נתניהו הציע לגאידמק להקים מפלגה

Fasz

New member
הפרזתי על מנת לתת למעשיו נופך

אפל ורע. איני מחבב את אולמרט, והמטרה מקדשת את האמצעים. וחוץ מזה, הרי שזהו פורום וכולנו אלמונים זה לזה. האם מחוייב אני לשמור על אמות המידה המוסריות וההסמנטיות, כלפי אדם שמספר פרשיותיו עולה על מספר הפעמים בהם גמגם פרץ במהלך המלחמה?

Fasz

New member
אני מתפלא כיצד עד עתה לא שמת לב

לגזמה המלווה את כל הודעותיי נדב.. אכזבתני.

ElvisAlive

New member
הצדקת השואה?

לא רק שיש לך בעיות בהבנות הנקרא אתה גם מדמיין דברים. מה שניסיתי להסביר לך שזה לא משנה בן כמה מישהו היה כשמשהו קרה. אתה במקום לענות לעניין ממציא שטויות ומנסה להתחמק עם בן כמה הייתי ואיך אני כותב. ועל מה אתה בכלל מדבר? לפי חקירות המשטרה מי שיזן את הרעיון היה אריה דרעי, מי שמינה את בראון בשביל להעביר את הסכם חברון היה נתניהו. בראון נאלץ להתפטר יומיים אחרי שמונה בגלל הביקורת שנמתחה על המינוי. ובעצם, יש שתי אפשרויות. או שביבי מושחת ועשה עבירה, או הגירסא המחודשת שלך שביבי הוא בסך הכל אידיוט שנפל בפח. ועל איזה הדלפה אתה בכלל מדבר? מינוי היועץ המשפטי זה גלוי ומי שחשפה את הפרשה לאחרי שערכה תחקיר הייתה איילה חסון. ומה בכלל המניע של של בראון לנסות לטרפד את המינוי שלו? אני לא בא להגן על בראון ובכל לא מעניין אותי ממנו, מה שאמרתי זה שאם מישהו היה צריך שיגנו עליו זה ביבי. ומה עכשיו הכנסת את אולמרט? ואם אתה חושב שביבי הוא פוליטיקאי נקי משכמו ומעלה, הנני אומר לך בזאת, קבל עם ופורום, שהינך טועה טעות מרה.

Fasz

New member
היית בפורום הליכוד בשבוע שעבר?

צר לי, אך עדיין מקונן בי הזיכרון של הודעותייך מפורום הליכוד. לא רציתי לפגוע בנפשך הצעירה - אך לגיל יש משמעות, שכן אני זוכר את הפרשה, אני דיברתי עם עורכי הדין והיועצים אשר הילכו במסדורונת הפרקליטות באותו הזמן, אני הייתי חשוף לכל פרט ופרט בפרשה ע"י אמצעי המדיה, כמו גם אמצעים אחרים, ולכן, הגיל שלי, והנגישות שלי למידע, אכן משחקת ענין בתפקיד הזה. הייתי מציע לך לעיין מעט בפרטי החקירה הנגישים לציבור. דרעי לא היה היוזם, היה בטוח בכך. שים לב לכל החורים במסמכים, שאם יהיה לי הזמן והכוח בימים הקרובים-אעלה אותם בעצמי. חקירות ציבוריות בישראל, רובן היו ויהיו בדיחה עצובה. בר-און לא היה צריך להיכנס לתפקיד הזה מלכתחילה, אז עם ישראל רק הרוויח מהתפטרותו של האיש המביש הזה. איזו הדלפה? כשאיילה חסון הייתה קרובה מאד לגילוי הפרשה, פתאום, לפתע, היא קיבלה טים ממודיע אלמוני כלשהו.. ואיכשהו, בר און יצא "בזול", מכל הפרשה. זו ההוכחה, לכך שאדם שלא היה בקיא בכל הפרטים, שלא נכח בזמן שקרו האירועים, יתקשה להיצמד לעובדות. ביבי לא היה טיפש שנפל בפח, הוא היה פשוט זקוק לקולות, וזה נראה הדבר הנכון לעשות. זה היה דבר מוסרי לעשות? לא. זה היה נכון לעשות? לא. האם הוא לא נפגע מכך? בוודאי שכן. אך האם פרשייה זו יחד עם שאר הפרשיות מהן יצא זכאי (ע"ע עמדי, אשר אותו, לאחר סיום הפרשה גם תבע נתניהו, וזכה), יכולה להיות שוות ערך לפרשיות אולמרט (הכנסתי אותו כדוגמה לראש ממשלה אשר מעליו רובצת עננת שחיתות)? בהחלט לא. נתניהו, לא חשוד היה בקבלת שוחד, וסידוק ג'ובים לחברי מרכז, אחרי הכל. אל תכניס מילים לפי. אני לא חסיד גדול של נתניהו, בסך הכל חושב שאין מנהיג אחר טוב יותר. אני לא ביבי-פריק. שום פוליטיקאי, אפילו לא בגין, ואפילו לא בן גוריון, היה נקי ויישר כפיים. לכל אחד, יש את עב השחיתות הקטנה שלו, הרובצת על הקריירה הפוליטית שלו. הבעיה היא, שאצל אולמרט למשל, עב השחיתות התפתחה למימדים מפלצתיים, ועוד מעט עומד לרדת מבול..

ElvisAlive

New member
אתה עדיין לא הסברת

מה הייתה המטרה של בראון בכל הסיפור הזה. הוא רצה להיות יועץ משפטי? הוא רצה להפיל את ביבי? להכניס אותו לכלא? מה? ואיך בדיוק הציל ביבי את בראון? והאם ההדלפה של גורם אלמוני לאיילה חסון זה מה ששיבש את חקירת המשטרה וגרם לכך שהיא הייתה בטוחה שביבי צריך לעמוד לדין? אני לא יודע גם לפי מה החלטת שמעל אולמרט מרחפת אננה חמורה ביותר. זה שכל שבוע יואב יצחק יוצא וממחזר את אותה כתבה תחת הכותרת "גילוי חדש בפרשיית אולמרט" לא אומר שזה יותר חמור. את אולמרט המשטרה עדיין לא חקרה ובטח לא המליצה להעמיד אותו לדין. את נתניהו היא המליצה, וגם בעניין המתנות. למזלו אליקים רובינשטיין הוציא אותו מזה עם דו"ח ביקרותי קשה אבל בלי העמדה לדין.

Fasz

New member
לא הבנת

בפשטות אציין- הוא רצה להיות יועץ משפטי, אך כשנראה היה שהסיפור עומד להתגלות, מישהו "זימר". מעין "גרון עמוק" שכזה. יש האומרים שהיה זה אדם המקורב לבר-און או אפילו בר און צמו, אשר חשף בפני גברת חסון מידע רב על מנת להינצל מהעליהום התקשורתי המוצדק. יש לקחת בחשבון את הקולות הללו, ולא אוסיף על כך. ממחזר את הכתבה? חביבי, יש מעל ל10 פרשות שמבקר המדינה בודק, כאשר כולן מבוססות על שוחד ומתן שילומים. עצם העובדה שאתה מזלזל בתחקירים ובדיווחים עיתונאיים אמינים, כמו גם בחוות דעתו של מבקר המדינה, מעידה על כך שעיניך הן הסומאות. בפרשת המתנות, אשר כיום ברור לכל שכל הסנדו מזורים למיניהם וכל המירי גולן למיניהן, ניסו לתפור לו תיק? הכיצד זה שאיש לא מזכיר כיצד המשטרה פלטה את האישים הללו בבושת פנים? אותם האנשים אשר הדליפו בלי סוף והמציאו קטעי חקירה עם נתניהו? מופע האימים של המשטרה בפרשה הזאת, נמשך ימים ארוכים. צדק, לא נעשה שם.

the new L

New member
אגב, גיידאמק טרם הורשע

כך שלא בטוח שאכן הוא עבריין. ליברמן לעומת זאת הורשע בעבירה פלילית בבית המשפט (בעבירת אלימות כלפי קטין!!!).

לא תמצא אותי מהלל את ליברמן ../images/Emo13.gif

וגיידמאק נמלט מצרפת כאשר יש צו מעצר של המשטרה הצרפתית נגדו, כך שקצת קשה להרשיע אדם שאפילו לא מתייצב למשפט....

mean girl 16

New member
עבריין נמלט?

אני לא חושבת שגאידמק ירוץ לכנסת, אבל בכל מקרה לגנות אדם שעשה כל כך הרבה טוב השנה זה פשוט לא במקום. יש אנשים בעלי יותר ממון ממנו שלא מרימים אצבע למען המדינה. ואילו הבן אדם הנ"ל הקים את עיר האוהלים ממש עם פתיחת המלחמה(דבר שהמדינה לא עשתה אפילו שליש ממנו) והוציא בכל יום חצי מליון דולר מכיסו להחזקתה. אולי אני נאיבית, אבל אני באמת מאמינה בטיבו של האדם הזה. העובדה היא שהוא לא בעל הממון היחיד במדינה אבל בכל זאת נדבן כמוהו לא נראה הרבה זמן. ואולי פשוט אני חושבת שעד שאדם נותן כל כך הרבה למען אחרים, צריך פשוט לקבל את זה בשמחה בלי לשאול יותר מדי למה.

אדם שערכו מוערך בין 800 מליון דולר

ל4 מליארד דולר, יכול להרשות לעצמו להוציא 5 מליון דולר כדי לקנות אמון ועל מנת להתחמק מהחוק, את לא חושבת? אני לא חושב שהוא נדבן, אני חושב שהוא אינטרסנט שמצא לעצמו מקלט זול וקל.

the new L

New member
וזה כלל לא משנה לך

מאיפה יש לו את הכסף? (מכירת נשק כנראה לא חוקית לאנגולה שהייתה באותם שנים במלחמת אזרחים נוראית שנהרגו בה מאות אלפי בני אדם)

טלמ

New member
באמת, מכל המיליארדרים בישראל

הוא נותן הכי הרבה, גם אם הוא לא הכי ישר בעולם. לעומתו, לב לבייב, שהוא לא יותר ממאפיונר שהשתלט בכח על כל מכרות היהלומים ברוסיה שלא היה שם שלטון, בעל ממון כמעט כפול משל גאידמק ולא תורם כמעט כלום.

נתניהו נתן לו בית כלא פרטי משלו

דבר כזה יכול לקרות רק בישראל, שמאפיונר יחזיק בית כלא פרטי בידיים.

שאלת את עצמך פעם למה? ../images/Emo5.gif

או שהלמה לא מעניין אותך, ואת מוכנה ללכת בעיניים עצומות אחרי כל אחד שיציע לך סוכריות ללא כל סיבה? אף אחד לא יציע לך סוכריות בגלל העיניים היפות שלך, וגאידמק לא נאיבי, לא עשו אותו עם האצבע, הוא יודע שרק כך באמצעות "קניית הציבור הישראלי" הוא וכל לפלס את דרכו לכנסת ואולי גם להפוך חס וחלילה לראש ממשלה בישראל, דבר שיקנה לו חסינות דיפלומאטית ויאפשר להמשיך ולהלבין את את הכספים המפוקפקים שלו, שעליהם הוא נחקר במשטרה לא פעם ולא פעמיים... עצם זה שהאדון גאידמק נבחר השנה כאיש השנה מיד לאחר חיילי המילואים, זו תופעה מאוד מסוכנת במדינת ישראל. ואלא אם כן אנחנו לא רוצים להפוך לסיציליה, מוטב לנו לנתק את הקשר המסוכן הזה כאן ועכשיו.

למעלה