נשים שלא רוצות ילדים

chinabird

New member
שוב את מוציאה דברים מהקשרם.

איש לא אמר שיש מקום למקללים, מעליבים ומציפים. יש טענה (שאני תומך בה), שלפיה מחיקת טרולים אינה דבר יעיל ואינה מומלצת. איש לא פנה אל הטרולים בחיבוקים, איש לא עודד אותם (למעט אלו שהתייחסו אליהם, ולא משנה אם היחס היה חיובי או שלילי; הרי מזה טרולים ניזונים). ואשמח, גם אם אין זה ממנהגך, להתייחסות מעט עניינית יותר גם לטענות נגדך ונגד התקפותייך הבלתי-ענייניות על מי שאינו מחזיק בדעתך הפרו-מחיקתית, וההנהלה בכלל זה.

chinabird

New member
כן, יש הרבה שרשורים שבהם אישתר

כותבת לעניין, תורמת, מתייחסת וכו' וכו' - לא טרול, ודאי אבל בשרשור הזה, לפחות, היא מתנהגת ככזה בכך שהיא מנסה להתיש את משתמשות הפורום ואת מנהלותיו כדי שדעתה שאין בלתה תתקבל וזהו. אפשר לחזור על אותה נקודה, או לומר הרבה דברים על אותו נושא, בלי להתנהג כטרול, אבל כשאת אוטמת את אוזנייך הווירטואליות לכל מה שאומרים לך, ובמקום להתייחס לגופם של דברים רק ממשיכה בשלך (ובאותו שלך, שוב ושוב ושוב) תוך מין לא-שמעתי-כלום-ורק-זמזום ילדותי, זו התנהגות טרולית. אני לא יוצא נגד הדעות כשהן לעצמן, ונדמה לי שזה הובהר די והותר גם בהודעתי הקודמת.

עינת12

New member
משהו מפורום אחר בו אני חברה:

מדובר בפורום "הפרעות קשב ADHD". גם לפורום הזה מגיעים טרולים בערך בתדירות שהם מגיעים לכאן. שם הם מאשימים הורים שנותנים לילדיהם ריטלין שהם רוצחים אותם, מעוותים אותם, שונאים אותם ועוד פנינים מהסוג. לרוב, הטרול מקבל אזהרה שאם יכנס שוב לפורום, נגישותו לפורום תחסם. וזה בדיוק מה שקורה. האם האופציה הזאת יכולה להיות קבילה גם כאן?

gertrude

New member
זה כבר קורה.

כמה וכמה טרולים כבר נחסמו במשך הזמן. ההליך הזה קורה מאחורי הקלעים, במסרים אישיים, ולכן אינך מודעת לכך. לעתים רחוקות זה עוזר ולעתים קרובות הטרול נכנס שוב כעבור זמן קצר, בכינוי אחר ובכפליים זעם קדוש.

עינת12

New member
chainbird

לא מצליחה להבין למה הודעותיה של אישתאר שבאות ממקום של אכפתיות ודאגה כנה גורמות לכאלה תגובות. היא חוזרת שוב ושוב? לדעתי לא. לדעתי היא מביעה את דעתה ובהחלט מתייחסת בהתאם. ו chainbird גם עמדתך ודעתך הובנו, ובכל זאת חזרת עליהן בהודעה נוספת. די להתקפות אישיות על חברת פורום שמביעה את האפכתיות והדאגה שלה לפורום.

עינת12

New member
בבקשה אישתאר ../images/Emo141.gif

ו

עינת12

New member
ליה יקרה

אני הולכת לשרינקית. מטפלת בעצמי היטב, ולא בגלל אי רצוני בילדים. זה פשוט כייף. ולגבי השרינקית: אין לה שום בעיה עם זה שאין לי ילדים. זה בכלל לא פקטור. יש לה ארבעה משלה והיא אומרת בפה מלא שהבאת ילדים לעולם היא המעשה האינטרסנטי והאגואיסטי ביותר שיכול אדם לעשות. והנה היא סובלת אותי. לא רק זה - אנחנו נהנות מאד אחת בחברת השניה. לא חושבת שיש לך מושג בכלל מהו טיפול ומהן מטרות טיפול. לבריאות.

marish

New member
יש פה פסיכולוגיות?

חשבתי על תגובה הולמת לכל הפנייה עתידית לקבלת טיפול מקצועי: "מטופל, תודה".

למעלה