוניין להוריד את רמת הדיון גם את את משתדלת לעשות זאת "הייתי גם מרצה במכללה בעברי, אך לא כיום, גם כך אני עובדת ב-2 עבודות (אקדמיה ותעשיה) ושוב, לא כתבתי בשום מקום שהייתי מרצה במכללה ולכן שואלת אותך, האם ייתכן שטעית?"- בהחלט ייתכן שטעיתי וגם כתבתי זאת מקודם, אך לא דיברתי על ההווה, אולי כתבת זאת בקומונה (או שזה פורום) של הניו אייג'? "ותראה את השורה שבה יש קישור וגם ציטוט לתגובתך על "כגוזמא/שקר מוחלט" שאנחנו כבר מתדיינים עליו עד הלום שמדבר על חלבונים."- ראיתי, ועדיין... זו איננה האשמה בשקר. לדעתי זו שוב מחלוקת סמנטית. אז אולי נוותר על הפנקסנות? "כפי שכתבתי שתהיה עד לכנותי הרבה ואולי אף תעזור לו, כי כפי שכתבתי לו ממש עכשיו לפני שליחתי את תגובה זאת ש"מטרת הדיון שלי איתך היא לא להראות כמה אתה יודע או לא יודע, אלא אולי תתנ/ו לי כיווני ראיה חדשים, כי מכל דיון אפשר ללמוד." למען הסר ספק, הציטטה היא מתוך תגובתי אל השבלול שמטרת הדיון שלי טהורה למטרת דיון ולכן אשמח לעוד מצטרפים לדיון."- אבל הדיון ביניכם אינו מוביל לשום מקום פרודוקטיבי מלבד התנצחות בין שניכם, למה אני צריך להיות חלק ממנו? בכדי לעזור לשבלול? הוא אינו צריך את עזרתי. לו היה צריך אותה, היה מבקש.