נשים וולדניות סובלות פחות ממחלות לב ושבעות רצ

זכרתי גם קודם.

ולשאלתך: כן, במקרה הזה אני רוצה להיות משפטן, או ליתר דיוק דקדקן. וזאת בגלל שאני "מתאים את עצמי לרמת המגיב". החלטתי שאם את עושה את זה כל-כך בעקביות, אולי כדאי גם לי לנסות.

ש?

שכשאנשים נהיים נודניקים באותה מידה שאת, את את מתעצבנת מזה? הוכח כבר הרבה פעמים. את נטפלת מעקביות לשגיאות כתיב, מותק. למה את חושבת שמגיע לך יחס יותר טוב מזה?

פולספגן

New member
עזוב, יודעים שהודית בזה
, אחרת

היית חוטף קישור שהיה מוציא אותך כרגיל באור שאתה כ"כ רגיל אליו

פולספגן

New member
זה כ"כ שקוף שקל לי להכליל

מי שלא רואה זאת כנראה בכוונה לא רוצה לראות מסיבותיו הוא והמבין יבין ...

מה שקוף?

שתפסתי אותך במילה? קוראים לזה "מידה כנגד מידה".. בפעם הבאה את יכולה לעשות אחד מהשניים: 1) לא להתקטנן על שגיאות טריוויאליות אצל אחרים. או 2) לא ליילל כשמתקטננים איתך על שגיאות טריוויאליות שלך. היסטוריה אינה חלק ממדעי החברה, אגב, למקרה שלא ידעת.

אז מה? חוץ מהאוניברסיטה שלך את לא מכירה כלום?

יש חלוקה די ברורה של תחומים למדעי טבע, חיים, חברה ורוח וכן הלאה. זה שהאוניברסיטה שלך איחדה אדמיניסטרטיבית את מדעי הרוח והחברה, לא עושה את תחום ההיסטוריה למדעי החברה, בדיוק כפי שמחלקה לפילוסופיה של המדע בפקולטה ל"מדעים ומדעי הרוח" (arts and sciences), כפי שיש בכמה מקומות בארה"ב, לא היתה נחשבת אצלך לחלק מהפקולטה למדעים.

deathcaster

New member
תוספת חשובה ששכחתי

לגבי רמת הדיון ביניכם- שלא יהיו לך אשליות, כרגע אני מנהל דיון איתך.... אני בהחלט לא חושב שאת האשמה היחידה בירידת הרמה של הדיון (אם כי מה לעשות- בגלל השפה הבוטה שלך והיא בוטה יותר משל אחרים- לדעתי את האשמה העיקרית)

פולספגן

New member
והנה דוגמא ממש עכשווית לכך שאני מתאימה את

עצמי למגיב
תוכל לראות זאת בקישור האחרון, שהפנתי אותך בתגובתי מעל בדיוק עכשיו, שבקשתי דיון ענייני ומכבד והוא שוב התחמק והוריד את הדיון כלפי מטה.

שאלה:

כשאת כותבת "גנטיקה", האם הכוונה היא גם לגנטיקה מולקולארית (רצפי DNA, גנים וכן הלאה), או רק לגנטיקה "קלאסית" (מנדל ואפונים, הומוזיגוטיות והטרוזיגוטיות)? תודה.

פולספגן

New member
התכוונתי לגנטיקאי קליני -

צריך לסיים בהצלחה של תקופת הכשרה מעשית (סטאז') במשך שנתיים לפחות במסגרת של מכון גנטי/מחלקה לגנטיקה רפואית (או גנטיקה של האדם) או במעבדה גנטית רפואית המוכרת על-ידי משרד הבריאות.

הבנתי. טוב שהבהרת.

כי מתוך סך כל האנשים שרשאים לקרוא לעצמם "גנטיקאי", רק מיעוט מביניהם הם גנטיקאים קליניים, ומיעוט קטן עוד יותר הם גם רופאים (כלומר, אנשים בעלי תואר MD). הרוב המכריע של הגנטיקאים אינם רופאים ואינם גנטיקאים קליניים. אני לא יודע מדוע חשוב לך שדווקא גנטיקאים קליניים שהם גם רופאים יתדיינו איתך, אבל זה כבר עניין אישי שלך. אני שמח שהנושא הובהר במהירות וללא נפגעים.

פולספגן

New member
כבקשתך הורדתי למטה ובחרתי את ההודעה הכי ימנית

שלך בשביל להגיב עליה. אז הנה תגובתי כפי שהבטחתי עם הזמנתכ/ם להשיב על השאלה האם בנוגע להשפעתו (התימרוסל) בחיסונים? בתשובתכ/ם נא להתייחס למשפט שלי ש"כספית היא ליפופילית מאד ועוברת מחסומים שומניים בקלות וכך גם את ה-BBB ועוד פרט חשוב שבתינוקות הוא עדיין פתוח בגיל החיסון. אפילו כספית שהיא בקלאציה היא ממש לא תמימה ויכולה להגיב בקלות" [מתגובתי הקודמת בתאריך 11/12/11 23:16]
, תנ/ו תשובה עניינית ברמת כימיה אורגנית ואי אורגנית (אם חושב/ים שזה רלוונטי), בכדי שנוכל להמשיך להתדיין בצורה מתורבתת ואולי להשכיל אחד מהשני ...

למעלה