היית בפורום הליכוד בשבוע שעבר?
צר לי, אך עדיין מקונן בי הזיכרון של הודעותייך מפורום הליכוד. לא רציתי לפגוע בנפשך הצעירה - אך לגיל יש משמעות, שכן אני זוכר את הפרשה, אני דיברתי עם עורכי הדין והיועצים אשר הילכו במסדורונת הפרקליטות באותו הזמן, אני הייתי חשוף לכל פרט ופרט בפרשה ע"י אמצעי המדיה, כמו גם אמצעים אחרים, ולכן, הגיל שלי, והנגישות שלי למידע, אכן משחקת ענין בתפקיד הזה. הייתי מציע לך לעיין מעט בפרטי החקירה הנגישים לציבור. דרעי לא היה היוזם, היה בטוח בכך. שים לב לכל החורים במסמכים, שאם יהיה לי הזמן והכוח בימים הקרובים-אעלה אותם בעצמי. חקירות ציבוריות בישראל, רובן היו ויהיו בדיחה עצובה. בר-און לא היה צריך להיכנס לתפקיד הזה מלכתחילה, אז עם ישראל רק הרוויח מהתפטרותו של האיש המביש הזה. איזו הדלפה? כשאיילה חסון הייתה קרובה מאד לגילוי הפרשה, פתאום, לפתע, היא קיבלה טים ממודיע אלמוני כלשהו.. ואיכשהו, בר און יצא "בזול", מכל הפרשה. זו ההוכחה, לכך שאדם שלא היה בקיא בכל הפרטים, שלא נכח בזמן שקרו האירועים, יתקשה להיצמד לעובדות. ביבי לא היה טיפש שנפל בפח, הוא היה פשוט זקוק לקולות, וזה נראה הדבר הנכון לעשות. זה היה דבר מוסרי לעשות? לא. זה היה נכון לעשות? לא. האם הוא לא נפגע מכך? בוודאי שכן. אך האם פרשייה זו יחד עם שאר הפרשיות מהן יצא זכאי (ע"ע עמדי, אשר אותו, לאחר סיום הפרשה גם תבע נתניהו, וזכה), יכולה להיות שוות ערך לפרשיות אולמרט (הכנסתי אותו כדוגמה לראש ממשלה אשר מעליו רובצת עננת שחיתות)? בהחלט לא. נתניהו, לא חשוד היה בקבלת שוחד, וסידוק ג'ובים לחברי מרכז, אחרי הכל. אל תכניס מילים לפי. אני לא חסיד גדול של נתניהו, בסך הכל חושב שאין מנהיג אחר טוב יותר. אני לא ביבי-פריק. שום פוליטיקאי, אפילו לא בגין, ואפילו לא בן גוריון, היה נקי ויישר כפיים. לכל אחד, יש את עב השחיתות הקטנה שלו, הרובצת על הקריירה הפוליטית שלו. הבעיה היא, שאצל אולמרט למשל, עב השחיתות התפתחה למימדים מפלצתיים, ועוד מעט עומד לרדת מבול..