נשים שלא רוצות ילדים

עינת12

New member
מה?????? מי מפגרת????

איך זה בכלל קשור אליך???? כתבתי לאישתאר שגם אני די אימפולסיבית בתגובות שלי בפורום. איך זה מתקשר אליך?????? או שפיספסתי משהו?????? מה קורה כאן????? את מוכנה להסביר לי מה קורה? כי אני בטח שלא מבינה.

I s t a r

New member
בכיף..

מאריונת טוענתשבגלל היותי בעד מחיקות וההתעקשות שלי לציין את זה,אני סכסכנית,ילדותית,מעוררתמחלוקות ומסיתה נגד ההנהלה. בסדר,שיהיה. יש לה איזה סרט מולי, לא יודעת בדיוק במה העניין אבל גם לא נכנסת לזה. בכל מקרה, הרעיון שלך סבבה.

עינת12

New member
סוף סוף מבינה מה הולך כאן

כל מה שרציתי לומר, ואת זה בדיוק אמרתי, שגם אני כמוך מגיבה לעתים באופן אימפולסיבי. לא היה לזה שום קשר למאריונת ו/או תמיכה או אי-תמיכה במדיניות כלשהי. נפל דווקא בשרשור הזה......
באחוות אימפולסיביות ננוחם

מאריונת

New member
עינת

תקראי שוב ותראי שכשאישתר כתבה "החלטתי לא להגיב לכל מפגר שנכנס לפה- ושוב שברתי את המילה של עצמי!!!!", זה היה בתגובה אלי, כאילו אני המפגרת אליה עדיף לא להגיב. אני שמחה שלא התכוונת לזה
.

I s t a r

New member
נו ,ולמה ציפית מסכסנית

מניפולטיבית, מסיתה,וילדותית כמוני ? וזה רק חלק מהכינויים ששזכיתי להם ממך, ועל סמך מה? אה כן- כי אני בעד מחיקת הודעות שיש בהן קללות שמורידות את רמת הפורום ואת כל ההרגשה בו לאיכסה. אז -את יודעת- כשאת בוחרת להתלהם על אחרים ולכנות אותם בשמות,אל תתפלאי לקבל את זה חזרה-כי מה שאתה שולח אתה הרי מקבל- ככה זה. ושוב הגבתי.

gezer5

New member
אוי אני נהנת

אין אין חייבות להפגש איזה ערב ולהריץ קטעים אני לגמרי איתכן ועם כל הדעות הודעה כזאת כמו למעלה צריכה ישר להמחק כי: אין לה עניין כאן והיא לא מתאימה מה קשור מה שהיא כותבת לפורום שלנו?

I s t a r

New member
בנות יקרות

אתן קצת שוברות כאן סטיגמות. הסטיגמה העכשווית היא : "אנחנו כה פתוחים וליברלים שמותר לכל אחד לבוא ולקלל, להכפיש, להשאיר נאצות וירידות ברמה מזעזעת, אבל בליברליות רבה אנו נקבל זאת כי אנחנו מתנגדים למחיקות רחמנא ליצלן!". מה קורה לכן? החלטתן למרוד???

עינת12

New member
הצעה

הציטוט הבא לקוח משער של פורום אחר: "למשתתפים שאינם (כאן הובא העניין המשותף לחברות אותו פורום): בעצם כניסתכם לפורום הנכם מתחייבים לכבד את דעותיהם ובחירתם של חברי הפורום, ולהגיב בהתאם להיותה של בחירה זו הבסיס לקיום הפורום." באמת לא יודעת אם ניסוח כזה יכול לעצור טרולים, אבל אולי אפשר לנסות?

gertrude

New member
הניסוח אכן מצוין

אבל אני בספק אם הוא יעצור ולו טרול אחד שיגיע לפרוק כאן את תסכוליו. הוויכוח האם למחוק או לא את מי שייבחר לא להתחשב בהודעת הפתיחה הזו, מחזיר אותנו לנקודת ההתחלה.

I s t a r

New member
גרטרוד..

את בנאדם אינטליגנטי כמו רוב היושבים כאן. האם את יודעת כמוני מה משמעות המילה קללות, נאצות, העלבות??? למשל: דפוקות, זבל,חולות נפש, מעוותות רחם, שרוטות במוח, מפגרות וכן הלאה. שימוש בקללות כאלה לעניות דעתי משרות כאן אוירה ממש לא נעימה ובהחלט מרתחעה ולדעתי כל פורום שמכבד את עצמו לא יאפשר התבטאויות כאלה בו. אני לא מבינה איך הפורום נתרם או מרויח מהאפשרות לתת לאנשים להיכנס ולקלל ולהתלהם כך. מה זה מוסיף בדיוק? זה לא דיון, זה לא הבעת דעה, זה לא כלום. זה לחרבן וללכת. אני חושבת שלמרות הכול, עם קבוצה כל כך אינטליגנטית כמו שיש כאן (ברובה) לא יהיה קשה לארגן החלטה מהי קללה ומהי נאצה ומה לא- ולהחליט שזה לא מקובל -בדיוק כמו שלא מקובל עלייך (אני משווקה) שמישהו ייגש אלייך ברחוב ויגיד לך שאת דפוקה ושרוטה במוח. וד"א- באופן מעניין, דווקא העובדה שאני לא מניחה לנושא וכן עושה ככל יכולתי בעד מחיקת הודעות כאלה -בסוך אני זו שמכונה בשמות גנאי. זה מעניין - אבל זה לא מפריע לי במיוחד- בעצם, בכל פעם שהייתי פעילה למען משהו שאני מאמינה בו ואפילו בדרך מאוד נינוחה כומ כאן- נתקלתי בתגובות כאלה, זה לא מפריע לי. ואני עדיין אומרת- יש מקום למדיניות מחיקה וכולנו יודעים בדיוק באיזה סוג הודעות מדובר.

gertrude

New member
אישתאר

כבר אמרת את דברייך אלו בתחילת השרשור וכבר הגבתי אליהם. אני לא מתכוונת להכנס לזה שוב.

I s t a r

New member
סבבה

אבל שימי לב שיש פתרונות,השאלה אם בכלל מוכנים לקום ולנסות אותם או שפשוט תוקעים את הראש בקיר .

chinabird

New member
Istar, את מתנהגת כמו טרול.

שוב ושוב את חוזרת על אותם טיעונים ועל אותן טענות. יכול להיות שההנהלה שמעה מה אמרת (ואז חזרת ואמרת שוב ושוב), ופשוט לא הסכימה איתך. לא יעלה על הדעת, אני יודע, ובכל זאת, כבר היו דברים מעולם. עניין המחיקה הוא, לנסיוני, פשוט למדי: * טרולים שנמחקים נוטים לחזור עם נבוט גדול ולהציף את הפורומים שמחקו אותם, מה שהופך את עבודת הניהול לבלתי אפשרית, ולרוב פשוט הורג את הפורומים. * טרולים שמתעלמים מהם פשוט משתעממים והולכים. * המדיניות הכי טובה נגד טרולים היא להתעלם מהם. ההתנהגות שלך, כאמור, הפכה להיות טרולית לגמרי: * את חוזרת על עצמך שוב ושוב. * את אוטמת אוזניים לתגובות שמגיבים לך, ורק חוזרת שוב (ושוב) על מה שאמרת קודם. * את מטיחה בהנהלה כל מיני האשמות באינטרסים זרים או השד יודע מה, וכשמסבירים לך את מקור מדיניות האי-מחיקה את פשוט חוזרת (שוב) על מה שכבר אמרת קודם. דעתך נשמעה. דעתך לא התקבלה. די להציק.

I s t a r

New member
וואו!!! עכשיו אני כבר טרולית!!!!

באמת,, לכבוד הזה עוד לא זכיתי. תודה באמת.

עינת12

New member
היא בשום פנים ואופן לא מתנהגת

כמו טרול! כמה חבל שזה היחס לאחת החברות התורמות ביותר בפורום הזה. לי זה נראה בדיוק ההפך: שאישתאר כותבת ממקום של איכפתיות גדולה מאד. הסגנון שלה והדעות שלה שונות משלך? כן. האם זה אסור? האם היה מוטב שכולנו נסכים על כל דבר ונכתוב כאילו היינו אדם אחד? מצטערת. ההתקפה על אישתאר (וקראתי את כל השרשור) לחלוטין לא במקומה.

I s t a r

New member
עינת יקרה..

ושוב,התופעה הזו כאן מדהימה. תקלל,תנבח,תציף,תשנא,תעליב...וזה בסדר, יש לך מקום. \תצא נגד כל אלה ולמען פורום נקי, נעים לשהייה ורגוע - ותקבל את ההגדרה טרול. אני אומרת לך, זה הפורום היחידי שנתקלתי בתופעה כזו.מדהים.

למעלה