ארוך ...
"זה נכון.... בישראל. האם בדקת כל מוסד אקדמאי בעולם ואת בטוחה שגם שם זה אותו דבר? נראה לי שלא, ולכן.... שוב .... הכללה גסה." - ברור שלא בדקתי ב"
כל מוסד אקדמאי בעולם", אך בדקתי מידגמית.
"לא, מה קשורים כלכלנים לכאן?" - בדיוק כמו שהיסטוריונים קשורים, כאחד הקורס לתואר ראשון.
"נכון, ביה"ס לרפואה יש גם בהארווארד, המוסד האקדמי הטוב בעולם.... אם כל הבעיה שלך היא במילה "פקולטה"- זה רק מוכיח שהוויכוח ביניכם הוא סמנטי." - אז, הכל סמנטי בשבילך, כשמדובר על להגן על חברך הוירטואלי (לא אהבת את הנשק, אז תיקנתי
), גם ביה"ס במקום פקולטה וגם השם "מדע"
רק אני רואה כאן חוסר אובייקטיביות?
"מאוד ילדותי" - הבנתי ל-
מותר, למרות שהוא בכלל אתאיסט
, כי פינוקי זה לא כינוי ילדותי? וכנ"ל שבלול? למרות שזה חלק מכינויו שהוא בחר בו.
"ושנינו יודעים כי ישנה חלוקה שונה בין דיסציפלינות במוסדות אקדמיים במדינות שונות." - אכן כן, אך לא בשונות כזאת גדולה.
"שכן אני מוצא את שאר תתי הדיונים כלא יותר מוויכחים ילדותיים" - מסכימה איתך, אך כפי שכתבתי כבר עשרות פעמים, שאני מתאימה את עצמי למגיב.
"זו פרשנות סובייקטיבית שלך לא נראה לי שכנעת מישהו כאן, נהפוך הוא" - אפילו הוא השתכנע
"מעניין למה? אולי בגלל שהשמצת אותו לפני?" - רק אם מתקיים הביטוי "על ראש הגנב בוער הכובע"
"לא נראה לי שהוא יתנגד לחשוף את המוסד האקדמי שבוא הוא נמצא" - ראית בשרשור הזה שנשאל והוא לא השיב על השאלה הזאת.
"לא התכוונתי לשרשורים האחרונים" - התקדמנו, אז זה כבר לא בשרשורים האחרונים, אז למה העלת את זה?
פירטת חלקית את עיסוקך? אם אינני טועה כל שכתבת הוא שאת מרצה במכללה ושאת כותבת או עורכת מאמר, אם כתבת למעלה מזה... צר לי, אני לא ראיתי זאת." - דווקא את המכללה לא רשמתי בשום מקום
ומצחיק שדווקא את זה אתה זוכר, למרות שהשתתפת (גם Gidi Shemer השתתף) בשרשורים שפרטתי חלקית את עיסוקי, כמו לדוגמא
התגובה מהפורום הזה ואפילו אעשה לך העתק והדבק מתגובתך לתגובתי מהפורום השכן { "וכן, ביצעתי פעמים אין ספור הפרדה וניקוי של חלבונים במגוון שיטות וגם סטודנטים שלי ביצעו בהנחייתי. " ברשותך (או בלעדיה) אני אראה המשפט הזה כגוזמא/שקר מוחלט } נזכר?
אגב, אכן כתבתי גם שאני עושה בקורת עמיתים.
"זו הייתה צורת ביטוי בכדי לתאר את הטקטיקה שלך עם כל מי שמנהל איתך וויכוח, כי את מזלזלת בכל אחד שמעז לעשות זאת....ובצורה ילדותית" - ניהלתי עשרות ויכוחים עם uzi2 ומעולם לא היה זלזול של אף אחד מאיתנו אחד בשני ובכלל הוא הגולש שאני הכי מכבדת כאן בפורום, למרות שמעולם לא עשה אאוטינג לעצמו, למעט זה שאמר שלמד פיזיקה, אך המלל שלו תמיד מכבד ומפגין ידע רב. אפילו עם Gidi Shemer שניסה לעקוץ אותי מס' פעמים לא הוביל לתגובות מזלזלות בו. גם איתך מאז שפתחנו דף חדש, אין כל תגובה מזלזלת וכנ"ל היה תקופה עם השבלול היתה תקופה כזאת עד שהוא הפר את שביתת האש.
"למען האמת, אני די משוכנע שקראת לי גם שקרן, וגם שמות תואר אחרים... ...אבל אלו היו השמצות, אם אני טועה, קבלי את התנצלותי (אנילא מתכוון לחפש אם כן או לא)" - אתה טועה, כי למיטב זכרוני לא קראתי לך מעולם שקרן, אך בהחלט כן "שמות תואר אחרים ..."
"האם את מודה שטעית כשעשית הכללה על הגנטיקאים?" - ברור, שעשיתי הכללה ואין באפשרותי לוודא את נכונותה (אלא אם כן, אדפוק על דלתותיהם של כל הגנטיקאים), למרות שאני משוכנעת בה.
"כנגד תרבות הדיון שלך, כך שאת לא מתאימה את עצמך לרמת הדיון של בר הפלוגתא שלך" - הרחבתי על זה 3 פסקאות מעלה (הפיסקה על uzi2)
"לגבי הנסיון שלך לדיון ענייני עם הכספית- מצטער, זה כבר בלתי אפשרי טכנית לקרוא את התגובות. היה טוב לו הייתם פותחים שרשור חדש."
אין צורך, כי הצד השני לא באמת מסוגל לנהל את הדיון ומחפש סיבות ילדותיות להתחמק, כשם שקודמו עשה.