סאמפלים חדשים מהאלבום החדש...

אתם ממהרים לשפוט על פי סמפל של 30 שניות.

כאילו, פאקינג שיט!!! אפילו האחיין שלי שבן 13 יום יודע שלא שופטים כ"כ מהר דברים!

TheImpactBoy

New member
לא שופט את המוזיקה...

כמו שאמרתי, זה נשמע מדהים. אבל הזמרת לא מתאימה בשיט. סולניות כמו סימון, טאריה, הסולן של דרים אביל\ראפסודי. קול עם כוח ונוכחות... כשאתה שומע אתה ישר מזהה על מי מדובר! אבל לה יש קול נערתי, ילדותי, דק כזה.. כמו סולניות פשוטות... לא אגדיות. ונייטוויש היו אגדיים בכל הבט... מקווה מאוד שיהיו הפתעות לטובה! המטרה היא להנות לא ההפך...

Super Alonit

New member
../images/Emo45.gifמסכימה.

הקול של טאריה היה ממש מיוחד, ושלה... אה... לא. :] הוא יפה, הוא מתאים לשירים (לפי מה ששמעתי), אבל הוא לא אחד הדברים שייחדו את נייטוויש כמו הקול של טאריה.

אני פשוט לא מסכים איתך, אני אוהב את הקול שלה,

הוא קצת עדין, אבל היא נשמעת טוב. אין טאריה יותר, ואין סולנית כמו טאריה בכל העולם, ואין מה לעשות.. אבל לדעתי הסולנית מתאימה ללהקה.

The Dew

New member
אני הכי מאוכזבת בעולם.

לא יודעת מה זה, אבל נייטוויש זה כבר ממש לא.

lacrimosa girl

New member
../images/Emo41.gif מישהו יודע מה התגובה של טאריה? ../images/Emo41.gif

עוד לא שמעתי את הסאמפלים, אינטרנט בבית מת שוב

לא אהבתי, בכלל

אני לא מוצא בזה שום דבר שאומר לי נייטוויש, אולי רק השירה של מרקו המוזיקה ברקע - זה לא נייטוויש, בטח שלא הנייטוויש שאני אוהב אם אחפש איזכורים לנייטוויש במוזיקה, כל מה שאחשוב עליו זה וואנס, אני מניח, שזה לדעתי היה נפילה ענקית. אין פה שום דבר שאומר לי ווישמאסטר, אנג'לס, ואפילו סנטורי צ'יילד השירה, פשוט.. לא ממלאת מספיק, אין לה עומק, אין לה עוצמה בצורה אובייקטיבית, כאילו לא ידעתי מי הלהקה, או מה הם - חמוד, לא משהו מדהים במיוחד אבל זו הבעיה כי בצורה סובייקטיבית - חרא. נייטוויש בתקופת ווישמאסטר היו כל כך מעולים, כל דבר הדהים אותי, ועם כל שמיעה הודהמתי מחדש מהגאוניות הכיוון שהם פנו אליו, מהשמיעה, פשוט זוועתי, הם לא שמו באף אחד מהסמפלים איזה ריף פאווריסטי מלודי מהיר, בשילוב של קלידים וגיטרה, כמו וונדרלאסט, למשל.. אלא דברים שמזכירים גות', כמו שכולם אמרו. -אבל- לכל מי שבאמת שמע גות', ואוהב גות', הוא יודע מה אווירה של גות', כמה שזה אפל, קצת דכאוני אפילו, אבל נייטוויש לקחו את הגות' ועשו ממנו משהו שמח. אני מצטער, אבל הדבר הראשון שעלה לי בראש כששמעתי את השירה הזו עם הלחן הזה היה פופ כן, זאת המסקנה שלי, בערך. נייטוויש לקחו את שלב המסחור צעד אחד קדימה, עושים ערבוב מוזר של פופ עם גות' מטאל זה כל כך לא מה שהם היו פעם, ואני חייב לציין שאני נורא מאוכזב. אני בספק אם אשמע את האלבום החדש באמת, ואם כן, לא נראה לי שיותר מ-2 שמיעות...

lacrimosa girl

New member
פופ גותי ../images/Emo6.gif

כמו שהגדרתי פעם את אוו, אבל אוו הפכו לפופ נטו
אני רוצה שוב פעם אושנבורן ;__;

ש נ י1

New member
האמת שאתה דיי צודק

למרות ששמעתי כמה ריפים נחמדים, אבל משהו פה לא מספיק לי
....

TheImpactBoy

New member
אם זה גרם לך להגיב פה...

ואני מסכים בהחלט עם הכל, אבל מה שכן, הדיסק ממש מעניין אותי (חוץ מהזמרת). יהיה טוב, לא לשלול ישר הכל..

The Cat Woman

New member
../images/Emo45.gifהאלבום מסקרן אותי גם

אבל לא ברמה כזו שאני מחכה לו בקוצר רוח... אני לא מתה על וואנס, הוא אלבום די קראפי ואני מתפלאת שדווקא על הקונספט שלו תומאס החליט ללכת. חבל שנייטוויש עצמם לא מבינים במוזיקה שהם יוצרים ומסתבר שאנחנו מבינים קצת יותר מהם =\

למעלה