סאמפלים חדשים מהאלבום החדש...

Super Alonit

New member
יאפ. וזה הכי דפוק.

אפילו הם לא היו מרוצים אבל לא הייתה להם ברירה כי הם לא מצאו משהו אחר.

טפשי למדי.

אם לא מצאו,היו ממשיכים בחיפושים.אני מאמינה שבסופו של דבר הם היו מוצאים.מה הלחץ?אז קחו לכם עוד כמה חודשים,אבל תמצאו סולנית טובה.זה לא שאני חלילה מזלזלת באנט,אבל לא ממש אהבתי את הקול שלה.אני מקווה שאי אתרגל אליו בהמשך.

The Cat Woman

New member
אהם *סלובניה באירוויזיון* אהם...

אני לא מבינה מה הבעיה למצוא זמרות אופרה שמעוניינות לקחת חלק בנייטוויש. אפילו הסלובקית הזו הצהירה שהיא רצתה... משמע- תומאס סתם הומו!!!
אני כ"כ כועסת על הלהקה הארורה הזו עכשיו... אף פעם לא ירדה לי ההערכה שיש לי אליהם, אבל עכשיו זה רישמי- הם כמו כל להקת פאוור...
לא שווים יותר מאחרים.

מממ..

יכול להיות שהם לאו דווקא חיפשו זמרת אופרה.יכול להיות שהתכנון שלהם מלכתחילה היה לחפש זמרת בסגנון של אנט.אולי זה השינוי שהם רצו לעשות:/

ש נ י1

New member
אבל עצם העובדה שם חשבו שהיא לא מתאימה

ואז לקחו אותה, זה מראה שהם לא היו צריכים לקחת אותה בכלל! אותי זה ממש מעצבן כל הסיפור הזה.

LadySilkworm

New member
היא דווקא הכירה את הלהקה

אחרי שהם כבר מצאו סולנית, אז מה הם יכלו לעשות? דבר שני, הלהקה הייתה צריכה להחליף סולנית במוקדם או במאוחר [כי אם טאריה הייתה נשארת, זה גם ככה היה האלבום האחרון שלה עם הלהקה], אז מן הסתם שהם היו רוצים להחליף לסולנית קצת אחרת. אם היו מביאים זמרת אופרה, אף אחת מהן לא הייתה נשמעת כמו טאריה.. זמרות כמו טאריה לא נראה לי שהיו לוקחות חלק בלהקה, ומקסימום הם היו מוצאים סולנית כמו של visions of atlantis נגיד, והייחוד שלהם היה ממש יורד לדעתי..

LadySilkworm

New member
?!?!

היא שלחה עוד סמפלים לפני שהתחילו האודישנים בכלל, ותומאס כתב לה שיש לה קול טוב אבל שהיא לא תוכל לשיר איתם. ואז כשהיא קראה שהתחילו האודישנים היא שלחה לתומאס מכתב והוא הרשה לה לשלוח עוד פלייבקים. בסוף כל הלהקה החליטה שהיא מתאימה וקיבלו אותה אחרי שנה וחצי שהיא שלחה לתומאס מכתב פעם ראשונה עם פלייבקים. מאיפה הבאת את זה?

FeLL67

New member
אוי ):

לא טוב להתפשר .. >: למרות שהיא בסדר. היא מתאימה לנייטוויש, לסגנון החדש כזה, אבל היא לא Overwhelming ובהחלט לא יורשת ראויה לטאריה.

Eagleheart

New member
קחו פרספקטיבה אחרת

על הדבר שאומרת , הם עברו על כול המועמדים שרצו לשיר לנייטויש בלי לקפוץ על הדבר הראשון ששמעו שנשמע טוב .והם בחרו בזו שהכי מצא חן בעינייהם ושלדעתם הכי תתאים לאלבום ולכיוון החדש

ש נ י1

New member
אני חייבת להגיד

זה אחד המעשים הכי תטומטמים שהם יכלו לעשות. לא בגלל הבחירה הספציפית, אלא בגלל שהם יכלו פשוט להמשיך את האודישנים אבל בחרו להתפשר.

mary06

New member
אתם מעצבנים אותי ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

"..בגלל שלא נמצאה עוד זמרת.." ממה הסקת את זה בדיוק?! נסעת לפינלנד ובילית עם חברי הלקה בזמן קבלת ההחלטות שאתה יודע שאנט היא "המקרה הכי גרוע.." והם התפשרו?! קראת את החלק שבו היא אמרה שזה לקח שנה וחצי וטרטורים ולא קצת דמואים? זה אומר שזאת לא הייתה החלטה פזיזה והיה להם המון זמן להחליט שהיא המתאימה להם. יותר מכך, תומאס אמר לה שהיא "אחת מהמועמדות המובילות", כלומר היו עוד זמרות והיו עוד אפשרויות, ואחרי הכל הם עדיין בחרו בה! מתוך ה-2000 פלוס דמואים שהם קיבלו, אתם לא חושבים שהיו זמרות אופרה (כי ההנחה היא שאם טאריה שרה אופרה, גם החדשה צריכה לשיר אופרה, גם אנחנו הנחנו זאת) שניסו להתקבל? פאק הסלובנית ניסתה ולא התקבלה..אני בטוחה שאנט לא הייתה הכי טובה ובעלת הניסיון הרב מבין המתמודדות, אבל התוצאה היא שהיא בלהקה. חברי נייטוויש ידעו מה הכיוון שלהם עוד לפני שהם בחרו אותה (הרי השירים נכתבו לפני שהיא הגיעה) והיא גם הקליטה עבורם חומר חדש עוד לפני ההחלטה הסופית, אז הם הגיעו למסקנה שהיא כן מתאימה להם (ופאק מותר להם לשנות את דעתם) וברור לכולנו שאין אנשים אחרים בעולם חוץ מארבעתם שיודעים מה מתאים ללהקה. אז בבקשה, אל תזלזלו בה (במיוחד לפני שאתם יודעים למה היא מסוגלת) ותגרמו לזה לראות כאילו היא נבחרה מחוסר ברירה, כי ברירה הייתה ובסוף היא התקבלה. וההשוואות האלה לטאריה חסרות טעם, זה בדיוק כמו להשוות את "החבר החדש" לאקס, ומה יוצא מזה? בגלל שהחדש הוא לא האקס, מוותרים עליו ומפסידים בגדול. תכניסו לראש שאין יותר טאריה, זה בזבוז מוחלט של אנרגיה להשוות ביניהן, ואתם מפסידים, במקום להנות מהמוזיקה ומזה שנייטוויש חוזרים אחרי תקופה ארוכה לעשות את מה שהם שולטים בו אתם בוכים ומספידים../: בשבילי נייטוייש הם עדיין נייטוויש, ואם מכמה שניות של סמפל החלטתם שנייטוויש מתו ובולשיט בולשיט בולשיט, אז אל תקנו את האלבום בכלל, אתם לא תהנו ממנו כי כבר החלטתם שזה לא טוב כמו שזה היה. ואגב הסמפלים, כמו שאווה השלם הפתיע רבים מאיתנו אני בטוחה שגם השאר עוד יפתיעו, ועוד מצפים לנו דברים טובים באלבום הזה. ואי אפשר להשוות את זה לוואנס, או ווישמאסר או שום דבר אחר כי עוד לא שמענו הכל, הדבר היחיד שזה יהיה דומה לו זה האלבום עצמו. לסיכום, תשתחררו כבר! אז אין אופרה, אבל מי אמר שהם תיכננו להמשיך עם האופרה? אולי גם להם זה כבר עלה על העצבים..אז אין טאריה אבל יש אנט, ואתם מכירים אותה בדיוק כמה ימים ומכמה דקות של שירה, תנו לה הזדמנות. נ.ב מצטערת על הנימה העצבנית, מקווה שלא פגעתי באף אחד :)

ש נ י1

New member
סתם שתדעי

הסלובנית לא ניסתה להתקבל. הי אהכירה את נייטוויש רק אחרי שנגמרו האודישנים וזה היה מאוחר מדיי... אבל היא כן אמרה שאם היא הייתה מכירה אותם קודם היא הייתה מנסה להתקבל. זה מה שמבאס

mary06

New member
תעשי טובה..

גם אם הסלובנית הייתה הולכת ומתקבלת, עדיין לא הייתם מרוצים וסתם משווים אותה לטאריה אבל עוד יותר גרוע כי זה אופרה מול אופרה..והסלובנית מפחידה..נראה לך היא הייתה מסוגלת לשיר את אווה? אנחנו אפילו לא יודעים איך היא שרה באנגלית ואם היא יודעת לשיר משהו חוץ מאופרה..

למעלה