נשים שלא רוצות ילדים

lia51

New member
נשים שלא רוצות ילדים

כמה נורמלי... חבורה של דפוקות בשכל שצריכות לראות שרינק ודחוף....אם יש בכלל אחד כזה שיוכל לסבול רמה כזו של דפיקות ואטימות... לא מאמינה שיש פורום כזה ב כ ל ל לכו טפלו בעצמכן שרוטות...

I s t a r

New member
הלוואי שיבוא יום

ובמקום למחוק אותי כאשר אני מעבירה ביקורת על מדיניות "אי המחיקה"- מישהו יתעורר ויחליט למחוק נאצות תת רמה בסגנון הזה. א-מן.

gertrude

New member
לא היה ולא נברא.

ראשית, אף אחד, מעולם, לא מחק במזיד בקורת שלך על מדיניות זו או אחרת. בשבוע שעבר נמחקה הבקורת שלך אך ורק משום שהיתה בתגובה להודעה אחרת שנמחקה (ואני מניחה שאת יודעת שאי אפשר לבחור מה למחוק ומה לא - ברגע שמוחקים הודעה, אוטומטית נמחקות גם כל התגובות אליה). שנית, את מסרבת להבין שיכולות להיות דעות שונות משלך לגבי מחיקת הודעות. דיון שהתפתח כאן בפורום בנושא זה לא תמך באופן גורף במדיניות שאת מציעה. מעבר לזה, הנהלת הפורום אינה מחויבת לקבל את דעתך גם אם היא נראית לך מוצדקת לחלוטין וגם אם תחזרי עליה פעם אחר פעם. באופן כללי ההנהלה גם אינה צריכה לערוך משאלי דעת-קהל לגבי מדיניותה - זו הסיבה שהיא נקראת הנהלה. שלישית, דיונים לגבי אופן הניהול יכולים להיערך במסגרת הפורום, גם אם ראוי היה שחלקם יתבצעו במסרים אישיים (ולו רק בגלל שחברי הפורום יכולים לומר בפומבי דברים שהנהלה אחראית תימנע מלומר במסגרת זו, על כן יהיה זה הגון לפתח מראש דיון שיוויוני עמה). במקביל או לאחר כל זאת, אם אופן ניהול הפורום לא נראה לך את מוזמנת לפנות להנהלת הפורומים של תפוז ולהתלונן. לסיום, קרנית לא אומרת זאת בעצמה משום שהמחשב שלה שבק חיים ואילו המחשב החדש יותקן רק ביום חמישי או שישי. עם זאת, דבריי אלו נאמרים על דעתה ובהסכמתה. (וחוץ מזה היא מוסרת לכולם תודות רבות על שרשור ברכות היומולדת, היא מקווה להפציע פה בקרוב ולהפגין את התלהבותה באופן אישי יותר).

I s t a r

New member
ממש לא הבנתי מה בעיה.

אני אמשיך לחזור על דעתי ככל שנראה לי. כבר טענתי שיש כאן לא מעט שנהנות שמעליבים בהם,מקללים אותן ומנאצים אותן. לבריאות. ובכל זאת, למרות ההנאה והטיעון שזה "ליברלי"- אני בעד השמת גבולות, ואמשיך להגיד את זה כל עוד אני כאן.

I s t a r

New member
אה כן-

והגבולות? קללות. נאצות. ביטויי שינאה. אישית, חושבת שעל ההנהלה להגן על הגולשות מתועות כאלה. הבנתי כבר שאת חושבת שלא. וכבר אמרתי לך: לבריאות.

I s t a r

New member
אז תמשיכו להנות

ועדיין, זכותי להביע את דעתי,לא מבינה מה הבעיה. ואם זה כל כך נחמד אז: אני אמשיך להביע את דעתי יא דפוקה בשכל. לא מבינה מה הבעיה, תלכי לשרינק דחוף. יותר טוב עכשיו?

I s t a r

New member
בדיוק.

אבל אני באמת תמהה לדעת מה השיקול של השארת הודעות שיש בהן קללות וביטויים תת רמה שבפורומים אחרים היו נמחקית מזמן. יש לי השערה משלי, אבל מעניין אותי מה שיקול ההנהלה? האם אין לכן גבולות בחיי היומיום? האם מי שמדבר אליכן כך מקובל עליכן? האם לא רצוי היה לשמור על רמה נאותה של התבטאות בפורום? וזה כולל דיונים של אנשים שלא מסכימים אחד עם השני? מה מעניקה לכן התחושה שהכול פרוץ ואין מידה של הגנה על מי שבוחרת לגלוש כאן? אני מנהלת 2 קומונות וגלשתי בלא מעט פורומים, אישית אני מאוד מקפידה על שפה נאותה בקומונות ולא מקבלת שום ניבולי פה (בדיוק כמו במציאות). הפורומי םשגלשתי ואני עדיין דולשת (אם כי הצטמצמתי לפורום הנוכחי לזמן קצר ועוד אחד) יש גבולות ברורים של התבטאות שממנה ומטה ההודעות נמחקות. כל אחד רשאי להגיד את דעתו עד שזה מגיע לניבולי פה וקללות. ואני תמהה איך בדיוק זה משרת אתכן שלא להציב את הגבול הזה. האם זה מעלה את רמת הדיום בפורום? האם זה מהנה בדרך כלשהי? האם זה יותר מידי עבודה למחוק את ההודעות המשתמשות בשפה תת רמה? האם יש איזה אינטרס עלום שלא מובן לי?

gertrude

New member
כתבתי כבר את דעתי

כאן, לפני ימים ספורים. נדמה לי שאת יודעת שלא מחיבת קללות אני מתנגדת למחיקות.

I s t a r

New member
אז תסבירי לי בבקשה דבר אחד!

איך לעזאזל עושים את הקישור ככה באמצע ההודעה וצובעים את זה בכחול????

gertrude

New member
../images/Emo13.gif

יורדים לאופציה "קישורים בתוכן ההודעה"; בתא משמאל מדביקים את הקישור; מימין כותבים את המלה שרוצים שתיצבע בכחול; כותבים בתוכן ההודעה את אותה מלה (כמובן להקפיד על אחידות); ומזל טוב, יש לך מחרוזת. (נדמה לי שיש עוד דרך לעשות זאת, אבל בגלל הרחם המעוות ממנו יצאתי אני אף פעם לא מצליחה לזכור איך).

מאריונת

New member
../images/Emo45.gifגם אני עם גרטרוד. אבל אני חושבת

שאת (אישתר) קצת חוטאת לאמת ולהגינות כשאת מציגה את זה כאילו אנחנו נהנות שמקללים אותנו. טיפה ילדותי מצידך ולא עינייני. אני זוכרת שכבר פעם אחת או פעמיים היה כבר את כל הרעש הזה ובסוף תמיד עזבת את הפורום בזעם ונשבעת לא לחזור... אז מה יהיה? נעשה את כל הבלגן שוב? ושוב? ושוב? בתור מי שכל הזמן מטיפה לסובלנות ולקבלה, את לא מי יודע מה דוגמא אישית. אבל אחרי הכל זה נכון שזה זכותך המלאה, אז מה אני אגיד לך, תהני. ושאלה לקווין אוף מג'יק - עם יד על הלב - את באמת נפגעת כשהטרולים קוראים לך דפוקה? זה מעליב אותך על אמת? אותי זה לפעמים מצחיק ולפעמים לא מעניין, אבל אף פעם לא מעליב.

QueenOfMagic

New member
את האמת שלא כל כך

אבל זה סתם מכער את הפורום... לא יודעת אני חושבת שזה עדיין פוגע איפשהו..יש כאלה שפשוט לא יבואו או יעזבו את הפורום בגלל זה. חבל.. לא יותר מזה...לכן אני מוכנה לקבל את הצורה ההנהלתית פה למרות שאיני מסכימה לה. אבל לא אומר שאני צריכה להסכים עם זה

gertrude

New member
או.קיי

זה טיעון הגיוני ולכן אפשר באמת לדבר עליו. אני מסכימה אתך שעלולה להיות בעיה שאנשים חדשים לא ירצו להצטרף בגלל שהם יכנסו לפורום לראשונה ויתקלו בדיוק בדיון מכוער עם טרול. מצד שני, אנו רואות שרוב ההודעות של החדשים נפתחות בפרפרזות שונות של המלים "חשבתי שאני היחידה בעולם... אני לא מאמין שמצאתי אתכן... אני כבר לא לבד" וכדומה. לדעתי מישהי שהרגישה כה בודדה בעמדתה ופתאום גילתה אותנו תעיין קצת בפורום, תדפדף אחורה, תקרא הודעות שונות ותבין במהירות שככל הנראה יש כאן קצת יותר מצעקות ודחיפות. לא ככה? ולגבי הכיעור - אני מסכימה אתך לגמרי שזה אכן מכוער, אבל אני חושבת שיש דברים חשובים מזה. אם עלי לשקול כיעור ולכלוך אל מול (מה שאני מגדירה כ)אמת וצדק (וגם תועלת), אעדיף את האמת והצדק (וגם את התועלת כמובן). זה עניין של סדרי עדיפויות ושל שיקולי מצפון וכדאיות (ואנא זכרי, אני לא נגד מחיקת הודעות באופן גורף, אני מתנגדת לכך שפעולת המחיקה תהפוך לתגובה האוטומטית לכל הודעה מעצבנת).

I s t a r

New member
או-סוףסוף קצת היגיון.

את לא צריכה למחוק כל הודעה מעצבנת, מה שנכון לעשות הוא להציב חוק שמתאים לכולם. למשל: קללות או נאצות יימחקו. יש מגוון הודעות אי הסכמה שיכולות להיכתב מבלי לכלול בתוכן את הנ"ל. זה די פשוט, מחליטים מה לא מקובל ועומדים בזה, זה הכול. זה בכלל לא קשור ל"מעצבן"- אלא למינימום של רמה מתבקשת.

gertrude

New member
לא חושבת.

אני לא חושבת שמה שנכון לעשות הוא להציב חוק שמתאים לכולם, אני מעדיפה להפעיל שיקול דעת בכל פעם ופעם.

I s t a r

New member
אני מאוד ילדותית

וכן, בהחלט רואה בזה משהו מזוכיסטי. אך כמו שאמרתי: לבריאות. עזבתי רק פפעם אחת את הפורום, אבל בחיי שלא ידעתי שמישהו סופר. נורא מחמיא לי שאת רוצה להביט עליי כדוגמה,אבל לא כדאי לך, אני ילדותית מידי. פוסטימה אהבלה(כיף ,לא?)

למעלה