גרטרוד..
את בנאדם אינטליגנטי כמו רוב היושבים כאן. האם את יודעת כמוני מה משמעות המילה קללות, נאצות, העלבות??? למשל: דפוקות, זבל,חולות נפש, מעוותות רחם, שרוטות במוח, מפגרות וכן הלאה. שימוש בקללות כאלה לעניות דעתי משרות כאן אוירה ממש לא נעימה ובהחלט מרתחעה ולדעתי כל פורום שמכבד את עצמו לא יאפשר התבטאויות כאלה בו. אני לא מבינה איך הפורום נתרם או מרויח מהאפשרות לתת לאנשים להיכנס ולקלל ולהתלהם כך. מה זה מוסיף בדיוק? זה לא דיון, זה לא הבעת דעה, זה לא כלום. זה לחרבן וללכת. אני חושבת שלמרות הכול, עם קבוצה כל כך אינטליגנטית כמו שיש כאן (ברובה) לא יהיה קשה לארגן החלטה מהי קללה ומהי נאצה ומה לא- ולהחליט שזה לא מקובל -בדיוק כמו שלא מקובל עלייך (אני משווקה) שמישהו ייגש אלייך ברחוב ויגיד לך שאת דפוקה ושרוטה במוח. וד"א- באופן מעניין, דווקא העובדה שאני לא מניחה לנושא וכן עושה ככל יכולתי בעד מחיקת הודעות כאלה -בסוך אני זו שמכונה בשמות גנאי. זה מעניין - אבל זה לא מפריע לי במיוחד- בעצם, בכל פעם שהייתי פעילה למען משהו שאני מאמינה בו ואפילו בדרך מאוד נינוחה כומ כאן- נתקלתי בתגובות כאלה, זה לא מפריע לי. ואני עדיין אומרת- יש מקום למדיניות מחיקה וכולנו יודעים בדיוק באיזה סוג הודעות מדובר.