נתניהו הציע לגאידמק להקים מפלגה

Fasz

New member
עדיף גאידמק אחד בעל ריח שחיתות

על פני החברים המרקסיסטים שלך מקובה, עם הקלאצ'ניקובים, שינשלו אותנו מרכושינו ויהפכו את כל מדינת ישראל לצפון קוריאה

אשרת לא מתאים לך. ../images/Emo31.gif

מילא פאסז שהוא דפ"ר וזו לא אשמתו שהוא נולד כזה. אך לך באמת שלא מתאים לרדת לכאלה רמות של דמגוגיה.

אשרת

New member
למה דמגוגיה, ממתיק.

אני חושבת שהשרשור על אינטל ועד כמה האחרונים, רואים בדיוק לאן הרוח נושבת אצלך. תתפוס מרחק משווץ ומהרעם הזה, ותתחיל לפתח את החשיבה שלך.

השרשור על אינטל אשרת הסתמך על כתבה

לעומת זאת הקביעה שלך שיש לי חברים בקובה מסתמכת אך ורק על דמגוגיה. ולמען הסר ספק, אני חוזר ואומר לך שוב: אני סולד ומתעב את המשטרים הדיקטטוריים והטוטליטאריים הקומוניסטים שיש בקובה ובצפון קוריאה. ויש לזכור שאין למשטרים הללו כל קשר לסוציאל דמוקרטים ולדרך השלישית שהם מאמינים בה. מה שיש בקובה ובצפון קוריאה זה קומוניזם ולא סוציאל דמוקרטיה, סוציאל דמוקרטיה יכולה להתקיים אן ורק במשטר דמוקרטי שבו לא נכפה דבר על איש.

Fasz

New member
לא פעם, ההודעות שלך כוונו נגד

אנשים המרוויחים יותר ממך, ולא פעם, אל מול אנשים המרוויחים הרבה הרבה יותר ממך. לרוב, אינך נמנע מחזרה על אותן הטעויות, אתה נוהג לסלף הודעותיהם של משתמשים אחרים (בין אם במודע ובין אם לאו), אינך מודה בטעויותך, גם אם הנתונים מוכיחים את טעויותיך, ולמעשה, אתה מתנהג ונוהג כאילו והיית שופר התעמולה המרקסיסטית. אתה חושב שאין מיליארדרים בסוציאל דמוקרטיה? אתה חושב שאין פערים של אלפי אחוזים בין ההכנסות של העשירונים העליונים, לתחתונים עפ"י רטוריקת הסוציאל דמוקרטיה בה אתה משתמש? תחשוב שוב.

האיש העשיר בעולם הוא משוודיה

קוראים לו אינגוואר קאמפראד, והוא הבעלים של רשת איקאה העולמית. אין זה מיקרה שבצעירותו הוא היה נאצי, אבל מאז הוא הפך לחסיד נלהב של המודל הנקרא 'הסוציאליזם הסקנדינווי'. עבור קאמפראד זה מתבטא בכך שמנהליו ועובדיו בשבדיה נהנים מרמת חיים גבוהה ומכל ההטבות של ה'מודל' הנ"ל, אבל את רהיטיו ואביזריו הוא מייצר בגרושים במדינות כמו סין ווייטנאם ע"י ארמיות של עבדים חסרי זכויות, ביניהם ילדים רבים. זה דבר אופייני מאוד לכל הכלכלות הסקנדינוויות, שהן מובילות ב'גלובליזציה' וגורפות את עיקר רווחיהן ע"ח תושבי המדינות העניות שבעזרתם הן מממנות את המודל הסוציאליסטי - 'הדרך השלישית' - אצלם בבית. כששיעור הרווח על ההון מגיע לממדים 'סקנדינוויים' אז אפשר לשלם 50% ויותר מס הכנסה ועדיין להרוויח הרבה מאוד. אעפ"כ לרוב תושבי סקנדינוויה נמאס מהמודל הסוציאליסטי, כפי שמוכיחות שתוצאות הבחירות בשוודיה בשבוע שעבר.

ל אהרן תמוז

אתה טוען שהאיש העשיר בעולם (שבמקרה הוא ממדינה אשר יש בה שיטה סוציאל דמוקרטית) מתעשר על גב מדינות עניות כמו סין ואני אומר לך הלואי על העובדים בארץ להיות בעלי זכויות סוציאליות כמו של העובדים בסין הידעת שזוג שעובד בסין מקבל מהמדינה דירה חינם הידעת שמי שעובד בסין מקבל סובסידיות מהמדינה התחבורה הציבורית היא לרוב בחינם לתושבים וכך גם יש סובסדיות בחשמל ומים כך מה שנשאר להם הוא להתכלכל במזון ובגדים שהם זולים מאוד שם. הם חיים הרבה יותר טוב מעובד כח אדם שמרויח כאן מינימום תהיה בטוח ,הכלכלה שלהם מתבססת על עבודה זולה מול שווקים אחרים ממדינות אחרות אבל פנים הכלכלה שלהם מצויינת והאנשים חיים טוב אני הייתי בסין זמן ממושך תאמין לי מדינה שמתנהלת בכלכלת פנים מצויין .

האיש העשיר בעולם הוא ביל גייטס. |לא

קפיטליסט משכמו ומעלה שמפעיל טרור ואיומים על מדינות, ממשלות ורשתות שיווק, שמי שלא ימכור רק את הסחורה שהוא מספק, ישלם מחיר גבוה. אותו איש שבכל מספר שנים מחליף לנו את מערכת ההפעלה ובמקביל מאלץ גם את התכנתי התוכנות להתאים את תוכנותיהם החדשות למערכת ההפעלה החדשה שהוא מוציא כל שנתיים-שלוש, ובכך הוא מאלץ גם אותנו הצרכנים לעבור בלית ברירה למערכת ההפעלה החדשה והיקרה שלו, ועד שאנחנו מתרגלים כבר לאותה מערכת הפעלה חדשה ויקרה, הוא כבר מוציא מערכת אחרת, יקרה לא פחות אם לא יותר, ומאלץ אותנו שוב לעבור למערכת החדשה ע"י מה שציינתי בתחילת דבריי. אך מה שהכי מרגיז ולא סתם כל כך הרבה אנשים בעולם שונאים את גייטס וסולדים ממיקרוסופט שלו, למרות שאין להם כל ברירה אלא להשתמש במוצריה, זה שכשאתה רוכש במיטב כספך את מערכת ההפעלה החדשה ומתקין אותה על מחשבך, מאותו רגע אתה צריך לוותר על לא מעט תוכנות ישנות שכבר התרגלת אליהן ויכולות לעזור לך עם כל מערכת הפעלה. כי גייטס הערמומי מתכנן את מערכות ההפעלה שלו כך שלא יוכלו לעבוד עם התוכנות הישנות, מה שייאלץ אותנו הצרכנים לפתוח את הארנק ולרכוש מחדש גם את התוכנות הנלוות הכי חדשות שהוא מוציא. וכך ביל גייטס האיש העשיר ביותר בעולם, מרוויח עלינו פעמיים, שלא לאמר אין ספור פעמים...

שבועון חדשות שוודי מודיע......

In an article to be released this week, Swedish news weekly Veckans Affaerer said Ingvar Kamprad, 77, the founder of Ikea, had surpassed Microsoft's Gates and Buffett as the world's wealthiest person. איקאה מכחישה: קאמפראד תרם את הונו ב-1982 ל.......'קרן קאמפראד'.
"Ingvar Kamprad does not own Ikea. Ingvar donated the concern to the Dutch Stichting INGKA Foundation in 1982." נרגענו: לא האזרח ק', אלא 'קרן ק''. http://www.ctv.ca/servlet/ArticleNews/story/CTVNews/20040405/ikea_rich_040405?s_name=&no_ads=

הדמגוגיה היא רק אצל השינויניקים

אני לעומת זאת טרחתי והבאתי להם עובדות מוצקות למעללי מפלגתם לשעבר -הפנתי אותם ללינקים מאמרים ואפילו לאתרים רישמיים של המדינה כל מה שהם עשו לנוכח העובדות שהוטחו בפניהם היה לקלל להשמיץ ולרדת לרמה נמוכה

אשרת

New member
הבעיה היא מאוד פשוטה

כמו שנאמר לך - שמה שאתה כתבת - עדין לא יישום. אינטל לא קבלה עכשיו שום אגורה שחוקה מהמדינה , המפעל לא הוקם עדין בכלל, והיא לא קבלה כלום. אז מה אתה רוצה בדיוק?! להבריח מפה גם את ההון האנושי שיש לנו? אתה מעדיף שאינטל תקים מפעילים בהודו? שהאנשים ילכו לשם, שיפרנסו מדינות אחרות? הרי ניסתי להסביר לך, את האינטרס של המדינה להשקיע בפרוייקטים כאלו, אבל אתה עם ההתנגדות הלא מובנית שלך- רק מראה עד כמה אתה צר עין, וחבל שכך.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אם יש בעיה אז היא אצלך כנראה
אינטל לא קיבלה כסף מהמדינה בשם "עידוד התעסוקה"?? כמדומני היא קיבלה סכום של למעלה מ 200 מליון ולא אני לא רוצה להבריח את ההון האנושי ,אני רק רוצה שלא ירמו אנשים ויעשקו אותם דרך קבלני כח אדם ויזרקו אותם לכלבים אחרי תקופה של שנה שנתיים ,אינטל קיבלה את הכסף במסווה של עידוד תעסוקה בדרום שבפועל אותו מפעל לא פותח את שעריו לתושבי קרית גת ומי שכבר עובד שם הוא דרך קבלן ללא כל תנאים וללא כל סיכוי לקבל עבודה לטווח ארוך חוסר ההבנה שלך בנושא העסקת עובדי קבלן בחברות כמו אינטל-רק מראה כמה את אנוכית מתנשאת ולא אכפת לך בשיט בעוני שיש במדינה, וחבל שכך

אשרת

New member
המלצה:

לך תקרא את השרשור המדובר בפורום שינוי, לפני שאתה שוב פעם עושה מעצמך טמבל גדול עוד יותר.

את ההמלצות שלך תשמרי לעצמך

ממולץ גם שתקראי את הקישורים שהבאתי לשרשור אז מי שעושה את מעצמו טמבל זו רק את

אשרת

New member
אוי אוי אוי אוי

מה יהיה עם הבנת הנקרא שלך.. אפילו לאתר את השרשור המדובר, אתה לא מסוגל אתה בכוח מנסה לערב שמחה בשמחה. אז צום קל וגמר חתימה טובה. אני יודעת שאתה גם תגיב להודעה הזאת, כי אתה הרי חייב לומר את המילה האחרונה. אז תרגיש חופשי, אבל רק שתדע, שלאותה הודעה לא תהיה תגובה ממני.

אוי אוי אוי לאן הדרדרת

מה יהיה עם הבנת הנקרא שלך... דמגוגית קטנה ולא מוצלחת העובדות שהבאתי בשרשור כנראה בילבלו אותך עד שהסתחררת לגמרי ,אז לכל הפחות שמראים לך עובדות לאשורם והוכחות ראוי היה שתשתקי אבל את חייבת לומר את המילה האחרונה.... צום קל שיהיה גם לך

איזו התנגדות לא מובנית לך אשרת? ../images/Emo5.gif

זה שאני לא מעוניין שהתאגידים הגדולים ישלטו בחיינו, זה דבר לא מובן? זה שאני לא רוצה שחס וחלילה בעתיד הקרוב במקום מפלגות, יהיו כאן רק תאגידי ענק שיילחמו ביניהם על עדר העבדים שלהם, זו התנגדות לא מובנית? זה שאני לא רוצה שהמדינה שלי במקום להשקיע בשכבות החלשות ובתושביה, תשקיע מיליארדים בתאגידי ענק שכל מטרתם היא רווח וניצול האוכלוסייה שבה הם פועלים, זו התנגדות לא מובנית? תעשי לי טובה אשרת, תצפי בסרט "התאגיד", ואחרי זה דברי איתי על "התנגדות לא מובנית"...

למעלה