נשים שלא רוצות ילדים

QueenOfMagic

New member
על אף שאני תומכת בדעת גרטרוד

גם אני הייתי מעדיפה שימחקו הודעות כאלה הם סתם פוגעניות. אבל מצד שני באמת עדיף שלא להגיב

I s t a r

New member
ואני גיליתי שככל שתקללי יותר

תעליבי, תנבלי את הפה- ככה תקבלי כאן יותר תשומת לב. טוב, אולי באמת אתחיל לנקוט בשיטה,ככה-בשביל הקטע! אז מה ככה אחותי בת השטן הדפוקה בראש ובעלת הרחם המעוות? :)

QueenOfMagic

New member
טוב קושקוש

ישתבח שמו שיהיו לך 10 ילדים בעזרת השם!! אני חושבת שאת צריכה פסיכולוג כדי לשלוט בעצביי הרופפים...סוטה...חולה...

I s t a r

New member
חחחחחחחחחחחחח

רגע את טרולית!!!ברוכה הבאה..כן ..תקללי..אוי כן...תקללי..זה כל כך עושה לי את זה !!!!! מבטיחה לך שכאן תרגישי בבית. רק 10 ילדים?? יסלח לך השם יתברך שמו!!!! תתחילי מגיל 15 עד גיל 45- פחות מזה זה חטא ועבירה ואת כבר תיראי מה זה ביום בדין!!!!

QueenOfMagic

New member
יא בהמה פוסטמה!!

איך את מעיזה!!! את בכלל בגיל מופלג מדברת עליי!!! תתביישי לך סוטה!! לכי תשכבי עם החתול שלך!!

I s t a r

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

שתהיי בריאה!!! הפכת אותי מצחוק!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *שולפת קונדומי חתולים משקיק סודי...

XUXA141

New member
2 סיבות למה צריך למחוק.

1. כמובן, בגלל השפה. כל הנאצות והקללות לא ראויות להשאר כאן. שידע מי שמקלל שדבריו ימחקו בלי קשר למסר שרצה להעביר. יש דברים שלא ראויים להשאר. 2. מעבר לזה ,ההודעות בסגנון של הכותבת למעלה פשוט לא רלוונטיות לפורום, בלי קשר לשפה שלהם. כמו שבפורום צמחונות לא ישאירו הודעות על מתכונים לסטייקים , אין שום סיבה שהודעה שנוגדת את נושא הפורום תישאר על כנה. והכי טוב - עד שנמחק, להתעלם. מה שמפחיד הוא שנשים כאלה מביאות ילדים ומחנכות אותם להתנהג בצורה הבהמית והברברית שהן עצמן מתנהגות. דווקא נשים כאלה לא צריכות להביא ילדים.

QueenOfMagic

New member
אכן תופעה מדאיגה

שהן דווקא אילו שמביאות ילדים. אבל זאת יכולה להיות ה-סיבה מדוע נשים אחרות לא רוצות להביא ילדים לעולם. כדי שילדיהם לא יתרועעו עם פרימיטיבסקי ברברובסקי... הכי טוב זה להתעלם..או לקחת הודעה של פרימיטיבסקה ולעשות מזה משהו מועיל כמו "לוח הודעות של פורום" ופשוט להתעלם מההודעה של הפרימיטיבסקי

XUXA141

New member
אפשר גם לגבש איזה שורה חוזרת.

משהו נגיד עם "כן, כן, מה שאת אומרת" והמון אייקונים חמודים כאלה.. כך שהשרשור במילא יעלם תוך אותו יום כי ידחף למטה ועד העמוד הקודם...

מאריונת

New member
את שוב עושה מניפולציות לאמת.

אל"ף, זה שאת לא מסכימה עם המדיניות, זה לא אומר שאין מדיניות (זה ממש מכוער שאת כול הזמן מציגה דברים לא מדויקים וכאילו מסיתה אנשים נגד ההנהלה ומסכסכת בתוך הפורום. יש לנו מספיק בלגן עם אנשים מבחוץ, לא צריך גם אותך). ובי"ת, אני לא קולטת למה אתן צריכות מדיניות של ההנהלה בשביל להחליט על שורה קבועה לענות לטרולים? את רוצה שקרנית תגיד לך מה השורה?? צריכה אישור לאיקונים החמודים של XUXA?? רוצים שורה קבועה-אז סבבה, בואו נחליט על שורה כזו וזהו, מה זה קשור בכלל להנהלה???? חוצמזה, אם אנשים לא היו רוצים לענות לטרולים הם לא היו עונים להם. מעניין שדווקא מי שהכי רוצה למחוק כל הזמן זה אותם אלה שלא מצליחים להתאפק לא לענות-כאילו במקום שתשלטו על עצמכם אתם צריכים שההנהלה תעשה את זה. תנסו פעם אחת לא להגיב לכל מפגר שנכנס לפה ותראו שזה לא כזה קשה ולא צריך לסכסך את הפורום בשביל זה.

I s t a r

New member
נכון שאת אוהבת אותי?

מרגישים!
כן,אני מניפולטיבית,סכסכנית, אמממ...ובכלל עושה דברים מכוערים נורא, מסיתה, וגם אוהבת אותך נורא נורא נורא נורא!!!! אבל אני ילדותית, מה לעשות!

I s t a r

New member
אוי שיט!!!

החלטתי לא להגיב לכל מפגר שנכנס לפה- ושוב שברתי את המילה של עצמי!!!! למה,למה אני כזו ילדותית????

עינת12

New member
אישתר, את לא לבד

גם אני די אימפולסיבית בתגובות שלי בפורום.

מאריונת

New member
עינת?

אז גם את חושבת שאני מפגרת? (אולי לא שמת לב אבל לזה התכוונה המשוררת אישתר ולזה בדיוק אני היתכוונתי בסכסכנות).

מאריונת

New member
עוד סיבה

עוד סיבה טובה לא למחוק- שירשורים כאלו מלמדים אותנו הכי טוב על האנשים שמאחורי הכינוים ובאיזה סוג של קשר היינו רוצים להיות איתם או להיחשף פה בכלל. זה נראה לי הוגן שנכיר גם את הצד הזה של חברי הפורום לפני שאנחנו מספריפ כאן רגשות ונחשפים לגמרי. אני דווקא שמחה שגיליתי את הצד הזה של חברים, שקודם חשבתי עליהם דברים שונים לגמרי. לא סתם נאמר שאדם נמדד (גם) בכעסו.

מאריונת

New member
ודבר אחרון ודי

אני ממש משוכנעת ששירשורים כאלו מרחיקים מצטרפים חדשים פי אלף יותר משירשור עם טרול. חבל. אז זהו אני גמרתי לדבר על זה.

למעלה