סבבההה מקורהה שולייל'הה???

אצלי בידיוק ההפך ...

חח איך שנאתי אותםם חחחח באתי רק בגלךך בסוף חזרתי מאושרת חחחח מי היה מאמין שאני יאהב אותו חחחחח

חחח וואי אני זוכרת שחיכינו שיכניסו אותנו ואת

אמרת שהוא מכוער ושהוא ככה וככה חחחחחחחחחחחח XDDD

רותם1232

New member
לא נראה לי שהתכוונת לרותם אליי כי...

גמלי קוראים רותם אבל מתי הם התנשקו? ולמה הוא מנשק ת'פריקית הזאת שלא יודעת להתלבש????? אני רוצה אותווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
=))))

היא התכוונה אלייך ! רותם ההיא לא הייתה אתמול

חחחח ואני רוצה את שלוםם חחח [ נשוי פחחחחח ]

רותם1232

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

דיי רציני? מה הוא עושה עם הכונפה הזאת?? אני בשוק.... עולמי חרב עליי :( לא ראיתי אותם כי לא הלכתי מהגשר הלכתי מהצד השני.. רצתי משם מהר להספיק לאוטובוס של 11 ולא הספקתי וחיכיתי עד לאוטובוס של 12 =((((( יואווו אני לא מאמינה... באמת ראיתם אותם מתנשקים??? בפה?? כלבההההההההההההההההההההההההההה הליאת הזאת...=[ כלבה חסרת טעם בבגדים...=/ ואני שמחה שההודעה אליי=]

לאלאלאלאלא להבנת נכון חחח

ליחד הגשר זה היה לפני הרבה זמן עוד בזמן הימודים בפיעם הראשונה שהלכו לתוכנית חחח אתמול זה היה לפני שהם שרו ת'שיר נכון הפסיקו את אסי כמה פעמים? אז הייתה פעם אחת שהוא הביא לה נשיקה וחיבוק מבינה?

רותם1232

New member
וואי מאמי=]]

אוקיי נרגעתי.. כבר חשבתי הם ביחד...=] עולמי גם לתחייה מחדש=] כה ראיתי שהפסקיו את אסי.. אבל לא משתי לב שמישהי באה והוא נישק אותה.. זאת הייתה ליאת אשורי? המלבישה הפריקית שלהם?? רכע והנשיקה היתה לא בפה נכון??

ואיי בגשר ני לא רוצה להזכר

לא מספיק חיכיתי לו אחר כך חברות שלי אמרו לי שהוא התנשק איתה ואני כזה טוב אני בכל מיקרה מחכה להצטלם איתו חחח באתי להצטלם איתו כבר חיבק אותי ומור עם המצלמה באהה איזה מרוקאיתת מטומטמתת והעיפה אותי זקנה טיפשהההה!@#@$% עאלק אני קודם והחרא לא אמר לה כלום !#% מכפתלי התמונה לא יצאה לה טובב =] וכן אתמול לפני השיר הוא נתן לה נשיקה בפה עם חיבוק =\\\

רותם1232

New member
איזה כייף לכם הצטלמתם איתו=]]]]]]

אני מתה מתה מתה לפגוש אוו לשניה אפילו להצטלם מתה מתה מתה............=] יואו אבל נשיקה בפה.. והפסדתי את זה.. ועוד עם הכלבה הזאת.. אבל הוא עושה בתכנית רושם שהוא לבד ואין לו חברה... אני תמיד אחרי ההופעות איתם חייבת לרוץ לאוטובוס.. מאיפה אתם באות??

למעלה