נשים כורעות ללדת

soulbird

New member
מצטערת אבלך אני לא

מסכימה איתך. שיפור הרפואה לא יבוא על חשבוני ולא על חשבון ילדי. 2 זה שאני משלמת לרופאה יותר זה מה שיתן לי יותר יחס. מככון שאני משלמת לו לווילה הוא יהיה יותר קשוב לרצונות שלי, יתן לי יותר מזמנו. במיין סטרים יש לו עוד מאה כמוני שמנדנדים לו.

לאה_מ

New member
אני ממש לא מרגישה ששיפור הרפואה

בא על חשבוני, ולא כל שכן על חשבון ילדי! אולי את משלמת לו לוילה, אבל אם הוא לא בן אדם, הוא לא בן אדם. לכן, אני לא אלך לרופא (פרטי או ציבורי, זה ממש לא משנה), גם אם הוא נחשב המובחר ביותר, אם לא אזכה ליחס אנושי וחם, ומאידך, כאשר אני מוצאת רופא שעונה על דרישותי, אני מבטיחה לך שאני מקבלת ממנו יחס מאד מאד טוב ואנושי, גם בלי לבנות לו את הוילה. יש עוד מוקדי לחץ שתקפים גם ברפואה הציבורית. הרי האדם הזה לא עובד מטעם עצמו, יש לו מעסיק - האם המעסיק שלך ימשיך להעסיק אותך אם תעשי את העבודה שלך באופן גרוע? אולי עד רמה מסויימת (והטולרנטיות של המעסיק בהחלט קרובה לעד כמה התרומה שלך נוגעת לכיסו) אבל בשורה התחתונה - לא. ואני לא חושבת שיש מאה כמוך שמנדנדים לרופא - זו העבודה שלו.

soulbird

New member
אני משלמת לו

אל מלוא צומת הלב! לדוגמה שנפצתי הלכתי לאורטופד של הקופה כך היה ניכנסתי למשרד שלו והוא בכלל לא שם עלי . התעסק חצי שעה בלסדר את הרדיו. שהואיל מטובו בסוף להסתכל עלי לבדוק לי את הרגל . הוא ממש הכאיב לי ואוד אני מתפתלת מכאבים הוא שואל אותי עם אני יודעת קראטה בגלל האיה!! שבכיתי שם. בדיחות על חשבון הכאבים שלי אבל שהלכתי לרופא הפרטי מייד התפנה אלי שנכנסתי אליו ומיד התחיל בטיפולים. שוב אני אומרת אם יהיו לי את האמצעים אלך רק לרפואה הפרטית! בריאות שלי וילדי קודמים

לאה_מ

New member
והמסקנה שלך מהסיפור הזה הוא שהרופא

הפרטי טוב יותר, ושבגלל שאת משלמת לו, הוא נותן לך יחס טוב יותר. לטענתי, מסקנה הגיונית לפחות באותה מידה היא, שהאורטופד של הקופה הוא אדם לא נעים ולא אמפתי, ואני באמת לא הייתי הולכת אליו, ולעומת זאת, הרופא הפרטי יותר ענייני ונעים. אין לכך כל קשר לרפואה פרטית או ציבורית, ואין בכך הוכחה שלא נמצאים רופאים טובים, ענייניים ונעימים ברפואה הציבורית בדיוק כפי שזה לא מוכיח שלא נמצאים אנשים מתנשאים ואטומים ברפואה הפרטית. וראי הודעתה של חנה לעיל לגבי פרופ´ משיח ובר.

למעלה