סאמפלים חדשים מהאלבום החדש...

Super Alonit

New member
הייתי גם רוצה לעשות כמוך,

אבל אין לי שליטה עצמית ואני ממש סקרנית.

Beyond The Veil

New member
../images/Emo45.gif אני עושה בדיוק כמוך.....

לא שמעתי עוד שום דבר, אפילו לא חלק מאווה...^^

הוא לא, זה סינגל אינטרנטי.

תסתכלי באתר, הוא מופיע תחת הסינגל אווה, כל השירים מהאלבום החדש מופיעים תחת האלבום סימן שאלה

Super Alonit

New member
הא! ניצחתי את שניכם! בני זונות!../images/Emo123.gif

סתם נו, קוקים שלי:)
"בלה בלה בלה... The new single, Eva , will be included on this album." ניצחתי ניצחתי ניצחתי ניצחתי! טרה לה לה לה לה
בכתבה הזאת: http://www.hs.fi/english/article/Nightwish+signs+Swede+Anette+Olzon+as+new+vocalist+/1135227500512 שורה אחרונה. אני תמיד צודקת.

מממ..

זה נשמע נחמד ובהחלט מעניין,והקול של מארקו נהדר כרגיל.אבל אין שמץ של אופרה(בסאמפלים לפחות.עוד נותרה בי תקווה שאולי בהמשך או בשירים האחרים יש) וזה די מאכזב אותי...
אה ו..אני לא כ"כ אוהבת את הקול שלה.לא יודעת למה.בלי קשר לזה שהיא לא טאריה.לא ציפיתי שיביאו מישהי שהיא בדיוק כמו טאריה ובלה בלה בלה,ושאר החפירות הנלוות לנושא,אבל הקול שלה פשוט לא עושה לי כלום-לא מרגש אותי,לא מצמרר אותי...פשוט כלום.מקווה שאני טועה ושבהמשך,כשאני אשמע את כל השירים,זה ישתנה.

Itay Simons

New member
../images/Emo99.gif

טוב, כוסאומו עם טאריה- אני אוהב את זה!! ומארקו סגיד כרגיל.
ואגב- רק לי השיר האחרון מזכיר את ארוון?

Itay Simons

New member
ואגב,

למרות הכל- זה עדיין נשמע לי נייט טהור. טוב, כמעט. לא יודע מה איתכם- אהבתי את אנט!

Super Alonit

New member
מלכים!../images/Emo47.gif

(למרות שעם טאריה זה היה נשמע יותר טוב) בתכלס הם משלבים את הקול שלה אחלה בשירים, הוא פשוט לא מתבלט כמו הקול של טאריה וזה קצת מציק. בכל זאת, אני אהבתי! הם זכו באישור שלי בשנית לצרף אותה ללהקה!
אני רוצה את האלבום כבר!

Itay Simons

New member
לא מתבלט?? ../images/Emo2.gif

יש בקול שלה משהו דומיננטי לדעתי. לא כמו של טאריה- משהו מסוג אחר אבל גם כן דומיננטי לא פחות... ואתם תראו- מי שיתחיל לשמוע אותם עם אנט ולא עם טאריה- יאהב את אנט יותר, וזה לא יפליא אותי.

Super Alonit

New member
ברור.

אנחנו עדיין מקובעים ברעיון של נייטוויש עם טאריה, חדשים עלולים להיות אוביקטיבים (לכאן או לכאן) או לחילופין להתקבע על הדבר הראשון שהם ישמעו.

למעלה