סאמפלים חדשים מהאלבום החדש...

The Cat Woman

New member
נייטוויש../images/Emo16.gif ../images/Emo7.gif

איזו שואה... האופרה חסרה לי, מצטערת אני לא סובלת את זה. זה כמו איזה פלאייבק של נייטוויש... אני לא יודעת איך אתם אוהבים את זה, אני לא מסוגלת לשמוע את זה. לא שזה גרוע- זה פשוט לא נייטוויש. הנה... הקדיש מגיע, אני כבר רואה את זה

דאמ :(

אחלה מוזיקה, עדיין נשארה בסגנון נייטוויש, וגם אנט(?) נשמעת די טובה אבל.. אבל טאריה!!#@$@#%#$^%$@& דאמט. ייקח זמן להתרגל לזה. אבל, נו טוב, מקווה שהחידוש הזה ייתרום לפחות אם כבר האופרה נעלמה מניטוויש, שזה בעצם אחד מסמלי הזיהוי שלהם, הקול המדהים של טאריה. אבל מקווה שיילך טוב ושבסופו של דבר נאהב את זה :)

אוי מצויין../images/Emo99.gif

הדואט ממש ממש אדיר, זה הולך להיות אלבום כל כך טוב :] ולא רואה את הדמיון של וואנס שדיברתם עליו, אבל אני גם לא רואה את הדמיון של הקול שלה לקול של שארון, אז נגיד

TheImpactBoy

New member
הידעתם../images/Emo35.gif

אנט לא התקבלה לנייטוויש בהתחלה. כי תומאס חשב שהיא לא מתאימה. אבל היא ניסתה שוב לשלוח פלייבקים עם שיר שונה, ובגלל שלא נמצאה עוד זמרת, הוא הזמין אותה. טעות

The Cat Woman

New member
אני חשה צורך לכתוב להם את המילה "איכס" למייל.

ולדאוג שתומאס יקרא את זה. זוועה.

Super Alonit

New member
איך הם יכולים להתפשר על סולנית?!

שיעשו עוד אודישנים, משהו, אבל להתפשר?!

Super Alonit

New member
יכול להיות שהם בכלל רצו מישהי בסגנון של טאריה

ולא מצאו, וה'שינוי כיוון' הזה זה סתם תירוץ לזה שאין להם קול אופראי באלבום החדש.

TheImpactBoy

New member
תראי, אולי תומאס חש שמיצה את החלק הזה בלהקה..

והוא רוצה משהו חדש לגמרי... וזה בסדר לגמרי. אבל שיבחר זמרת על רמה!

Super Alonit

New member
תכלס.

ומילא אם הם היו אוהבים את הקול שלה ושלמים עם ההחלטה, אבל להתפשר?! עכשיו הם תקועים איתה וגם אנחנו לא בדיוק מרוצים.

Super Alonit

New member
היא הגישה מעמדות רק אחרי שהם כבר בחרו

את אנט. וגם היא לא הייתה משהו. תכלס, עכשיו אחר ששמעתי את הסמפלים, אני מעדיפה את אנט.

Itay Simons

New member
בואנה

טוב שלא הגזמתם!! לדעתי זה רק מרענן. לדעתי השירים לא איבדו מהעוצמה שהייתה בנייטוויש קודם. אז נכון, אין טאריה, אין זמרת אופרה, אבל זה עדיין נייטוויש!

למעלה