לא אהבתי, בכלל
אני לא מוצא בזה שום דבר שאומר לי נייטוויש, אולי רק השירה של מרקו המוזיקה ברקע - זה לא נייטוויש, בטח שלא הנייטוויש שאני אוהב אם אחפש איזכורים לנייטוויש במוזיקה, כל מה שאחשוב עליו זה וואנס, אני מניח, שזה לדעתי היה נפילה ענקית. אין פה שום דבר שאומר לי ווישמאסטר, אנג'לס, ואפילו סנטורי צ'יילד השירה, פשוט.. לא ממלאת מספיק, אין לה עומק, אין לה עוצמה בצורה אובייקטיבית, כאילו לא ידעתי מי הלהקה, או מה הם - חמוד, לא משהו מדהים במיוחד אבל זו הבעיה כי בצורה סובייקטיבית - חרא. נייטוויש בתקופת ווישמאסטר היו כל כך מעולים, כל דבר הדהים אותי, ועם כל שמיעה הודהמתי מחדש מהגאוניות הכיוון שהם פנו אליו, מהשמיעה, פשוט זוועתי, הם לא שמו באף אחד מהסמפלים איזה ריף פאווריסטי מלודי מהיר, בשילוב של קלידים וגיטרה, כמו וונדרלאסט, למשל.. אלא דברים שמזכירים גות', כמו שכולם אמרו. -אבל- לכל מי שבאמת שמע גות', ואוהב גות', הוא יודע מה אווירה של גות', כמה שזה אפל, קצת דכאוני אפילו, אבל נייטוויש לקחו את הגות' ועשו ממנו משהו שמח. אני מצטער, אבל הדבר הראשון שעלה לי בראש כששמעתי את השירה הזו עם הלחן הזה היה פופ כן, זאת המסקנה שלי, בערך. נייטוויש לקחו את שלב המסחור צעד אחד קדימה, עושים ערבוב מוזר של פופ עם גות' מטאל זה כל כך לא מה שהם היו פעם, ואני חייב לציין שאני נורא מאוכזב. אני בספק אם אשמע את האלבום החדש באמת, ואם כן, לא נראה לי שיותר מ-2 שמיעות...