נשים וולדניות סובלות פחות ממחלות לב ושבעות רצ

פולספגן

New member
איך משפיע התימרוסל בחיסונים?

מדגישה שאני מבקשת תשובה ברמת הכימיה האורגנית או האי אורגנית לבחירתך.

deathcaster

New member
תגובה

זה לא ילך לך, לא תסחבי אותי להתנצחות הזו.. אני רק יכול להתייחס למשפט שרשמת למעלה ("כספית ליפופילית ועוברת BBB..... בלה בלה בלה) ולהגיד: "מסכים".

פולספגן

New member
מה הקשר להתנצחות?

ירדתי כבר ממנו, כי הבנתי שאין למה לחכות וחבל סתם להשפיל אותו עוד. בוא ננהל דיון על כך ללא קשר אליו.

deathcaster

New member
תגובה

א. את יוצאת מנקודת הנחה שאינני יודע. ב. גם אם לא הייתי יודע, לא מקרנן אותי לעשות זאת בדיון איתך.

פולספגן

New member
דווקא באתי נקיה ממחשבות, אך לאחר ההתחמקות שלך

בהחלט זה עלה לי לראש. אגב, שמתי לב עכשיו, שטעיתי בהקלדה העיוורת וצריך להיות מסקרן במקום "מקרנן".

כמה מקרנן

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2254&MessageId=157968630

deathcaster

New member
תגובה

אז גם לא מסקרן
זו אינה התחמקות, לא כל מי שלא רוצה להמשיך דיון איתך מתחמק. ניתן להגיד כי הדיון נסגר בגלל "חוסר עניין לציבור", כאשר הציבור הוא אני. אם את מעוניינת להמשיך את הדיון עם עצמך, את מוזמנת... זה אפילו יכול להיות נחמד, תעדכני אותנו בסוף לאילו מסקנות תגיעו(י)
בהצלחה.

פולספגן

New member
הציבור הוא אתה, כי ראינו שהיו פה לפחות 6

גולשים, שמתעניינים בשרשור וכנראה יש גם עוד סמויים. חוץ מזה, אני מניחה שהנושא יעלה גם בעתיד ואז יהיה אפשר לתת קישור למסקנות ואם לא יהיו מסקנות, אז לתגובות המסכמות.

deathcaster

New member
תגובה

אם וכאשר הנושא יעלה בעתיד, נתייחס אליו... כרגע... זה כבר לא מעניין את הציבור (אותי), פורום זה עוסק בחדשות המדע, והשרשור הזה כבר ישן

אלב85

New member
זה נשמע הגיוני

לוקחים המון הורמונים בטיפולי פוריות, הגיוני שמערכות ייצאו מאיזון (בייחוד מה שקשור למשקל גוף)

הגיוני זה עניין אחד,

ונכון זה עניין אחר. אכן לוקחים המון הורמונים בטיפולי פוריות. מצד שני, גם בהריון רגיל מופרשים המון הורמונים והמערכות יוצאות לגמרי מאיזון - כולל נושא משקל הגוף. כשאומרים "טיפולי פוריות" יכולים להתכוון להרבה מאד דברים, החל בתרופות "קלות" יחסית, וכלה ב-IVF וטכניקות חודרניות אחרות. אין סיבה להכליל את כל הטיפולים השונים הללו ולטעון ש"הם" גורמים לדבר זה או אחר. לכל פרוצדורה יש את הפרמטרים שלה.

deathcaster

New member
המשך הדיון בצורה נורמאלית באמת!!!!

"זה ביטוי ולא אני הגיתי אותו, אלא רק התבדחתי שזה ההפך הגמור ממך כאתאיסט, אך שוב לא אני הגיתי את הביטוי טאין שום קשר לשמות גנאי ואם הבנת שיש קשר, אז קבל את התנצלותי הכנה, כי זאת לא היתה כוונתי"- מקבל, סבבה... אבל את חייבת להודות שעצם העובדה שהתייחסת אליי כאתאיסט זו גם טענה לגופו של אדם שלעצמה ולא טענה לגופו של עניין. "אם כוונתך שאתה עושה זאת איתי, אז זאת כבר התנשאות וזה לא יותר טוב, אלא אפילו גרוע יותר"- זו ממש לא התנשאות וחבל שאת רואה זאת כך, זו פשוט דרך להבהיר לך שאני לא מעוניין להוריד את רמת הדיון גם את את משתדלת לעשות זאת "הייתי גם מרצה במכללה בעברי, אך לא כיום, גם כך אני עובדת ב-2 עבודות (אקדמיה ותעשיה) ושוב, לא כתבתי בשום מקום שהייתי מרצה במכללה ולכן שואלת אותך, האם ייתכן שטעית?"- בהחלט ייתכן שטעיתי וגם כתבתי זאת מקודם, אך לא דיברתי על ההווה, אולי כתבת זאת בקומונה (או שזה פורום) של הניו אייג'? "ותראה את השורה שבה יש קישור וגם ציטוט לתגובתך על "כגוזמא/שקר מוחלט" שאנחנו כבר מתדיינים עליו עד הלום שמדבר על חלבונים."- ראיתי, ועדיין... זו איננה האשמה בשקר. לדעתי זו שוב מחלוקת סמנטית. אז אולי נוותר על הפנקסנות? "כפי שכתבתי שתהיה עד לכנותי הרבה ואולי אף תעזור לו, כי כפי שכתבתי לו ממש עכשיו לפני שליחתי את תגובה זאת ש"מטרת הדיון שלי איתך היא לא להראות כמה אתה יודע או לא יודע, אלא אולי תתנ/ו לי כיווני ראיה חדשים, כי מכל דיון אפשר ללמוד." למען הסר ספק, הציטטה היא מתוך תגובתי אל השבלול שמטרת הדיון שלי טהורה למטרת דיון ולכן אשמח לעוד מצטרפים לדיון."- אבל הדיון ביניכם אינו מוביל לשום מקום פרודוקטיבי מלבד התנצחות בין שניכם, למה אני צריך להיות חלק ממנו? בכדי לעזור לשבלול? הוא אינו צריך את עזרתי. לו היה צריך אותה, היה מבקש.

פולספגן

New member
למה לא הכנסת גם את הדיון על הכספית לכאן?

"אבל את חייבת להודות שעצם העובדה שהתייחסת אליי כאתאיסט זו גם טענה לגופו של אדם שלעצמה ולא טענה לגופו של עניין" - בכנות, לא חשבתי שזה מפריע לך, כי אתה מפרסם את זה בכל הזדמנות. "גם את את משתדלת לעשות זאת" - איפה ראית השתדלות שלי? "אולי כתבת זאת בקומונה (או שזה פורום) של הניו אייג'?" - כשכתבתי שלא, התכוונתי לכל
(אגב, גם לא במקומות מחוץ ל-
) "ראיתי, ועדיין... זו איננה האשמה בשקר" - צרפתי את זה בשביל תגובתך על החשיפה החלקית בשביל להראות לך שכתבתי שהתעסקתי בחלבונים. אגב, דסקסנו כבר על ענין השקר, אז מה אתה מעלה את זה שוב? "אבל הדיון ביניכם אינו מוביל לשום מקום פרודוקטיבי מלבד התנצחות בין שניכם" - לא באשמתי, כי באמת ניסיתי כפי שראית בקישורים שצרפתי בתגובות הקודמות. כנראה שיש כאלה שמפחדים להודות בחוסר ידע. "למה אני צריך להיות חלק ממנו?" - בכדי להרים את הדיון כלפי מעלה. "בכדי לעזור לשבלול? הוא אינו צריך את עזרתי. לו היה צריך אותה, היה מבקש" - מי שמתבייש להודות בחוסר ידע, גם יפחד לבקש עזרה, למרות שאני דיי חושבת שאתם מעבירים מסרים ביניכם, כי אתה במילים עדינות דיי נזהר "ללכלך" את הידיים בכל הקשור אליו ולי זה נראה כתאום עמדות.

deathcaster

New member
תגובה

"למה לא הכנסת גם את הדיון על הכספית לכאן?"- כי ביקשתי ממךבעברית מאוד פשוטה לעשות זאת (אם את רוצה לעשות זאת), לי אין מגמה להמשיך את "דיון הכספית" כלל. "איפה ראית השתדלות שלי?"- להוריד את רמת הדיון בינינו? האייקון של הרב הייתה דוגמא יפה, לא רק ככינוי גנאי (שעליו התנצלת), אלא כהתמקדות בגופו של אדם ולא בגופו של עניין, אבל כבר דננו בכך, אז בואי נפסיק. "כשכתבתי שלא, התכוונתי לכל (אגב, גם לא במקומות מחוץ ל- )"- סבבה, אז בהחלט ייתכן שטעיתי, ובחלט ייתכן שלא ופשוט אינך זוכרת, שוב... לא הייתי ממציא דבר כזה. אז בואי נסגור גם את הסיפור הזה. "אגב, דסקסנו כבר על ענין השקר, אז מה אתה מעלה את זה שוב?"- צודקת, רק ניסיתי להבהיר, בדיעבד זה היה מיותר. "צירפתי את זה בשביל תגובתך על החשיפה החלקית בשביל להראות לך שכתבתי שהתעסקתי בחלבונים"- הבנתי (עכשיו
).
"לא באשמתי, כי באמת ניסיתי כפי שראית בקישורים שצרפתי בתגובות הקודמות.כנראה שיש כאלה שמפחדים להודות בחוסר ידע." - זה כבר עניין של השקפה, ההשקפה שלי היא שאני ממש לא טוען שאת האשמה היחידה, אבל בהחלט האשמה אינה רק שלו (וזאת עם הסתייגות בגלל שאני לא רואה חלק גדול מה"גן ילדים" ביניכם. "מי שמתבייש להודות בחוסר ידע, גם יפחד לבקש עזרה, למרות שאני דיי חושבת שאתם מעבירים מסרים ביניכם, כי אתה במילים עדינות דיי נזהר "ללכלך" את הידיים בכל הקשור אליו ולי זה נראה כתאום עמדות"- עוד קונספירציה?! אני לא אשקר לך... יש לי הרבה כבוד אליו (למרות ואולי בגלל שהיו לנו וויכוחים לא קטנים בינינו), אבל הפעם האחרונה שהתכתבנו במסרים הייתה לפני חצי שנה אם איני טועה, וגם זה היה מסר אחד שלו אליי, ומסר שלי אליו. הדיון ביניכם כבר מזמן לא דיון (לא משנה מה הרמה שלו), זו מלחמת התשה מיותרת. ואחרי ההודעה הזו, אני מקווה שתביני שאני לא נזהר ללכלך את הידיים כלפי אף אחד ואין שום קונספירציה כנגדך. ואני חושב שכדאי שנפסיק את "מלחמת ההתשה" בינינו, כי (לי לפחות) זה נמאס.

פולספגן

New member
מקובל עליי שנסגור את הדיון, אך חשוב לי להבהיר

עוד דבר קטן בקשר לתגובתך "ופשוט אינך זוכרת, שוב... לא הייתי ממציא דבר כזה. אז בואי נסגור גם את הסיפור הזה" שאתה לא מוכן להודות בטעותך, גם כאשר אני כותבת לך שבוודאות לא כתבתי בשום מקום.

deathcaster

New member
תגובה

"שאתה לא מוכן להודות בטעותך, גם כאשר אני כותבת לך שבוודאות לא כתבתי בשום מקום."- הוודאות שלך אינה הוודאות שלי
את מסכימה איתי שאני רשאי לא להאמין לך, נכון? אי לכך... אינני מוצא צורך להודות בטעות האם ייתכן שטעיתי? בהחלט וכתבתי זאת מס' פעמים. ייתכן שלא.

פולספגן

New member
לא, כי אני כותבת שאני בטוחה בוודאות, אז מן

ההגינות, אתה היית צריך לבדוק את עצמך ואם אתה לא מוצא את זה, אז להודות בטעותך!

למעלה